Wednesday, December 19, 2007

Μαρία η Κύπρια (5)

Η Μαρία οδηγεί μέχρι το round about του Μετρό, εκεί όπου είναι το Pavilion (έχει ήδη ακούσει το νούμερο 8 στο CD «You make me feel like a natural woman» και το νούμερο 10 «I Love you»), όταν θυμάται ότι έστησε το Νεόφυτο. Νιώθει άσχημα, ρεζίλι κτλ αλλά δεν μπορεί να πάει πίσω. Θα του εξηγήσει αύριο στη δουλειά ότι της έτυχε κάτι πολύ επείγον και λυπάται πολύ. Δεν είχε ούτε το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου για να τον ειδοποιήσει. Βαριέται να πάει σπίτι και τηλεφωνεί της Τασούλας, μιας φίλης της να περάσει από το διαμέρισμα της για καφέ.

Πάει η Μαρία στην Τασούλα και ξεκινούν αμέσως ξεκατίνιασμα του Κούλλη. Τα τηλέφωνα ανά χείρας μαθαίνουν αμέσως πληροφορίες από το φιλικό τους network.

Τον είδε, που τον είδε, τι κάνει τώρα, που δουλεύει, που βρίσκεται η καλαμαρού από την Πάτρα, τον κεράτωσε με τον πρώην φίλο της που επέστρεψε σε αυτήν, καλά να πάθει. «Εμένα δεν με ενδιαφέρει μάνα μου. Έχει να τον δω 2 χρόνια. Που είπες ότι δουλέφκει?» Μιάμιση ώρα πούρου πούρου αργότερα…

Ο Κούλλης επέστρεψε στην Κύπρο.
Δουλεύει στο Σιακόλα.
Δεν υπάρχει πλέον η καλαμαρού από την Πάτρα. Ούτε έχει παντρευτεί (ο Κούλλης, όχι η καλαμαρού).
Η ξανθιά που ήταν μαζί του είναι όντως φυσική ξανθιά και είναι Ρωσίδα, αλλά κανονική Ρωσίδα, όχι του καπαρέ, δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο.
Τη συστήνει ως «Φωτεινή» αλλά όλοι ξέρουν ότι το Φωτεινή στα Ρώσικα είναι το Σβετλάνα.
Δεν τα έχουν.

Αλλά τη Μαρία ΔΕΝ την ενδιαφέρει.

Ούτε ότι ο Κούλλης προσφάτως αγόρασε διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων σε πολυκατοικία του Τσέντα στο Λυκαβητό την ενδιαφέρει.

(του το αγόρασαν οι γονείς του).

Με ήσυχη τη συνείδηση της ότι δεν την ενδιαφέρει, η Μαρία πάει αργά το βράδυ σπίτι της και πέφτει για ύπνο χωρίς να παρακολουθήσει τις ειδήσεις των 11. Για την ακρίβεια, η Μαρία έχει να παρακολουθήσει ειδήσεις από το 1998 που έλαβε μέρος με το σχολείο σε «μαχητική διαδήλωση» κατά του ψευδοκράτους και νόμισε ότι θα λυθεί το Κυπριακό. Αφού δεν λύθηκε με τη δυναμική συμβολή της, ούτε όταν πήγε σε συναυλία του Νταλάρα και τραγούδησε το «Διδυμότειχο Μπλουζ», το θέμα την έχει κουράσει και δεν ασχολείται άλλο. Όταν θα λυθεί θα το μάθει.

Ο Νεόφυτος λείπει από τη δουλειά τις επόμενες 10 μέρες με άδεια ασθενείας έτσι η Μαρία δεν μπορεί να του ζητήσει συγνώμη που δεν φάνηκε στο ραντεβού. Έτσι και αλλιώς, η Μαρία έχει άλλα προβλήματα.

Από τη μέρα του City Pride, άρχισε να δέχεται μηνύματα στο κινητό της από τον Κούλλη. Στην αρχή ήταν αόριστα μηνύματα του στυλ, «χάρηκα που σε είδα προχτές», και «ελπίζω να είσαι καλά.» Μετά συνέχισε με «θέλεις να βρεθούμε για καφέ?» και τέλος το κλισέ των κλισών, «θέλω να σου μιλήσω».

274 αναπάντητα μηνύματα αργότερα, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και απαντά. Κανονίζουν να βρεθούν στο διαμέρισμα του Κούλλη στο Λυκαβητό «για να μιλήσουν».

Η Μαρία πάει με σκοπό «να μιλήσει» αλλά καλού κακού ξετριχώνεται, βάζει σεξουαλικά εσώρουχα, και ένα μαύρο φόρεμα που ανοίγει με κουμπιά μπροστά. Είναι δηλαδή, έτοιμη για «σοβαρή συζήτηση».

Ο Κούλλης την υποδέχεται όλο γλύκες, και να μην τα πολυλογώ, «συζητούν» στο σαλόνι, μετά «συζητούν» στο υπνοδωμάτιο, μετά «συζητούν» στο μπάνιο και τέλος «συζητούν» και πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Πολύ ωραίο το διαμέρισμα του Κούλλη. Προσφέρεται για συζήτηση.

(συνεχίζεται)

7 Comments:

At 19 December, 2007 12:32, Blogger MonachusX2 said...

Τον καϋμένο το Νεόφυτο! Εν κανεί που τες τρώει η Ομονοια, έφαεν τες τζαι που αποελίστα που του έφαεν τζαι την γκόμενα. Όι, δρακούνα να κάμεις ανατροπή. Εγώ είμαι με τον Νεόφυτο.

 
At 19 December, 2007 12:57, Blogger bestman said...

Η γκόμενα νομίζει πως ο Κούλλης εννα ξαπολύσει τη Ρωσσίδα; Κούνια που την κούναγε και ειναι και σπασμένιηηηηη, που θα έλεγε και η Πατρινια! Περιμένουμε το comeback του Νεόφυτου!

 
At 19 December, 2007 13:50, Blogger Demetris said...

Svistin tileorasi (mama). Programmata me product placement diamerismata tou Tsenta en thorw.
Katakriveia gamiete jai o koullis jai o kathe koullis pou gorazei pou ton tsenta eidika ston lykavito. SKATA STA MOUTRA TOUS.

 
At 19 December, 2007 17:46, Anonymous Anonymous said...

Δεν μου αρέσει ο Κούλης. Δρακούνα συμβούλεψε την να μη συνεχίσει τις βλακείες. Θα απογοητευτεί πολύ συντομα και θα χάσει και το Νεόφυτο.Πρέπει απο κάπου να βρεί το κινητό του να τον πάρει. Δεν είναι ευγενικό αυτό που κάνει.

 
At 19 December, 2007 18:03, Anonymous Anonymous said...

Στο επόμενο μέρος θέλω να εμφανιστεί ο Νεόφυτος με μιαν Ανορθωσιάτισσα αγκαζέ ενώ ο Κούλης μετά την ¨συζήτηση¨ που είχε με την Μαρία να την παρατήσει για τη Σβετλάνα. Η Μαρία να τους χάσει και τους δυο και στο τέλος να καταλήξει με τον Πάμπο τον Αελίστα από το Πισσούρι!!!

 
At 19 December, 2007 20:16, Blogger nekatomenos said...

"είναι όντως φυσική ξανθιά και είναι Ρωσίδα, αλλά κανονική Ρωσίδα, όχι του καπαρέ, δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο."
Loipon, aeistes pellares tzai arkepse douleia pano sto proto epeisodio i pano sto proto kefalaio. Chop-chop pou laloun tzai oi egglezoi.

 
At 19 December, 2007 22:40, Blogger Pelloplasma said...

epethimisa kati teties "sizitiseis"

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.