Monday, February 25, 2013

Δεύτερος γύρος... με απ' όλα

Μα τι ιστορικές στιγμές ζήσαμε πάλι χθες (καλά, κάθε πέντε χρόνια ζούμε "ιστορικές στιγμές", χθες τις βάφτισαν "ώρες ευθύνης", όπως θέλει ο καθένας).

Ο νέος Πρόεδρος (ολόγελος και περιχαρής, όπως όλοι οι νέοι Προέδροι - μέχρι και ο σοβαρός Τάσσος γελούσε το 2003 αν θυμάμαι καλά-) έκανε πρώτα ένα tour της Λευκωσίας για να ευχαριστήσει διάφορα κόμματα που τον υποστοίριξαν. Είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Συλλούρη και το ΕΥΡΩΚΟ (δεν πειράζει βρε παιδιά που τα τελευταία 10 χρόνια έχουν σφαχτεί για όλων των ειδών τις πολιτικές, ποιος τα βλέπει αυτά), μετά πέρασε από το ΔΗΚΟ και είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περήφανο δηκοικό κόσμο (τούτο το "περήφανο" ειδικά εν πολλά... πετυχημένο), μετά πηγε στο Hilton Park για να χεραιτήσει σε ένα γάμ.... sorry λάθος, ήθελα να πω πήγε να μιλήσει στα ΜΜΕ ότι αρχίζει δράση και θα κάνει απίστευτα και θαυμαστά πράγματα.Ακολούθως έκανε μίνι επίδειξη αγγλικών για να καθυσηχάσει τα πλήθη ότι κατέχει το αγγλικό (κάνει και καλή προφορά άμα θέλει) και ότι άμα του γράψουν μια ομιλία τη διαβάζει και δεν κάνει improvisation σε ακατάλληλες στιγμές.
 
Μετά πήγε στο στάδιο "Ελευθερία στον Τάσσο Παπαδόπουλο" για να ανακυρηχθεί επίσημα Πρόεδρος και να απευθύνει τα πλήθη διότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ανακυρήσσεσαι Πρόεδρος σε ένα γήπεδο του μπάσκετ. Ο νέος Πρόεδρος ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνεργάτες του και αφιέρωσε το πρώτο τραγούδι της Προεδρίας (από τα χείλη του Χατζηγιάννη) στη γυναίκα του. Ευχαρίστησε το Κάρογιαν (και φάνηκε ότι ήταν έτοιμος να κλάψει από συγκίνηση. Ο Κάρογιαν, όχι ο Πρόεδρος). Ευχαρίστησε το Ρίκκο Ερωτοκρίτου (???), την εκκλησία της Κύπρου (??!!), τον απόστολο Ανδρέα, το 'Αγιο Πνεύμα και τον μαρμαρωμένο βασιλιά που περιμένει καρτερικά στην Πόλη και μετά ανακοίνωσε στα πλήθη ότι τώρα θα γίνουμε μια πραγματική Ευρωπαική χώρα, κοσμική και αξιόπιστη χωρίς προσκολλήματα και εμμονές. Με τη βοήθεια του Θεού πάντοτε.
 
Λοιπόν, τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση, γυρίσαμε σελίδα, θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα και λίαν συντόμως θα έχουμε 10% ρυθμό ανάπτυξης και λύση του Κυπριακού (αν δεν προλάβουν πάλι να σφαχτούν οι ενωμένες δυνάμεις που υποστήριξαν το νέο Πρόεδρο), νιώθω και εγώ πιο ήσυχη και χαλαρωμένη. Δεν χρειάζεται εγώ ο απλός πολίτης να αγχώνομαι για αυτά τα θέματα, θα με καταπλήξει το νέο ευρωπαικό κυπριακό μας κράτος.
 
Είναι ώρα να ασχοληθώ με κάτι άλλο που με απασχολεί: Μήπως ξέρει κανείς πως καθαρίζουν τα άλατα από το τζάμι του μπάνιου? Εννοώ εκείνες τις άσπρες κυλίδες που δημιουργεί το νερό και δεν καθαρίζουν με τίποτα. Τρίβω τρίβω και δεν βλέπω αποτέλεσμα. Help! 
 
(ελπίζω σε κανένα γιατροσόφι του στυλ "βάλε σε ένα ποτήρι ξύδι λίγο γάλα και λεμόνι, ανακάτεψε τα και με υγρό πανάκι τρίψε καλά).
 
Περιμένω με αγωνία...
 
   

15 Comments:

At 25 February, 2013 11:19, Blogger Moonlight said...

Ε, ναι. Λίιο ξίδι λογικά αν βάλεις πάνω στο σφουγγαράκι σιου έννα καθαρίζουν (και να γυαλλίζουν)

 
At 25 February, 2013 11:56, Anonymous Anonymous said...

VALE XYDI ME NERO KAI TRIPSE TA, THA KATHARISOUN

 
At 25 February, 2013 12:13, Blogger Unknown said...

Επισης η χλωρινη βοηθα. Αλλά το λευκο ξυδι βοηθα. Ειδα καπου οτι την πετρα που δημιουργειται πανω στις βρυσες, αν βρεξεις χαρτι με λευκο ξυδι τζιαι τυλιξεις τις βρυσες, τζιαι μετα τυλιξεις τα ολα με πλαστικο σακουλι τζιαι αφησεις τα για αρκετη ωρα, γινεται σιόνι!

 
At 25 February, 2013 12:29, Blogger drakouna said...

Χλωρίνη εδοκίμασα, δεν κάμνει τίποτε. Θα δοκιμάσω το ξύδι (έχω απ'όλα τα είδη).

 
At 25 February, 2013 12:34, Blogger Kolona said...

Επίσης αν βάλεις άσπρο ξύδι μέσα στο βραστήρα του νερού και τον ανάψεις 2-3 φορές, εξαφανίζονται τα άλατα.

 
At 25 February, 2013 12:37, Anonymous Anonymous said...

να απευθυνθεί στα πλήθη

 
At 25 February, 2013 15:26, Blogger Disciple said...

Ξύδι Δρακούνα μου ξύδι!

Περιμένω με κομένη ανάσα να δω την ανάπτυξη τωρά που άλλαξεν η κυβέρνηση....

ζάβαλι μου

 
At 25 February, 2013 15:52, Anonymous Anonymous said...

Roli δοκίμασες;

 
At 25 February, 2013 15:52, Blogger the Idiot Mouflon said...

"...Δεν χρειάζεται εγώ ο απλός πολίτης να αγχώνομαι για αυτά τα θέματα..."

Κάποιοι κατηγορούν όσους επιλέγουν Αποχή / άκυρο /λευκό για αδιαφορία, κλπ.

Αυτή σου η πρόταση όμως αφήνει υπόνοιες για μια διαφορετική πραγματικότητα. Μήπως οι "συνειδητοποιημένοι" πολίτες ψηφίζουν για να μπορούν να αδιαφορούν μετα;

 
At 27 February, 2013 16:20, Anonymous Anonymous said...

Πρώτα βρέχουμε καλά την επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε, ψεκάζουμε με ένα ειδικό καθαριστικό που απομακρύνει τα άλατα, περιμένουμε λίγα λεπτά σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί και παράλληλα τρίβουμε καλά με JIF ή CIF, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. Για να μήν δημιουργούνται άλατα στην πόρτα του ντούζ ή του μπάνιου να την περνάς τακτικά με baby oil.

 
At 01 March, 2013 08:03, Blogger drakouna said...

Έχω να ανακοινώσω ότι το ξύδι έχει κάνει θαύματα (καθάρισε η πόρτα) αλλά μου άρεσε και η εισήγηση με το baby oil. Βασικά (όπως το καταλαβαίνω) προσθέτεις ένα layer λαδιού και γίνεται το τζάμι waterproof...

 
At 03 March, 2013 08:30, Anonymous Anonymous said...

Το παιδικο baby oil της johnson κανει θαυματα. Απλωνεις παντου, αφηνεις για λιγη ωρα. Μετα φαμοζο και εφημεριδα για τριψιμο. Το γυαλι θα γινει γυαλι.

 
At 06 March, 2013 09:42, Anonymous Anonymous said...

Καλή μου μην παίζεις με τα ξύδια. Να βάλεις VIOKAL για τα άλατα. Η καθαρίστρια μου ορκίζεται σε αυτό.

 
At 11 March, 2013 00:57, Anonymous Anonymous said...

Viokal! Συμφωνώ και επαυξάνω!

 
At 20 November, 2023 04:10, Anonymous Anonymous said...

birkin bags
off white shoes
yeezy
gap yeezy
chrome hearts outlet
fear of god essentials
palm angels
golden goose
jordan shoes
jordan shoes

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.