Monday, June 05, 2006

Καλπάζοντας στο πάθος

Ο Έτερος αποφάνθηκε ότι τον παραγνωρίζω και απαίτησε να γράψω post που να περιγράφω τη χάρη του. «Να γράψεις ότι έχω και θεληματικό πηγούνι".

Σιγά μην γράψω ότι έχει και γκρίζους κροτάφους. Ο Νικοπολίδης είναι?

Του εξηγώ ότι το blog μου δεν είναι Άρλεκιν και εμένα δεν με λένε Μπάρμπαρα, ούτε Ντανιέλα (κάτι τέτοια ονόματα δεν έχουν όλες αυτές οι Αρλεκινόβιες?) Επίσης δεν μένουμε σε ράντζο κάπου στο Τέξας. Αυτό είναι το Ντάλας και βασικά χεστήκαμε ποιος πυροβόλησε τον Τζέυ Αρ. Ας πρόσεχε!

Αν όμως ήταν Άρλεκιν…

«.. Η Μπάρμπαρα έριξε μια ματιά στο λιτό αλλά άνετο δωμάτιο. Η τσάντα της με τα απαραίτητα είχε αφεθεί στον κρεβάτι. Το μονό κρεβάτι, παρατήρησε με ένα αναστεναγμό. Ο Πάτρικ δεν με θέλει πια. Τα μάτια του δεν έχουν αυτή τη λάμψη που είχαν όταν με κοιτούσε πριν το…Η Μπάρμπαρα έδιωξε αμέσως τις κακές σκέψεις από το μυαλό της. Ήρθε στο ράντζο για να ξανακερδίσει τον Πάτρικ και αυτό ακριβώς θα έκανε. Άνοιξε την τσάντα και έβγαλε από μέσα ένα ζεστό πράσινο πουλόβερ που τόνιζε ιδιαίτερα το πλούσιο στήθος της. Το συνδύασε με το στενό της τζην και τις μπότες ιππασίας, έπιασε τα μακριά ξανθά μαλλιά της κότσο και βγήκε έξω. Αφού ο Πάτρικ δεν έρχεται σε μένα, θα πάω εγώ στον Πάτρικ, σκέφτηκε.

Περιπλανήθηκε στους στάβλους. Ο Τζό ο επιστάτης τάιζε τα άλογα και δεν της έδωσε σημασία. Η Μπάρμπαρα καιγόταν να τον ρωτήσει που είναι ο Πάτρικ αλλά δεν ήθελε να φανεί περίεργη. Ρώτησε αν μπορούσε να πάει ιππασία με ένα από τα άλογα. Ο Τζο της έδειξε ένα αδιάφορα και συνέχισε τη δουλειά του. 35 χρόνια επιστάτης στους Βον Χέστους του έμαθαν να κοιτάει τη δουλειά του και να μην ρωτάει πολλά.

Η Μπάρμπαρα ανέβηκε με ευκολία στο άλογο και άρχισε να καλπάζει προς τους λόφους. Τα άλογα δεν την φόβιζαν, έκανε ιππασία από τεσσάρων χρονών στο κτήμα των γονιών της στο Χαρτφορντσάιρ. Και με τον Πάτρικ έκανε συχνά ιππασία πριν το.. Της άρεσε ιδιαίτερα να καλπάζει με τα μαλλιά λιτά. Την έκανε να νιώθει ελεύθερη. Ασυναίσθητα έλυσε τον κότσο της και ένεψε του αλόγου να καλπάζει γρηγορότερα. Ήθελε να διώξει τις κακές σκέψεις από το μυαλό της αλλά αυτές όλο γύριζαν. Ήθελε να κάνει τον χρόνο να γυρίσει πίσω σε εκείνη τη μαύρη νύχτα που ο Πάτρικ επέστρεψε νωρίς στο σπίτι και την βρήκε με τον Ντέρεκ. Ήθελε να του εξηγήσει ότι δεν έτρεχε τίποτα και ότι ο Ντέρεκ την εκβίαζε με ένα ένοχο οικογενειακό μυστικό που ήξερε. Ο Ντέρεκ την άρπαξε, ο Πάτρικ μπήκε μέσα, τους είδε και ο κόσμος του όλος γκρεμίστηκε. Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό στον Πάτρικ?»Σημ: Είμαι κλειδωμένη στο γραφείο και ΔΕΝ περνά η ώρα (ούτε και η μέλισσα). Αν δεν φύγω σε μισή ώρα θα γράψω κι’ άλλο κεφάλαιο.

13 Comments:

At 05 June, 2006 17:52, Blogger ttallou said...

Πολύ θα 'θελα να μάθω το επάγγελμά σου.
Στην αρχή ψηνόμουν ότι έχει να κάνει με νομικά, τώρα δεν το πιστεύω.

 
At 05 June, 2006 20:17, Blogger Jacobo said...

ΜΗΗΗ Πάτρικ δεν είναι αυτοοό που νομίζεις! (σκάκι παίζαμε)

Το ξέρεις ότι η καρδιά μου πάντα σπαρταρούσε για σένα. Όοχι μην φεύγεις! (Αν φύγεις άσε μου τουλάχιστον τη σέλα του αλόγου. Που να τρέχω τώρα να αγοράσω καινούργια; Άσε μας και συ ρε Ντέρεκ μην σκουντάς! Δεν βλέπεις ότι τα έχω σκατώσει!)

…Τα πυρόξανθα μαλλιά του Πάτρικ, που στεφάνωναν θεσπέσια τους ώμους του, κυμάτισαν αέρινα καθώς έφευγε αποφασισμένος από τον τόπο της ένοχης συνεύρεσης.

...Ήξερε ότι το ράντζο της Ελεωνώρας ήταν μόνο πέντε λεπτά από τους πρόποδες του λόφου…

 
At 05 June, 2006 22:47, Blogger Demetris said...

Kala - epatha zimia! 2 comments gia to post pio panw ta evala katw ap'to 'pithiki faei banana' post! Go figure!!! Whoever knows how to 'push them up', do it please. I need a triple straight vodka with a splash of tabasco perimenwntas tin syneheia.

DRAKOUNA RULES!

 
At 06 June, 2006 00:55, Blogger The Passenger said...

Δηλαδή παραπονιέσαι επειδή πληρώνεσαι και δεν έχεις τίποτα να κάνεις;

 
At 06 June, 2006 08:27, Anonymous anekdoti said...

xi-xi-xi!!!!! Μου έφτιαξες τη μέρα.... Πάντα τέτοια!!!

Τελικά τί έγινε? Ήρθε ο Πάτρικ?

Σημειώνω ότι χρειάζεσαι οποσδήποτε και μία Λάουρα, καθώς και ένα τζάκι μπροστά από το οποίο θα εξελιχτούν σκηνές κολασμένου πάθους!

 
At 06 June, 2006 08:28, Anonymous anekdoti said...

WE WANT MORE!!!!!!!!

 
At 06 June, 2006 08:32, Anonymous anekdoti said...

Ρε Passenger... συχνά μου δίνεις την εντύπωση ότι σε ακολουθεί μονίμως ένα μαύρο συννεφάκι που αστράφτει και βροντά πάνω από το κεφάλι σου... χαλάρωσε λίγο παιδί μου.... από όλο αυτό που διάβασες σου έμεινε το "παράπονο" του δεν δουλεύω και πληρώνομαι η αχάριστη????

Ήμαρτον!

 
At 06 June, 2006 13:33, Anonymous Sofia said...

Γράψε κι άλλο!!!!!! ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ

 
At 06 June, 2006 14:23, Blogger drakouna said...

Η Μπάρμπαρα προς το παρόν καλπάζει ελεύθερη. Θα επανέλθει όταν είναι έτοιμη (και πιαστεί ο κώλος της).

 
At 10 June, 2006 14:40, Anonymous Anonymous said...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

 
At 22 July, 2006 00:25, Anonymous Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

 
At 23 July, 2006 21:02, Anonymous Anonymous said...

I find some information here.

 
At 07 March, 2007 12:24, Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » »

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.