Monday, March 26, 2012

Εισαγωγές (2)

Έλεγα να αλλάξω το post μετά από τόσες μέρες, αρκετά τέλος πάντων με τις εισαγωγές από την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα. Είχαμε μια τελευταία "εισαγωγή" στην Πάφο με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου.   

Ο κόσμος βαρέθηκε τους ίδιους γραφικούς Κύπριους πολιτικούς που περιφέρονται από μνημόσυνο σε μνημόσυνο για να εκφωνήσουν πολιτικό λόγο. Τι τέλεια ευκαιρία, τώρα που αυτοί είναι στα αζήτητα, να κάνουμε εισαγωγή Έλληνες γραφικούς πολιτικούς για να κάνουν αυτοί τις εθνικές ομιλίες χωρίς να κουράζονται οι δικοί μας.

Ομολογώ ότι αυτή (η εισαγωγή original Ελλήνων "πατριωτών" πολιτικών) είναι η πιο έξυπνη ιδέα που είχαν οι δικοί μας μέχρι σήμερα. Σύντομα δεν θα πηγαίνουν καν στα μνημόσυνα. Θα έρχονται Έλληνες πολιτικοί να στέκονται προσοχή και ακολούθως να κάνουν δηλώσεις και να βάζουν το σταυρό τους.

Οι Έλληνες πολιτικοί θα δέχονται την πρόσκληση με χαρά. Όπως και με την περίπτωση δημοσιογράφων, τραγουδιστών και άλλων καλλιτεχνών, έχουν πλέον μυριστεί ότι στην Κύπρο δεν κινδυνεύουν από γιαούτρια και άλλα φαγώσιμα...



0 Comments:

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.