Friday, December 28, 2007

Μαρία η Κύπρια (8)

Η Μαρία και ο Νεόφυτος επιστρέφουν στη Λευκωσία πλέον ως ζευγάρι.

Ending 1:
Με την πρώτη ευκαιρία η Μαρία ξαποστέλλει τον Κούλλη ο οποίος επιστρέφει στη Σβετλάνα-Φωτεινή. Την παντρεύεται eventually με πολιτικό γάμο. Κάνουν 2 παιδιά τα οποία πιάνει η Σβετλάνα-Φωτεινή και εξαφανίζεται πίσω στη Ρωσία. Η Μαρία γίνεται μόνιμη υπάλληλος και παντρεύεται το Νεόφυτο στη Φανερωμένη με πάρτι στο Hilton. Μένουν σε διαμέρισμα που τους αγοράζουν οι γονείς της Μαρίας. Με την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, η Μαρία αλλάζει το αυτοκίνητο της και αγοράζει Golf τετράπορτο για να χωρεί την αμαξούδα και το baby car seat. Η Ομόνοια κερδίζει το πρωτάθλημα.

Ending 2: Η σχέση του Νεόφυτου με τη Μαρία διαρκεί μόνο κάτι μήνες και χωρίζουν για μια παρεξήγηση. Ο Κούλλης επιστρέφει πίσω στη Μαρία και της ζητά να τον παντρευτεί. Κάνουν extravagant γάμο με φωτογράφιση στην ύπαιθρο, για να χωρίσουν θεαματικά 2 χρόνια αργότερα. Η Μαρία φεύγει από το Υπουργείο Γεωργίας και γίνεται μόνιμη στο Υπουργείο Οικονομικών. Αγοράζει convertible αυτοκίνητο και συχνάζει στην Blinkers. 10 χρόνια αργότερα ξανασυναντά το Νεόφυτο και αναθερμαίνεται η σχέση τους. Παντρεύονται σε ερημικό ξωκλήσι σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Ανόρθωση κερδίζει το πρωτάθλημα.

Ending 3: Το γκαρσόνι του ΚΟΤ σπάζει την πόρτα και μπαίνει μέσα στις τουαλέτες. Βρίσκει το Νεόφυτο και τη Μαρία σε στιγμή πάθους. Ξεντύνεται αμέσως και συμμετέχει στο όργιο. Σπάνε τα πάντα μέσα στις τουαλέτες, η Μαρία βρίσκει τη σεξουαλική απελευθέρωση και ο Νεόφυτος διευρύνει τους ορίζοντες του με το γκαρσόνι που δεν έχει σεξουαλικές αναστολές. Μετά αποφασίζουν και οι 3 να αλλάξουν τη ζωή τους, παραιτούνται από τις δουλειές τους και μετακομίζουν στο Άμστερνταμ όπου ζουν μια έκκλητη και μποέμικη ζωή ως τρίο. Eventually θα προστεθεί στην παρέα τους και η Adriana, μια χορτοφάγος Ολλανδέζα από το Nijmegen με μεγάλα βυζιά. Οι 4 τους θα δημιουργήσουν ποπ συγκρότημα και θα κάνουν το μεγάλο μπαμ ως οι νέοι Abba. Η Eindhoven κερδίζει το πρωτάθλημα.

Ending 4: Ο Νεόφυτος πάει να γνωρίσει την οικογένεια της Μαρίας. Καυγαδίζει με τον παπά της για την πορεία της Ομόνοιας. Μετά καυγαδίζει με το θείο της που είναι πρώην αγωνιστής. Μαλώνουν όλοι μαζί για το ποιος ακριβώς φταίει για το πραξικόπημα και την εισβολή. Η Μαρία επεμβαίνει και προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας ότι αυτή η διχόνοια έφερε την καταστροφή της Κύπρου και οι Τουρκοκύπριοι είναι αδέρφια μας. Οι υπόλοιποι της λένε να σκάσει και αυτά που λέει είναι μαλακίες για την τηλεοπτική εκπομπή Biz (Εμείς). Μετά από αυτό, η Μαρία και ο Νεόφυτος βλέπονται κρυφά και προσδοκούν σε μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού. Το ΑΠΟΕΛ κερδίζει το πρωτάθλημα.

Ending 5: Λίγες μέρες μετά το περιστατικό στο κέντρο του ΚΟΤ, ο Νεόφυτος πάει έφεδρος για διήμερη εκπαίδευση. Στη χωράφα όπου τους έχουν για εκπαίδευση αναγνωρίζει ανάμεσα σε άλλους έφεδρους τον Κούλλη. Πιάνονται και πάλι στα χέρια. Κάνουν χρήση των G3 τους, μπλέκονται και οι άλλοι έφεδροι, ρίχνουν χειροβομβίδες, πυραύλους εδάφους-αέρος, εδάφους-εδάφους, μονάχους-μονάχους, καρέτα-καρέτα, FM stereo και ότι άλλο βρίσκεται πρόχειρο. Στη μάχη λαμβάνουν μέρος και ρωσικά τανκς τελευταίας τεχνολογίας. με τη δυνατότητα ρίψης όλμων στο ανάθεμα ενώ οι δυνάμεις του Νεόφυτου υποστηρίζονται και από την αεροπορία (ότι μας έμεινε anyway). Οι Τούρκοι νομίζουν ότι ξαναέγινε πραξικόπημα και επιτίθενται. Καταλαμβάνουν την υπόλοιπη Κύπρο εκτός από το Λυθροδόντα που μάχεται ηρωικά. Το πρωτάθλημα ακυρώνεται λόγω εισβολής.

Ending 6: Η Μαρία πηδιέται με τον Νεόφυτο ΚΑΙ τον Κούλλη. Ο Κούλλης πηδιέται με τη Μαρία ΚΑΙ τη Σβετλάνα- Φωτεινή. Ο Νεόφυτος πηδιέται με τη Μαρία ΚΑΙ την πρώην γκόμενα του από το Leicester που βαρέθηκε το Σουηδό. Η Σβετλάνα-Φωτεινή πηδιέται με τον Κούλλη ΚΑΙ τον Igor, Ρώσο πελάτη στο δικηγορικό γραφείο που δουλεύει. Υπάρχει έξαρση σε αφροδίσια νοσήματα. Η Κύπρος είναι το νησί της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της αγάπης. Η Κύπρος κερδίζει και την πρώτη θέση στη Eurovision.

(τέλος)

(η Μαρία και ο Νεόφυτος ζουν στις καρδιές μας)

(δεν αποκλείεται ένα sequel)

17 Comments:

At 28 December, 2007 10:25, Anonymous Anonymous said...

Όχι "δεν αποκλείεται ένα sequel" Δρακούνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ! Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!

 
At 28 December, 2007 11:16, Blogger Effie said...

Το 5, το 5!!!!!
Άντε, και το 3 καλό είναι!
Γειά σα ρε δρακούνα, καινούρια νεφρά κάναμε πάλι!!!
Καλή χρονιά σε όλους σας!

 
At 28 December, 2007 11:28, Anonymous Anonymous said...

xexexexexe
Ending 3 4me pls !!!!!
xaxaxaxaxaxa

xronia sou polla kai kali xronia!!!

 
At 28 December, 2007 15:39, Blogger Pelloplasma said...

En teleia ta endings! Omologo en diskolo na diale3o pio en oraio.
Xronia polla and happy new year!

Ate ke me to 2008 na exoume ki alles seires.

 
At 28 December, 2007 16:34, Blogger ctrl-alt-backspace said...

Χρόνια πολλά Δρακούνα. Δεν ξέρω ποιο τέλος να διαλέξω, το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!!

 
At 28 December, 2007 20:43, Blogger to.telecontrol said...

καλά ε, το τέλος της ιστορίας ήταν όλα τα λεφτά!!!!
όλα μου άρεσαν, αλλά το 3 είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!
στο τελευταίο όμως δε μας είπες με ποιόν πετύχαμε την πρωτιά στη eurovision. Μήπως με το συγκρότημα του 3ου τέλους ή με το τρίο του 6ου τέλους; κρυφό ταλέντο η Μαρία!!
περιμένουμε οπωσδήποτε συνέχεια...

 
At 28 December, 2007 23:04, Anonymous Anonymous said...

"Έκλυτη", γράφει ο κόσμος, κυβδία Δβακούνα μου. "Έκλυτη". Όχι "έκκλητη". Κρίμα το Ίνγκλις Σκουλ, δηλαδής...

 
At 29 December, 2007 06:17, Anonymous Anonymous said...

To 5! En oti prepei... Opws mas axizei oulous !

 
At 29 December, 2007 07:29, Blogger Constantinos said...

This comment has been removed by the author.

 
At 29 December, 2007 07:30, Blogger Constantinos said...

polla orea sira.. protine tin sto Sigma...

btw jinta tanks rossikou tipou p elales.. en 3erw an ta ipes tixea alla iparxoun tanks akrivos etsi sti kipro telefteas texnologias...ta T-80..

anw polla orea.. an eshis kameia alli ides 3ekina tin

 
At 29 December, 2007 16:54, Anonymous Anonymous said...

Τελεια τα endings σου. Περιμενουμε και αλλες σειρες. Καλυτερα να διαβαζουμε τις περιπετειες των ηρωων σου αντι να παρακολουθουμε τις κυπριακες σειρες στην TV.
Καλη Χρονια σου ευχομαι, με υγεια και πολλη εμπνευση!!

 
At 30 December, 2007 20:01, Blogger Unknown said...

Katapliktiko!!! Ante kai TV serial tora me ending 3 fisika :-)
kali xronia!

 
At 01 January, 2008 12:11, Blogger anais8isia said...

Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και χαρά.Ελπίζουμε σε μια συνέχεια,πώς θα ζήσουμε χωρίς "Μαρία η Κύπρια";

 
At 02 January, 2008 16:51, Blogger YO!Reeka's said...

αχ συγκινήθηκα, πολύ ρομαντικό τέλος!
καλή χρονιά αγαπητή

 
At 03 January, 2008 13:41, Anonymous Anonymous said...

apaixto to 3o ending :)

 
At 03 January, 2008 23:57, Blogger Giorgio said...

Drakouva, eisai kataplnktikn and I seriously think you should consider writing professionally in magazines and newspapers!!!

 
At 08 January, 2008 21:23, Anonymous Anonymous said...

re eisai apisteyti.exw ethistei systynw se olous na se diabazoun.pws ta ekataferes opws eipe kai kapoios allos na baleis ta klise tis genias mas se lexeis re paidi mou einai apisteyto.i would kill to see this on tv.
pantws theloume synexeia.h maria ws xartwmenh h maria etoimazei to gamo(alli porwsh ayth sthn kupro),h maria na thelei hilton o neofytos magiko kipo peristerwnas,h maria kai h pethera xereis ta gnwsta tis kupriakhs zwhs..ase ta ergasiaka enos upourgeiou pou mporoun na bgaloun tomous.kala ayto me ti sopouda na brazoun ta podia ths me esteile...xerw ti sou lew ta zw kathimerina...

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.