Thursday, June 07, 2007

Μ.Π.Μ (Μα Περιπαίζουν Μας??)

Β.Ν.Π. (Βαρέθηκα Να Περιμένω)- Κερύνεια - £100,000
Λ.Τ.Μ. (Λύση Τώρα Μαλάκες) - Ακανθού - £45,000
Α.Κ.Γ. (Άντε Και Γαμηθείτε) - Αμμόχωστος - £38,000
Π.Τ.Δ. (Πολιτικοί Της Δεκάρας) - Καραβάς - £150,000
Ε.Π.Μ. (Επιστροφή Πίτσες Μπλε) - Μόρφου - £84,000
Κ.Γ.Τ.Σ.Σ. (Καλύτερα Για Τρέλες στις Σεϋχέλλες) - Μια Μηλιά - £240,000

Η πιο πάνω λίστα (όπως έχετε αντιληφθεί) δεν είναι λίστα που σημειώνεις τι σου έφεραν δώρο οι καλεσμένοι στο γάμο σου για να ξέρεις μετά εσύ τι θα βάλεις σε όλους αυτούς που θα σε καλέσουν στο μέλλον. Είναι μέρος της λίστας που δημοσιοποίησαν τα σαΐνια, αυτοδιορισμένα ως αποκλειστικά υπεύθυνα για το βαθμό των πατριωτικών αισθημάτων μας.

- Όταν ανακαλυφθούν ακατάλληλα τρόφιμα σε π.χ. υπεραγορές (θυμάστε τα κρέατα του Πάσχα? Μάθαμε ποτέ ποιο ήταν αυτό το κύκλωμα??), δεν δημοσιοποιούνται τα ονόματα των δραστών.
- Όταν κατηγορείται κάποιος για κάτι (ειδικά διαφθορά) δεν δημοσιοποιείται το όνομα του.

Ως δια μαγείας, αυτή τη φορά τσουπ! βρέθηκε λίστα με τα άτομα που έχουν προσφύγει στην επιτροπή αποζημιώσεων των Τ/Κ (δεν χάλασε το κουμπί των εισαγωγικών, απλώς δεν έβαλα) καθώς και σχετικές λεπτομέρειες. Η ερευνητική δημοσιογραφία στην Κύπρο κάνει άλματα προόδου. Μπράβο της!

Αύριο θα αποκαλυφθούν από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους-patriots τα ακόλουθα:

Κ.Π.Τ. - Ο Δολοφόνος του J.F. Kennedy
Μ.Η. - Ο Δολοφόνος του Όλαφ Πάλμε
Κ.Φ.Τ. - Ο Πραγματικός πατέρας του παιδιού της Μαρίας με τα Κίτρινα

Ειδικά άμα δεν έχεις χάσει τίποτα απολύτως από την εισβολή, αντιθέτως you make a fortune άμπελο-φιλοσοφώντας για αυτήν, είναι πανεύκολο να μιλάς για αντίσταση και αγώνα και υπομονή και άλλα εμπριμέ.

13 Comments:

At 07 June, 2007 09:01, Blogger shashoura said...

eleos pion...

 
At 07 June, 2007 14:21, Blogger AnTonymous said...

Αν συνεχίσει πολλά τουτο το φκιολί τζιαι οι αμπελοφιλοσοφίες "απόν αππέξω του χορού" είμαι πολλά κοντά να καταφύγω τζιαι εγώ στην επιτροπή τούτη.Τρών ούλλοι με χρυσά κουτάλια αμπελοφιλοσοφώντας πάνω στην ράσιη μας τόσα χρόνια (το κυπριακό εν που τους διά δουλειά, τζιαι θέμα να συζητούν τζιαι να υπάρχουν, κατά την άποψη μου τζιαι γιαυτό εν προσπαθούν στ'αλήθκεια να το λύσουν)τζιαι τωρά που αποφασίσαν κάποιοι να κάμουν,τζιαι μάλιστα χωρίς να παρανομούν στην ουσία, κάτι να φκούν που οικονομικά αδιέξοδα που τζιήνοι τους εβάλαν, εννα μιλήσουν τζιόλας.Αφού οι δικοί μας εν κάμνουν τίποτε για τούτο εννα πάν σε τζιήνους που κάμνουν.Αφού ούλλα εν συμφέροντα πλέον τζιαι ιδεολογίες έν υπάρχουν. Έννεν τούτον που μας δείχνουν οι δικοί μας πολιτικοί τόσον τζιαιρό;Τζιαι τζιήνοι βάσει συμφερόντων λειτουργούν τζιαι όϊ βάσει ηθηκής τζιαι ιδεολογίας.
Όποτε κοντέψουν εκλογές αθθυμούνται να μιλήσουν για τα κοτσιάνια στους συνοικισμούς.Μετά εκλογών εν λέει κανένας τίποτε πας το θέμα.Να το θυμάστε τωρά που έρκουνται εκλογές πάλε εννά το αθθυμηθούν,όσο κρατά η προεκλογική εξτρατεία.Τζιαι μετά θα θαφτεί πάλε.Τα δικά μας δικά μας τζιαι τα δικά σας πάλε δικά μας.

 
At 07 June, 2007 14:42, Blogger drakouna said...

Ε.Α.Δ. (Έχεις Απόλυτο Δίκιο)

 
At 07 June, 2007 22:34, Anonymous Anonymous said...

Ο Κουλίας προέτρεψε τους πρόσφυγες να τρων πέτρες παρά να πουλήσουν τις περιουσίες τους.

Πραγματικά διερωτάσαι πόσο ελεεινός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. 33 χρόνια περιπαίζουν τους πρόσφυγες, και τώρα τους βγάζουν και προδότες από πάνω.

Αλλά βέβαια φταίνει κι αυτοί που τους ψηφίζουν. Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν τα μάτια τους επιτέλους.

 
At 07 June, 2007 22:57, Anonymous Anonymous said...

Εν είχα καμιά πρόθεση, αλλά όσο παραπάνω γίνεται τούτον το παναΰριν τόσο παραπάνω σκέφτουμαι να πάω απλά για πίκκα.

Σοβαρά όμως, τζαι τούτο να το θυμάστε: Όταν θα αποφασίσουν οι νομικοί μας ότι πρέπει να φκουν οι προσφυγές στο ΕΔΑΔ που την κατάψυξη τζαι ανακοινωθεί τελικά η απόφαση του που εννα αναγνωρίζει την επιτροπή αποζημιώσεων ως *τουρκικό* εσωτερικό ένδικο μέσο (εφόσον ήδη αποδείξαμε ήδη μέσω Τιτίνας ότι το καθεστώς στο βορρά δεν έχει νομική υπόσταση αλλά αποτελεί περιοχή που ελέγχεται από την Τουρκία, εναντίον της οποίας γίνουνται εξάλλου τζαι οι προσφυγές) τότε οι ούμπερ-πατριώτες μας εννα έχουν δύο επιλογές. Είτε να παραιτήσουν το ΕΔΑΔ (πράμα ασύμφορο για την εσωτερική κατανάλωση) είτε να έβρουν τρόπο να μας *ενθαρρύνουν* να πάμε στην επιτροπή, για να μπορούμε μετά να ξαναπάμε στο ΕΔΑΔ για να προσβάλουμε την απόφαση της.

Μάλλον θα συμβεί το δεύτερο, τζαι τότε ποιος εδιάβασε το κείμενο που εννα γράψει η Δρακούνα τζαι εν επέθανε που τα γέλια...

 
At 08 June, 2007 03:04, Anonymous Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΔΡΑΚΟΥΝΑΝ:
Δρακούνα, νομίζω επαράκαμες το... Να υποστηρίζεις τωρά τζιε τους προδότες, εν το επερίμενα που λλόου σου. Η προσφυγή στους ποτζιεί μάνα μου, εν προδοσία.
Οι αληθινοί πατριώτες σήμερα, όσοι σέβονται τα εθνικά ιδεώδη εν υπέρ της διχοτόμησης... Τα ποτζιεί δικά τους, τα ποδά δικά μας.(τα ποδά βεβαια, εννα γινούν που μισά μόλις αναγκαστούμεν να δώσουμεν στους Τουρκοκύπριους τες περιουσίες τους)...αλλά πάνω απ όλα ΟΧΙ... τζιε καλλύττερα έτσι να μείνουμεν, παρά λύσην του Ανάν...
ΠΡΟΣ RAOUF:
Mashialla sou re raouf, oti oneirefkesoun en simera o stoxos tou kathe patriwti...
ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ:
Πόσον τσιμέντο ρε σύντροφε Δημήτρη... κανεί. μια σκάλα εμεινεν που τες ξερές τες λεμονιές του γερου...

 
At 08 June, 2007 08:43, Blogger drakouna said...

Για 2 δευτερόλεπτα νόμισα anonymous ότι σοβαρομιλάς. Μετά διάβασα και το υπόλοιπο comment και ηρέμησα :)

Και η δικαίωση: Οι super patriots πήραν τον π***** από τον Γενικό Εισαγγελέα.

 
At 08 June, 2007 10:47, Anonymous Anonymous said...

Δρακούνα συγχαρητήρια για τις απόψεις σου....

Μου είναι απίστευτο όμως, πως 300 χιλιάδες άτομα πίστεψαν του κλαμούρη τσιαι του χτίστη...Και δεν φτάνει αυτό...Φτύνουν εμάς, τις 100 χιλιάδες που είπαμε ναι, μας λένε προδότες και πολλοί ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε του ναι...Έλεος...Τι αρνιά που είμαστε οι Κύπριοι...Να μου το θυμηθείτε, ο Τάσσος θα ξαναβγεί...Αν βέβαια γίνει αυτό, εγώ θα φύγω από την Κύπρο και θα ρχομαι μόνο για διακοπές, ή αλλιώς for the three s, sun, sand and sex as the beloved Mr. Averof Neofitu έλεγε...

 
At 08 June, 2007 13:09, Anonymous Anonymous said...

Εγώ περίμενα από τις εφημερίδες και τη δεύτερη λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ. Την αληθινή αυτή τη φορά. Αυτή που δείχνει τις περιουσίες των τζακιών και του κατεστημένου στη Κύπρου πριν και μετά το 1974. Περίμενα ένα πρωτοσέλιδο με την έπαυλη του Λιλλήκα και ένα σπίτι στο Τσακκιλερό ή τα έργα της εταιρείας του Κουλία απέναντι από μια φωτογραφία στο συνοικισμό της Αγλαντζιάς. Εκεί να δείτε ΝΤΡΟΠΗ. Αληθινή!

 
At 09 June, 2007 12:37, Anonymous Anonymous said...

@Anonymous
Εννά περιμένεις πολύ καιρό... Μεν σου πω εννά αποβιώσεις περιμένοντας. Καλή ώρα όπως τους πρόσφυγες.

 
At 09 June, 2007 18:53, Anonymous Anonymous said...

kopelia pote enna organwthoun oi kikloi twn anttwpwn me tis apopseis mas??? oi parapanw en aristeroi psifizoun akel alla en tous ekfrazei!!!!!

 
At 11 June, 2007 13:45, Anonymous Anonymous said...

Συμφωνώ δρακούνα ότι όλες οι εκάστοτε λίστες των εκάστοτων ντροπών πρέπει να δημοσιοποιούνται.

Συμφωνώ επίσης ότι ο φτωχός ο πρόσφυγας ο ξεριζωμένος μες τη μιζέρια του δεν θα σκεφτεί διπλά να αποταθεί κάπου -οπουδήποτε- για να του δώκουν δυο μπακίρες για όσα έχασε. Π

όσοι όμως που τούτους που επροσφύγαν στην ανυπόστατη τουρκοεπιτροπή, εν μίζεροι τζιαι πανάθλιοι πον έχουν να φάσιν τζιαι εκάμαν το μες την απελπισία τους τζιαι όι για να ξιμπερτέφκουν;
Πόσο -πραγματικά τωρά- δύσκολο είναι να καταλάβουν ότι με τις προσφυγές τους σε "Αρχές" του ψευδοκράτους (τζαι εγώ βάλλω εισαγωγικά - εν επαραδόθηκα ακόμα)του δίνουν υπόσταση και νομική ισχύ; Αν θέλουν αποζημιώσεις, χρήματα, γη ή ο,τιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή, ας προβούν σε άλλες ενέργειες, ας τα βάλουν με την Κυβέρνηση, ας την πιέσουν, ας τα πουκουππίσουν ούλλα, παρά να κάμνουν ότι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους τζιαι να παίζουν τα παιχνίθκια των Τούρκων.

Πέρκι να γοράζετε τζιαι ρούχα-μάρκες (imish) που τα κατεχόμενα γιατι εν μούχτι. Τζιαι πέρκι να πιέννετε τζιαι σε οδοντίατρους ποτζεί γιατι εν "πιο καλοί τζαι φτηνοί".

Τζιαι πέρκι να μεν ξέρετε, ή να μεν σας κόφτει, που κάθε νύχτα εν με τα ριάλια σας που μας αφταίνουν τη σημαία μες τα μούτρα. Προφανώς εμπεδώσαμεν την.

όσον για τον ανώνυμο που για 2 δευτερόλεπτα ελάοσεν την δρακούνα, όσα ειρωνικά περιγράφεις εν όσα πραγματικά προνοoύσε το σχέδιο Ανάν.

Oσον για τον τελευταίο ανώνυμο που θέλει να οργανωθεί, έshει ΕΔΗ τζαι Αναστασιάδη. Εντάχθου τζαι κρύψε.
Περαστικά σε όλους. Πέρκι εν εκλεγεί ποττέ ξανά πουλημένος ναιναίκης τζαι φκερώσει η Κύπρος που τους γιώτηδες. Ασ διευκρινίσω, ότι "ναιναίκης" είσαι είτε από αφέλεια (γιατί πίστεψες σε Νίκους, Φούλληδες, Μαρκίδηες, Πραξούλλες, χεσμένους Χριστόφιαες, ότι με το Ανάν θα ζούσαμε ζωή χαρισάμενη) είτε γιατί $$έφαες$$ τζι $$έσπασες$$.

Μην συγχύζεστε και μην αναλωθείτε σε απαντήσεις και ξιτημασιές :)

 
At 11 June, 2007 16:55, Anonymous Anonymous said...

Γιατί να θυμώσουμε και να σε βρίσουμε Mary; Με τους εαυτούς μας θυμώνουμε που ανεχόμαστε τον πατριό και πρώην φίλο του Γιωργκάτζη (τελικά η ζωή ξεπερνά τον καημένο -κι άνεργο- Φώσκολο) στην προεδρία. Μ' έτσι πρόεδρο που παρέλαβε κράτος και να δούμε τι θα παραδώσει είναι λογικό κι αναμενόμενο το σύστημα να παράγει "γιωρκατζούθκια" και "τασσάκια". Βεβαίως και δεν θα σε βρίσουμε, αφού είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης σ' αυτό το σύστημα.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.