Monday, October 04, 2010

Big Brother

Βγάζω τα φρύδια μου. Πειράζει?

(όχι πούλλε μου. Keep it up)

Η τηλεόραση δεν έβγαλε προειδοποιητικό σήμα και το μισό τοστ βγήκε από τη μύτη μου, το άλλο μισό μου στάθηκε και ο Έτερος δεν ήξερε που να με χτυπήσει χωρίς να προκαλέσουμε ανεπανόρθωτη ζημιά στο έμβρυο. Γιατί δεν μας προειδοποίησαν για αυτό που θα βλέπαμε? Γιατί?

Ο Πρόδρομος, σε συσκευασία Κύπριου ναυαγοσώστη με χάλκινο (??) βαμμένο μαλλί (που δεν δέχτηκε να κόψει –dont touch the hairdo man- αν έβγαζε και χτένα από τη τσέπη για να διορθώσει τη φράντζα όπως το Grease ήμουν έτοιμη να τον παραδεχτώ).

«Τουλάχιστον φαίνεται να πήγε για το χαβαλέ και όχι για να προωθήσει το πρόβλημα της Κύπρου», σχολίασε ο Έτερος, όταν επιτέλους συνήλθα.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο (επειδή ακόμα συζητούσε αν θα κόψει ή όχι το μαλλί) είπε την ατάκα περί σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα άρα dont touch the hairdo man (δις).

Οκ.

Μέσα στο σπίτι μέτρησα χονδρικά:

- 2 ξανθιές boring looking bimbos που στάθηκε αδύνατον να συγκρατήσω τα ονόματα τους (όπως φάνηκε στη συνέχεια, ούτε ο nerd από τη Νότιο Αφρική μπόρεσε, με αποτέλεσμα να δώσει την ανθοδέσμη σε λάθος bimbo). Η μια φορούσε κραγιόν χρώματος ροζ, ή ήταν αντανάκλαση από το πέτρωμα του πλανήτη Αφροδίτη αυτό που είδαν α μάτια μου?
- Ένα 39χρονο φορτηγατζή ντυμένο στα μαύρα που προφανώς βαρέθηκε να κάνει κινητοποιήσεις και είπε να κλειδωθεί κάπου να ησυχάσει.
- Μια σαρανταπεντάρα μαυροφορεμένη με διπλή σειρά μαργαριτάρια που την έπαιζε σαν κομπολόι (ή σαν νευρικό τικ, παίζεται). Αυτήν στοίχημα την έβαλαν εκεί μέσα για να πλακωθεί με τις bimbos που δεν θα πλένουν πιάτα και θα αράζουν στους καναπέδες όλη μέρα, ενώ εκείνη θα θέλει να κάνει σοβαρές συζητήσεις για τα προβλήματα της παιδείας και του Ανατολικού Τιμόρ.
- Μια σεξουάλα Βραζιλιάνα η οποία θα φέρει αναπάντεχο competition στα bimbos διότι:
(α) είναι Βραζιλιάνα άρα by definition εξωτική
(β) ξέρει να χορεύει σάμπα (υποθέτω οι bimbos θα ξέρουν τσιφτετέλι άρα θα έχουμε σκληρή μάχη)
(γ) είναι πανύψηλη και όμορφη, χωρίς καν να βάλει οξυζενέ στα μαλλιά
- Για το κυπριακό version του Πρόδρομου είπα πιο πάνω. Ελπίζω να πήρε μαζί του τσιμπίδα για τα φρύδια.
- Μια ατακτούλα Κρητικιά που δήλωσε ότι της αρέσουν οι «παράνομες σχέσεις» (γυναίκα με μπουλντόγκ? Γυναίκα με τράγο? Γυναίκα με άλογο?)
- Ένας σαρανταπεντάχρονος nerd από τη Νότιο Αφρική. Αυτός ο χαρακτήρας είναι κατά τη γνώμη μου πολύ promising. Καταρχήν, δεν φαίνεται να έχει ανάγκη τα λεφτά (είναι ορκωτός λογιστής, αμφιβάλλω αν οι μισοί συμπαίκτες του ξέρουν τι είναι αυτό). Επίσης ως nerd, φαίνεται να είναι πανέξυπνος και θα παίζει σε άλλο επίπεδο από τους υπόλοιπους. Θα τους κάνει πλάκα και δεν θα το καταλαβαίνουν. Εκτός αν πήγε για να παίρνει μάτι τις bimbos και τη Βραζιλιάνα. Θα δείξει.
- Ένας γιόκας της μαμάς φοιτητής του εμπορικού ναυτικού. Εντυπωσιάστηκε με την πισίνα (και που να δεις την ανοιχτή θάλασσα παλικάρι μου).
- Ο τύπος με τα πλακάκια. Τη φάση δεν την πρόλαβα (πετάχτηκα στην κουζίνα να φέρω κάτι να πιω). Μέχρι να επιστρέψω ο Έτερος είχε ξεσηκώσει την ατάκα «η γυναίκα είναι όπως το πλακάκι. Άμα τη στρώσεις στην αρχή καλά, την πατάς μετά άφοβα.» Μέσα σε πέντε λεπτά ο τύπος κατάφερε να ανακοινώσει ότι έχει σχέση και είναι καλά, είπε τη θεωρία με τα πλακάκια, πήρε μάτι τη Βραζιλιάνα, ακολούθως πήρε μάτι τις δύο ξανθές bimbos και γενικά, αν ο πλακάκιας έχει σχέση και είναι καλά, εγώ είμαι η Ίγκριντ Μπέρκμαν στα νιάτα της. Και μόλις αποφάσισα ότι ΔΕΝ θα βάλω πλακάκια μέσα στο σπίτι.


… Και μετά νύσταξα και πήγα για ύπνο… Επίσης δεν κατάλαβα ποιος από τους τρεις υποψήφιους παίκτες μπήκε τελικά μέσα. Ο Κρητικός, ο μεσαίος ή ο άλλος?

10 Comments:

At 04 October, 2010 09:15, Anonymous rose said...

ευτυχως που μας ενημερώνεις για το τι γίνεται στην τιβούλα..
με είχε πάρει ο ύπνος με την τηλεόραση ανοικτή και ξύπνησα όταν καποια (μαλλον η σαραντάρα με τα μαργαριτάρια) μιλούσε σε κάποιον μέσα απο ένα δωμάτιο
ΕΙδα "big brother" και σκεφτήκα
μα καλά επαναλήψεις βάζουν απο τα παλια;

Η σκέψη να ξαναδω τον ΜΙκρούτσικο μου φανηκε ως εφιαλτης έτσι έκλεισα την τηλεόραση και κοιμήθηκα
χαχαχα

 
At 04 October, 2010 09:44, Anonymous Μαρία said...

Ο κρητικος και ο μεσαιος. Εμπηκαν και οι δυο τελικα. Περιττο να σου πω οτι εν καταλαβει ΚΑΝΕΝΑΣ τι λαλει ο κρητικος!

 
At 04 October, 2010 10:46, Blogger Moonlight said...

Εγώ εκνευρίστικα που εν καταλάβουν του κρητικού, εν αντροπή τους, εν το καταλάβουν; Προβλέπω να μιλά με τον ΒΒ τζαι να βάλλουν υπότιτλους πάλε όπως εκάμναν με την Κυπραία τζαι το "έννα φκάλουμεν νάμιν".

Επίσης, αξίζει πιστεύω να αναφέρω για την ξανθιά με το κοκκινάδι σε απόχρωση πετρώματος του πλανήτη Αφροδίτη (εν καλά που είδες, εν ήταν αντανάκλαση) το σχόλιο της μάνας μου πάνω στη δήλωση ότι το δυνατότερο σημείο πάνω της είναι τα οπίσθια της: "Τούτη πριν λίον είπεν μας εν τα οπίσθια της το δυνατό της σημείο...τα ομπρόσθια της ήνναμπονι;;;" Ρισπέκτ ντα μάμμα!

 
At 04 October, 2010 11:06, Blogger Rania said...

Η ξανθιά (με το φυσικό βυζί, το χρώμα-παραμόρφωση και το δυνατό σημείο!) έπαιξε ήδη στα πρωινάδικα και στα blogs!

Ο Κρητικός respect!

 
At 04 October, 2010 13:15, Blogger shiona said...

Έχασες την τελευταία. Μεγάλο κόζι - πονηρό θυληκό - προβλέπεται να πρωταγωνιστεί σε θρυλικούς καυγάδες! Καλή μας όρεξη.

 
At 04 October, 2010 14:16, Blogger Η μάγισσα του Πορτομπέλο said...

Εγώ που ακριβώς ζω; Ξεκίνησε big brother? Παρακαλώ ενημερώστε με για την ακριβή ώρα και μέρα μετάδοσης του, δεν είναι δυνατόν να ΜΗΝ μπορώ να λαμβάνω μέρος σε τέτοιου είδους συζητήσεις λόγω άγνοιας! Δρακούνα ευχαριστώ για την μίνι ενημέρωση :)

 
At 04 October, 2010 16:25, Blogger DaisyCrazy said...

Εγώ όταν το άνοιξα έπεσα πάνω στον Κυπραίο αντράπηκα αφάνταστα τσε εγύρισα στο μάστερσεφ τσ'ησύχασα :)
Μα εν εσιει άλλον Κυπραίον;

 
At 05 October, 2010 13:09, Anonymous Anonymous said...

Ελίνα Μπεκάκου: από στριπτίζ-τσόντες στο Big Brother
http://www.fimes.gr/2010/10/elina-mpekakou
Όϊ όϊ, εν της εφαίνετουν καθόλου...χαχα
Αϊς το ο πελάς επήεν να μπεί μες την πισίνα τυλιμένη με τον ττόρο τζιαι έκαμεν την αντροπιάρα να τον φκάλει...

 
At 05 October, 2010 13:49, Blogger o shiros said...

xexexexe telika ektes eixame apokalipceis. o tipos me ta plakakia eshiei ta me tin valentina i opoia an den kamno la8os itan i teleytaaia pou empike i mikroula i tsakpinogargalliara!!!

 
At 06 October, 2010 18:14, Blogger Just an Ordinary Pontios said...

κι εσυ τέκνον; θα με κάνετε να το δω τελικά, όλοι γι αυτό λένε :)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.