Friday, December 11, 2009

τι άλλο θα κόψει ο νους τους?

Δεκέμβριος, ο μήνας των συγκλονιστικών ενεργειών:

Από ένα παλιό άρθρο του Πολίτη:
«Το Δεκέμβριο του 1977, συνέβηκε μυστηριωδώς η απαγωγή του γιου του προέδρου Κυπριανού, Αχιλλέα, ο οποίος υπηρετούσε ως αξιωματικός των ΛΟΚ. Οι πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απαγωγή και η απελευθέρωση του Αχιλλέα δεν έχουν γραφτεί σε όλη τους την έκταση. Αυτό που ξέρουμε είναι το αποτέλεσμα: Η πολιτική αναβάθμιση του Σπύρου Κυπριανού, σε βαθμό που κανένας δεν αποτόλμησε να διεκδικήσει την προεδρία. Ο Σπύρος Κυπριανού εξελέγη το Φεβρουάριο του 1978 πρόεδρος χωρίς αντίπαλο.»

Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ κοντά σε λύση του Κυπριακού, για να κόψει ο νους τους να προβούν σε τέτοιου είδους προβοκάτσια.

ΥΓ1: Διαφωνώ ότι η κλοπή έγινε για να σπηλώσουν τη μνήμη του τέως Προέδρου. Αντίθετα, διαφημίστηκε το μνημόσυνο του (εκεί που ήταν να περάσει απαρατήρητο) και βρήκαν ευκαιρία οι γνωστές μοιρολογίστρες να βγουν να καλούν τον κόσμο σε συσπείρωση και αγώνα και παρακαταθήκες και να συνεχίσουν το έργο του. There is nothing easier like idolizing a dead leader. Ποιον συμφέρει τελικά αυτή η κλοπή?

Αρρωστημένο? Εντελώς.


ΥΓ2: Η διακοπή ρεύματος που παρατηρήθηκε σε διάφορες περιοχές της Κύπρου δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός της κλοπής. Τρεις τουρμπίνες που τα’ παιξαν στο Βασιλικό, δεν έχουν καμία σχέση με την κατάρα των Φαραώ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.