Monday, June 04, 2007

Διάφορα άσχετα

Χθες το βράδυ το ΡΙΚ 1 είχε τρομερά κέφια. Μας έβαλε να δούμε το «Έξοδος Κινδύνου» με την υπαστυνόμο Νταίζυ, την επικεφαλή του γυναικείου τμήματος της δίωξης ναρκωτικών να καταδιώκει εμπόρους ναρκωτικών σε όλη την Αθήνα του 1980. Άγριες καταδιώξεις, glitter φορέματα, κλισέ διάλογοι.

Η Νταίζυ, αν και έχει σίγουρο γκόμενο τον Φούντα (που παίζει τον αστυνομικό), ερωτεύεται ένα τοξικομανή, τον Τάσο (Alberto Eskenazy – πριν το Καλημέρα Ζωή-) και προσπαθεί να τον βγάλει από το βούρκο των ναρκωτικών. Χωρίς επιτυχία. Ο Τάσος δολοφονείται από μια μυστηριώδη γυναίκα που τυγχάνει να είναι και μεγαλέμπορος ναρκωτικών, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να φέρει ένα μεγάλο φορτίο ηρωίνης στους νέους της Αθήνας. Η Νταίζυ και ο Φούντας σπεύδουν, γίνεται μακελειό και εμποδίζουν τους λαθρέμπορους.

Ναι, αρνούμαι να δω «Πολύ την Κυριακή» at all costs. Καλύτερα να βλέπω τον Φούντα με στενό ψηλόμεσο παντελόνι να κάνει (ακόμα) τον γκόμενο το 1980.

Κατά τα άλλα, πήγα εκπαιδευτική επίσκεψη στο πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε η αδερφή μου για τα τεκνά της. Πήγα για να εγκλιματιστώ στο περιβάλλον και να κάνω κατασκοπευτικές εργασίες. Τι κάνουν σήμερα τα τεκνά στα πάρτι γενεθλίων?

- Τρέχουν γύρω γύρω και φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν (καμία διαφορά εδώ).
- Οι μαμάδες τους είναι αναίσθητες στο γενικό πανδαιμόνιο που επικρατεί και συνεχίζουν να πίνουν το φραπέ τους ανέμελες και να κουτσομπολεύουν. Κατά διαστήματα έρχονται παιδάκια που κλαίνε γοερά και ψάχνουν τη μαμά τους. Η μαμά τους τα σουλουπώνει και τα επιστρέφει πίσω στο γενικό πανδαιμόνιο.
- Οι μαμάδες είναι πολύ πιο normal και σέξι ντυμένες απ’ ότι θυμάμαι τις δικές μας μαμάδες. Μάλλον επειδή είμαι πιο κοντά στην ηλικία τους?
- Το jelly σε διάφορα χρώματα εξακολουθεί να είναι σήμα κατατεθέν και τιμάται από όλα τα παιδάκια (έχουν μεγαλώσει γενεές και γενεές με jelly). Οτιδήποτε πιο περίπλοκο σνομπάρεται.
- Τα γνωστά και αγαπημένα τρίγωνα σάντουιτς (με τυρί, ham και αγγουράκι) έχουν πλέον αντικατασταθεί με chicken nuggets.
- Τα τεκνά άμα είναι με τους φίλους τους κάνουν ότι δεν σε ξέρουν (καλά, γνωστά πράγματα, σας κανονίζω αργότερα).
- Ακόμα δίνουν δωράκια…. μόνο στα παιδάκια όμως…. μου υποσχέθηκαν ότι από του χρόνου θα μου δίνουν και μένα…. είδες τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για ένα δωράκι?

6 Comments:

At 04 June, 2007 09:37, Blogger shashoura said...

sta paidika party gene8liwn leme NAI!!!
trweis, pineis, paizeis, pairneis ta dwra su k to kyriotero, kamneis practice gia gera neura k ypomoni!
enexoun la8os!
:))))

 
At 04 June, 2007 11:23, Blogger Kamougiaros said...

eprepe na evlepes LTV agapiti. Eixe to Seven i ora 9... Alla je o Fountas exei ti xari tou. Kokkina Fanaria rules...

 
At 04 June, 2007 12:13, Blogger Κουέλλα Δύο said...

Κλείσε το μαραφέτι γιατί δεν έχει ποτέ κάτι της προκοπής.

 
At 04 June, 2007 12:42, Blogger Nobody said...

Δεν είσαι φαν των DVD? Φυσικά και δε βλέπεται το Μαζί την Κυριακή και ό,τι άλλο δείχνει η Τιβί.

Πάρε ένα DVD γιατί θα σου χρειαστεί για τα παιδικά πάρτυ που θα οργανώνεις σύντομα! Θα τους βάζεις το σπάιντερ μαν να παίζει και θα πίνεις το φραπέ σου με τις φίλες σου ήσυχη!

 
At 04 June, 2007 14:10, Blogger zappa said...

you dont play with the classics duuuude

stella rules.....


akyro alla an zousame se zwh typou straight story, h eydokia pws 8a legotane?

 
At 04 June, 2007 14:49, Blogger Κουέλλα Ένα said...

εβαρκούμουν να το δω...δηλαδή ειδα το παλιά....αλλά τουτη τη Φιλίνη εν ανάγκη να τη δούμε σε ΟΥΛΛΑ τα βερσιον στην Κύπρο;;; Σατζιν! μπε!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.