Thursday, March 22, 2007

Άντε πάλι

… Στέκομαι στην άκρη της οδού Λήδρας και παρατηρώ το ξήλωμα του παραβάν που κρύβει την άλλη πλευρά. Τελικά αποφάσισαν να το μετακινήσουν και αυτό. Μάλιστα μου μπαίνει η ιδέα να πάω από γύρω, από την πλευρά των Τ/Κ για να παρατηρήσω καλύτερα. Σε χρόνο ρεκόρ βρίσκομαι στην αντίθετη κατεύθυνση και παρατηρώ ότι και οι Τ/Κ μετακίνησαν το δικό τους παραβάν και μέσα στη νεκρή ζώνη βρίσκεται μια μπουλντόζα που ισοπεδώνει το δρόμο και ξεριζώνει τα αγριόχορτα. Δίπλα μου η ΦΣ διερωτάται:

«Μήπως να πάρω μαζί μου στις σπουδές τη φούξια πουκαμίσα που φορώ στη θάλασσα?»
«Με τι πετάς?»
«Με American Airlines. Την πτήση που έρχεται Κύπρο κάθε 2 εβδομάδες.»

……

Η ΦΣ έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο εδώ και 7 χρόνια, η American Airlines δεν πατά στην Κύπρο, να μην σχολιάσω καν το σκηνικό της οδού Λήδρας.

(σκατά, πάλι όνειρο έβλεπα.)

Τελευταία βλέπω πολύ ψυχεδελικά όνειρα. Ρεαλιστικά μεν αλλά απίθανα σε πλοκή. Προχτές ας πούμε είδα όνειρο ότι περπατούσα σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας και έτρωγα παγωτό. Στρίβω αριστερά και βρίσκομαι στο Camden Town (literally, εκείνο του Λονδίνου). Ψάχνω, λέει, να αγοράσω second hand δερμάτινο (κίτρινο παρακαλώ) σακάκι… τρελά πράγματα σου λέω.

Δεν έχω ιδέα αν ευθύνεται ΚΑΙ γι’ αυτό η εγκυμοσύνη. Μια συνάδελφος μου είπε ότι όταν εκείνη ήταν έγκυος, έβλεπε συνέχεια το ίδιο όνειρο. Ξυπνούσε, λέει, το πρωί, σηκωνόταν να πάει στο μπάνιο και βλέποντας τον εαυτό της στον καθρέφτη ανακάλυπτε έντρομη ότι της φύτρωσε δεύτερη μύτη και γέμισε σπυράκια….

Άρα να μην παραπονιέμαι για τις περιπλανήσεις μου.

Ξαπλώνω το βράδυ, και δεν ξέρω τι θα ονειρευτώ. Όχι ότι ξέρει κανένας τι θα ονειρευτεί αλλά μια λογική συνέχεια καλό θα ήταν να τηρείται. Όχι τίποτε άλλο αλλά να μην σοκάρομαι όταν ας πούμε με βλέπω όνειρο να τραβώ κουπί μέσα σε φουσκωτό παρέα με τον Bob Marley μέσα στην πισίνα της Eleon.

Παλαιότερα που είχα πάθει κάτι παρόμοιο, έφταιγαν τα τόστ. Και εδώ επίσης. Τώρα με τον περίδρομο που τρώω κάθε μέρα δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Τα σάντουιτς? Τα γλυκά? Τα φρούτα? Οι χυμοί? Οι extra large Twix? Η πάστα Φλώρα? Τα πατατάκια με γεύση ξύδι και αλάτι? Οι Ferrero Rocher του πρέσβη? Ποιο απ ‘όλα άραγε ευθύνεται?

Τουλάχιστον δεν έχω 2 μύτες.

7 Comments:

At 22 March, 2007 14:19, Blogger YO!Reeka's said...

πάλι καλά. να μη χρησιμοποιείς πολύ το κινητό, μην αποκτήσει το μωρό 2 μυτες. :) :) :)
(Αθώα Αστειάκια Με Τα Οποία Φρικάρουν Οι Εγγυοι, κεφ. 3, σελ. 142-56)

 
At 22 March, 2007 15:15, Anonymous Anonymous said...

Εμένα δεν με είδες ακόμα, άρα μια χαρά είσαι!

μουαχαχαχα

 
At 22 March, 2007 15:28, Blogger Demetris said...

"Όχι τίποτε άλλο αλλά να μην σοκάρομαι όταν ας πούμε με βλέπω όνειρο να τραβώ κουπί μέσα σε φουσκωτό παρέα με τον Bob Marley μέσα στην πισίνα της Eleon."

To oti ekopses tis mpyres.

 
At 23 March, 2007 00:05, Blogger Demetris said...

Opa - akyro: you are a clairvoyant!

 
At 23 March, 2007 18:36, Blogger Τυρολέζα said...

Το χαλούμι σε πειράζει...σίγουρα πράγματα :oP

 
At 26 March, 2007 03:36, Blogger the Idiot Mouflon said...

Τις προάλλες έβλεπα εξώφυλλα βιβλίων του Λουντέμη. Να πάω σε Γιατρό;

 
At 26 March, 2007 18:57, Anonymous Anonymous said...

Καλό θα ηταν να υπήρχε λογική συνέχεια στα όνειρα! Εδώ δεν υπάρχει λογική συνέχεια στην πραγματικότητα που κοπιάζουμε για να υπάρχει!!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.