Wednesday, January 16, 2008

Οδηγός Αναγνώρισης Γυναίκας Χρυσό Κουφέτο:

Ότι ώρα της ημέρας (και νύχτας) να είναι, κυκλοφορεί ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα.

Με «βαμμένη», εννοούμε 3 χέρια σοβάτισμα make-up (οι πόροι του δέρματος να είναι κλειστοί), eye liner και mascara που φτάνει τα όρια του γκοθ, έντονη και πλούσια σκιά (εννοείται όχι του δέντρου), κοκκινάδι σε οποιοδήποτε έντονο χρώμα ΕΚΤΟΣ από το φυσικό. Πρέπει να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον 7 διαφορετικά είδη βαψίματος στο πρόσωπο της. Οτιδήποτε λιγότερο την κάνει κανονική γυναίκα. Οτιδήποτε περισσότερο την κάνει Donatella Versace.

Φρύδια βγαλμένα κατά το 98% και σχηματισμένα με μολύβι (το χρώμα μολυβιού να φαίνεται ότι έγινε προσπάθεια να συνδυαστεί με το χρώμα μαλλιών).

Το μαλλί ουδέποτε είναι στο φυσικό του χρώμα (η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο δεν θυμάται ποιο είναι το φυσικό της χρώμα) και εμπλουτίζεται από ανταύγειες χρώματος ξανθό έως και πορτοκαλί, κόκκινο, πλατινέ ή άλλες εξωτικές αποχρώσεις. Αν είναι της μόδας το ίσιο μαλλί, η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο τα έχει σγουρά. Αν είναι της μόδας το σγουρό μαλλί, η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο τα έχει ίσια.

Η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο δεν έχει καμία αίσθηση αναλογικότητας. Είτε πάει στο supermarket, είτε πάει δουλειά, είτε πάει εκδρομή, είτε πάει στα μπουζούκια, είναι ντυμένη με τον ίδιο τρόπο.

Η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο δεν ξέρει τι σημαίνει η φράση casual ντύσιμο και στην γκαρνταρόμπα της ΔΕΝ διαθέτει φόρμες, ή jeans.

Όσο πιο στενό, μίνι, γυαλιστερό, δικτυωτό, σεξουαλικό είναι ένα ρούχο, τόσο το καλύτερο. Η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα γούνινα, κροκοδειλέ, λεοπαρδαλέ, ζεπρέ, τιγρέ, ή άλλο animal print και συνδυασμούς των πιο πάνω. Ας πούμε, κροκοδειλέ παπούτσι, τιγρέ μπλούζα, λεοπαρδαλέ τσάντα. Και από πάνω παλτό με γούνινη λεπτομέρεια. Όλα βεβαίως fake.

Όσο πιο ψηλοτάκουνο, άβολο, μυτερό το παπούτσι τόσο το καλύτερο. Αν δείτε γυναίκα στη μέση του πουθενά να φοράει ψηλοτάκουνη μυτερή μπότα και να το παίζει άνετη, έχετε μπροστά σας μια Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο. Η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο δεν ξέρει τι είναι το flat παπούτσι, και νομίζει ότι αθλητικά παπούτσια φοράει ο κόσμος μόνο στο γυμναστήριο.

Τα ρούχα να φοριούνται τουλάχιστον 2 sizes πιο μικρά απ’ ότι κανονικά είναι η Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο.

Τα ρούχα και αξεσουάρ φοριούνται πάντα όλα μαζί. Δηλαδή, και τακούνι και δικτυωτό καλτσόν που βγάζει μάτι, και στενή στενή μίνι φούστα, και λεοπαρδαλέ μπλούζα, και κολιέ, και 5-6 βραχιόλια, και δαχτυλίδια, και φουσκωμένο μαλλί, και έντονο βάψιμο, και ψεύτικη γούνα και τσάντα με πέρλες και λεπτομέρειες δέρματος. (κουράστηκα)

Τέλος, τα παιδιά της Γυναίκας Χρυσό Κουφέτο αναγνωρίζονται από μακριά διότι ντύνονται και αυτά κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της μάνας τους. Αν δείτε παιδάκι να φοράει τιγρέ ή λεοπαρδαλέ ή ζεπρέ prints να ξέρετε ότι πίσω του κρύβεται μια Γυναίκα Χρυσό Κουφέτο (και το ίδιο είναι εκκολαπτόμενο Χρυσό Κουφέτο).

13 Comments:

At 16 January, 2008 13:54, Blogger Pelloplasma said...

Oraios odigos an ke den xriazete. I gineka xryso koufeto fenete pou miiiiilia makria.

 
At 16 January, 2008 15:20, Anonymous Anonymous said...

panagia m en sanna egrapses to portreto mias sinadelfou mou. oute o antras tis den tin exei dei pote avafti mou eksomologithike mia mera (me ifos ethnika iperifano)

 
At 16 January, 2008 15:38, Blogger MonachusX2 said...

Ξέρω την γυναίκα Χρυσό Κουφέτο, Βγαίνει μ'ένα φίλο μου και σπάζουμε μεγάλες πλάκες. Όντως δεν διαθέτει ούτε φόρμες, ούτε τζινς ούτε ένα ζευγάρι σνίκερς ή έστω αθλητικά. Ακόμα και στην παραλία πάει βαμμένη και με ψηλοτάκουνα. Τραγικό!

 
At 16 January, 2008 22:03, Anonymous Anonymous said...

LoL:D....teleioo;)
apistefto to poses "gynaikes xryso koufeto" kykloforoun eleftheres gyrw mas kathimerina...:D

 
At 17 January, 2008 00:02, Anonymous Anonymous said...

drakouna egrapses pali... vasika exei polles kiprees pou krivoun mesa tous mia gineka xriso koufeto...xexexe

 
At 17 January, 2008 11:09, Blogger Nobody said...

Γύρνα στην Αγγλία. Εκεί δεν έχει τέτοιες στο εγγυόμαι. Νομίζω ότι αυτή η αρρώστια επικρατεί στην Κύπρο.

 
At 17 January, 2008 15:52, Blogger stalamatia said...

Και στην Ελλάδα !!!!!!!!!!!

 
At 17 January, 2008 20:58, Blogger Έλατο Χελιδόνι said...

Στην αγγλία κυκλοφορούν παρδαλά κουφέτα όμως

 
At 17 January, 2008 21:37, Blogger bestman said...

Είναι απάυτές που θα πάνε με τακουνι ή στην καλύτερη περίπτωση με flat πέδιλο (σάνταλο στην Κυπριακή) στα Καληδόνια...

 
At 17 January, 2008 21:44, Anonymous Anonymous said...

genika omos perna dyskoli zoi h gynaika Xryso Koufeto...prepei na en polla agxotiko na eisai synexeia stin trixa (paroti kits) kai na prepei na pas me to takouni sta kalidonia:P

 
At 18 January, 2008 11:41, Blogger YO!Reeka's said...

πλάκα πλάκα είδα μια τέτοια προχθές στην τράπεζα. ήταν σαν τη ζουμπουλία από το παρά πέντε, αλλά με άσπρη βινίλ μπότα μέχρι το γόνατο και άσπρο βινίλ μίνι. και βάψιμο

 
At 21 January, 2008 06:25, Anonymous Anonymous said...

to "oti" theli komma, to swsto einai "o,ti"

 
At 24 January, 2008 01:33, Anonymous Anonymous said...

I perigrafi pou edoses gia tin sighroni eleftheri - pou psahnei andra den apehei kai poli apo ti pragmatikotita.Omos anarotieme kata poso to efarmoses kai esi i idia i akoma to efarmozeis afou eisai kai pantremeni.an eisai apo tis exaireseis xerome gia sena.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.