Tuesday, May 29, 2007

Taxi Girl

Όταν ήμουν τριών μηνών έγκυος (και ήταν ακόμα χειμώνας), είχα δει σε ένα περιοδικό φωτογραφίες για μαγιό εγκυμοσύνης. Ήταν όλα φρικτά και γελοιωδέστατα. Το μαγιό της γιαγιάς Μαγκάιβερ είναι πιο σικάτο και σεξουαλικό σε σύγκριση με αυτά που έβλεπα να διαφημίζονται. 3 μέτρα lycra ύφασμα για να καλύψεις την κοιλιά σου. Και γιατί να θέλεις να την καλύψεις? Σκέφτηκα εγώ το σαΐνι. Να μην σχολιάσω καν δε τα floral patterns και το λουλούδι σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου. Χάλια, απαράδεκτα. Κάπου εκεί αποφάσισα ότι αν με το καλό το καλοκαίρι ήμουν ακόμα έγκυος και θα πήγαινα για μπάνιο, θα φορούσα κανονικό μαγιό. Να μην σου πω και το δικό μου (ελαστικά δεν είναι?)

Ήρθε εκείνη η στιγμή του διλήμματος. Να μπω ή να μην μπω?

Υποτίθεται δικαιούμαι να μπαίνω σε πισίνα και θάλασσα για μπάνιο. Δεν δικαιούμαι να κάθομαι με τις ώρες στον ήλιο για ηλιοθεραπεία.

Δοκίμασα το μαγιό μου. Αυτό που είχα πριν την εγκυμοσύνη. Πως είναι οι φωτογραφίες των πορνοστάρ με μαγιό που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα? Εκείνες που νομίζεις ότι τώρα θα λυθεί το κορδονάκι, νάτο το βλέπω, λύνεται, λύνεται? Εκείνες που στη θέση του βυζιού έχει ένα μικροσκοπικό τριγωνάκι που μετά βίας καλύπτει τα απαραίτητα?

Αυτή την εικόνα παρουσίαζα. Συν μια κοιλιά.

Χοροπηδούσα μέσα στο σπίτι με το μαγιό και ο Έτερος μου φώναζε «Run Pamela, run!»

Αυτό αποφάσισα να βάλω.

Ευτυχώς ήμασταν καλεσμένοι σε σπίτι με ιδιωτική πισίνα και δεν θα με έβλεπε πολύς κόσμος. Μόνο φίλοι και γνωστοί. Που δεν ταράζονται εύκολα. Τέλος πάντων πάμε, παρκάρουμε, χαιρετούμε κτλ. Με κίνδυνο να προκαλέσω τσουνάμι και να αδειάσει η πισίνα, έβαλα το μαγιό μου και μπήκα μέσα στο νερό.

Αποκάλυψη: Όταν είσαι έγκυος βουλιάζεις. Η κοιλιά σου δεν χρησιμεύει σαν σωσίβιο που σε κάνει να επιπλέεις αλλά σαν βαρίδι που σε πάει στον πάτο. Ένα βαρίδι 11 κιλών. Μετά βίας μπορείς να κολυμπήσεις μερικά μέτρα πριν κουραστείς και ψάχνεις για τροχό. Πανωλεθρία. Τι κρίμα! Είχα και σκοπό να κάνω αναπαράσταση της Όρκας της φάλαινας στο φυσικό της περιβάλλον αλλά δεν μπορούσα. Μετά βίας επέπλευσα για λίγα λεπτά και μετά πάρκαρα στα ρηχά. Το δε τεκνό (που συνήθως κινείται ανέμελο) στην αίσθηση του κρύου νερού έμεινε απόλυτα ακίνητο. Σε στυλ «τι στο καλό κάνει πάλι αυτή?»

Βγήκα από το νερό, ντύθηκα και κάθισα έξω να βλέπω τους άλλους σαν γιαγιά που προσέχει τα εγγονάκια της από πνιγμό (συνήθως οι γιαγιάδες που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν ξέρουν κολύμπι αλλά σε περίπτωση ανάγκης ξέρουν πολύ καλά πώς να βάλουν τις φωνές και να ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο).

Μετά από 4 ώρες μαραθώνιας μπιρίμπας (κάναμε καρέ) απέκτησα ένα απαλό ροζ χρωματάκι με ωραιότατες γραμμές ακριβείας σε μανίκια, πόδια και λαιμό, σαν taxi girl. Είναι οι ίδιες γραμμές που θα αποκτούσα αν αγόραζα τελικά το απαράδεκτο μαγιό εγκυμοσύνης.

14 Comments:

At 29 May, 2007 10:56, Blogger shashoura said...

heheehe!
:))

 
At 29 May, 2007 11:14, Blogger Nobody said...

Χουχου!!

 
At 29 May, 2007 13:29, Anonymous Anonymous said...

Είχα και σκοπό να κάνω αναπαράσταση της Όρκας της φάλαινας στο φυσικό της περιβάλλον αλλά δεν μπορούσα.

xexexe :)
poli kalo !!!!

 
At 29 May, 2007 14:26, Blogger .liketobite said...

Ίσως δεν σε βοήθησε το γλυκό νερό. Μπορεί στη θάλασσα να ήσουν πιο άνετη.

Νά'σαι καλά που μας κάνεις να χαμογελάμε.

 
At 29 May, 2007 19:19, Blogger YO!Reeka's said...

xa xa xa xa xa xa

 
At 31 May, 2007 12:52, Blogger Constantinos said...

This comment has been removed by the author.

 
At 31 May, 2007 12:54, Blogger Constantinos said...

oreo
alla k kati asxeto..pote provlepete na gennisis??

 
At 31 May, 2007 23:47, Anonymous Anonymous said...

Γεια εκεί. Έχω διαβάσει το blog σας για το τελευταίο ζεύγος των μηνών και το βρήκα σχεδόν τυχαία. Αν και δεν μιλώ την ελληνική εγώ αγάπη για να διαβάσω τι γράφετε και το βρίσκω πραγματικά ενδιαφέρον! Χρησιμοποιώ έναν σε απευθείας σύνδεση μεταφραστή για να διαβάσω τα άρθρα σας. Μερικές φορές το βρίσκω δύσκολο να καταλάβω τι λέτε επειδή ο μεταφραστής κάνει πολλά λάθη. Και επίσης δεν έχω καμία ιδέα ποιοι αυτοί οι διάσημοι άνθρωποι είναι εσείς μιλάτε για. Αλλά αγαπώ τον τρόπο που γράφετε για τη ζωή εκεί. Είμαι από ένα θαμπό μικρό χωριό κάπου στη μέση της Αγγλίας όπου τίποτα που διεγείρει πάντα δεν συμβαίνει. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθω στην Κύπρο και να δω τι το νησί σας είναι όπως.
Να μην είστε πάρα πολύ σκληρός σε σας. Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε ακόμα να έχετε τη διασκέδαση στο μαγιό σας χωρίς να μοιάσετε με μια φάλαινα, παρά την ύπαρξη έγκυοι. Ακριβώς κρατήστε στο ρηχό τέλος. Πάρτε την προσοχή και ελπίζω ότι όλη πηγαίνει καλά όταν είναι χρόνος να παραδώσετε το μωρό.

 
At 01 June, 2007 15:17, Blogger Constantinos said...

does the online translator translate from cypriot accent as well?
:P:P

 
At 02 June, 2007 12:09, Anonymous Anonymous said...

So that's why the online translator has such a hard time translating many comments Mrs. Drakouna has. Although, it translates most of what Mrs. Drakouna writes, it can't translate when you write Greek with English letters. This is the site I use: http://www.worldlingo.com/

Έτσι γίαυτό ο σε απευθείας σύνδεση μεταφραστής έχει έναν τέτοιο σκληρό χρόνο μεταφράζοντας κα πολλών σχολίων. Το Drakouna έχει. Αν και, μεταφράζει τα περισσότερα από αυτά που κα. Το Drakouna γράφει, δεν μπορεί να μεταφράσει όταν γράφετε τα ελληνικά με τις αγγλικές επιστολές. Αυτό είναι η περιοχή Ι χρήση: http://www.worldlingo.com/

 
At 02 June, 2007 12:13, Anonymous Anonymous said...

I also use Google which actually translates whole websites, which is pretty good! Check it out at http://translate.google.com/translate_t

Χρησιμοποιώ επίσης Google που μεταφράζει πραγματικά ολόκληρους τους ιστοχώρους, το οποίο είναι αρκετά καλό! Έλεγχος αυτό έξω http://translate.google.com/translate_t

 
At 02 June, 2007 12:16, Anonymous Anonymous said...

But that won't translate Greek yet. I'm just waiting for them to add Greek.

 
At 02 June, 2007 19:55, Anonymous Anonymous said...

For translate Greek with English letters to Greek with Greek letters use http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

 
At 04 June, 2007 01:17, Anonymous Anonymous said...

wow

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.