Wednesday, June 07, 2006

2 μέρες τζιαι πόπσε

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή…

Χέρια, πόδια στη γραμμή, και όλοι κάθονται στο… κρεβάτι της αισθητικού για ένα τελευταίο service πριν την παραλία. Ότι έγινε έγινε και με τις δίαιτες. Τα ψέματα τελειώνουν εδώ.

Οι διακοπές officially ξεκινούν αυτό το πρώτο τριήμερο του Κατακλυσμού. Για πολλούς, το πρώτο μπάνιο του χρόνου. Οι charter πτήσεις προς ελληνικά νησιά θα παρελάσουν και πάλι κανονικά γι΄αυτό μην σκιάζεστε αδέρφια Έλληνες. Ερχόμαστε με φιλικές διαθέσεις και κρατάμε ευρά (και 2-3 βαλίτσες ο καθένας). Η επιχείρηση «εισβολή των Κυπρίων» θα συνεχιστεί και φέτος (είμαστε πλέον experts του είδους).
Χαρακτηριστικό μας είναι ότι περνάμε απαρατήρητοι (τα ανέκδοτα για την άγνωστη γλώσσα της Μυκόνου είναι κακίες), λέμε λιγότερες βλακείες από τους Αμερικάνους και φυσικά μιλάμε άπταιστα ελληνικά (νομίζουμε).

Ο Πρωταράς φέτος έχει αποκτήσει και extra bonus ενδιαφέροντος. Όχι, δεν αναφέρομαι στο μπαράκι που άνοιξε το Grecian Park Hotel για να κουλιάζουν οι θαμώνες του Πλιν 2 πριν πάνε στο Πλιν 2 (διότι πόσοι να πιττωθούν μέσα στο Πλιν 2. Ενώ στο μπαράκι σαφώς φαίνεσαι καλύτερα). Αναφέρομαι στις ανασκαφές για οστά Τουρκοκύπριων αγνοουμένων (πως? τι? πως είπατε? υπάρχουν τ/κ αγνοούμενοι?) Ήδη ανακάλυψαν οστά από 4 άτομα και συνεχίζουν. Οι developers τραβάνε τα μαλλιά τους. Πώς να πουλήσεις τουριστική έπαυλη όταν στο τιμημένο χώμα της έκρυβε ένα μικρό μακελειό?

Να θυμηθούμε να πούμε στα τεκνά να μην πολύσκάβουν με τα φτυαράκια και τα κουβαδάκια τους στην άμμο γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά τι θα εμφανιστεί.

Μπορεί να βρούμε και τον Alexander the Great (όχι το ξενοδοχείο, τον αρχαίο). Άγνωστος δεν είναι ο τάφος και αυτού?

Όσο για μένα, για το καλό του χρόνου θα πάω να αράξω στο Paradise για 3 μέρες και εναλλάξ, θα βλέπω τη θάλασσα ή θα είμαι μέσα στη θάλασσα.

Εννοώ το Paradise στον Πωμό. Όχι αυτό της Μυκόνου. Μην πάει ο νους σας στο κακό.

Θα ήθελα να πάρω το laptop μαζί μου αλλά:
- δεν διαθέτω laptop
- οι παραλίες μας μπορεί να κέρδισαν γαλάζια σημαία αλλά πρίζες δεν διαθέτουν ακόμα
- και laptop να διέθετα, μπορεί να μπω στον πειρασμό να παίξω ρακέτες με αυτό
- δεν μπορώ να κρατάω την μπύρα, το τσιγάρο ΚΑΙ να γράφω post την ίδια ώρα (ξέρω γω, call me blond bimbo).

8 Comments:

At 07 June, 2006 13:27, Blogger gelial said...

ελα ρε λαπτοπ στην παραλία....! αστο εδώ το βλογ, δεν πάει πουθενά, θα σε περιμένει
θέλω διακοπές
θέλω διακοπές
θέλω διακοπές
θέλω διακοπές

 
At 07 June, 2006 13:30, Blogger drakouna said...

Κι'εγώ
Κι'εγώ
Κι'εγώ
Κι'εγώ
:)

 
At 07 June, 2006 13:55, Anonymous m said...

Και εγω είδα τον τίτλο και νόμιζα ήταν να γράψεις για το Μουντιαλ...! :P

 
At 07 June, 2006 19:46, Blogger Jacobo said...

Βρε Δρακούνα μα ξέρεις τον Παράδεισο στον Πωμό;;; (Βρε αυτό το ξέρει μόνο ο θεός, κάτι free τύποι, κάτι ωραίοι κουλτουριάρηδες, κάτι ηλιοκαμένες ξυπόλυτες τουρίστριες, κανένας τόπακας για μπύρα ή καφέ, Ο Σωκράτης, ο Σάββας από την πλατεία, και κάτι χύμα τύποι και ..εγώ κάποτε). Α και κάτι τύπισσες Λευκωσιατούες (bloggers)!

Εκεί είσαι μόνος σου. Λίγοι άνθρωποι και πολύς Θεός. Και θάλασσα. Πολύ θάλασσα! Άγριοι βράχοι, ήλιος, θέα από ψηλά και θάλασσα!

Από έκπληξη σε έκπληξη μας περνάς!

Έχεις μπει στα χωρικά μας ύδατα!

Καλό καλοκαίρι!

 
At 08 June, 2006 08:37, Anonymous anekdtoi said...

^ :-) Πέρκι να το πιστεύκεις jacobo!!!!!!!!! Συγγνώμη αλλά ο Πωμός έγινε σχεδόν Πρωταράς για τους Λευκωσιάτες κι εσύ νομίζεις ότι μόνο εσύ και κάτι "ψαγμένοι" κουλτουριάρηδες τον ξέρετε?

Σε ενημερώνω ότι σχεδόν η μισή Λευκωσία είναι σε waiting list για την έπαυλη Καράβι, ακριβώς που κάτω!

 
At 08 June, 2006 11:07, Blogger Jacobo said...

@Anekdoti

Ωχ!! Φαίνεται έσιει τζαιρό να πάω!! :))

Όταν σύχναζα εκεί πριν μερικά χρονάκια, είμασταν τρεις και ο κούκος (και μια αιώρα τζαι ένας σιύλος). Η Δρακούνα όταν έρτει πίσω παρακαλώ να μας δώσει αναφορά τι άλλαξε. Εάν μου πει ότι έκαμαν τζαι beach volley, έστησαν ομπρελούες, τζαι γυρίζει τζαι ένας ηλικοκαμένος τζαι φωνάζει «παγωμένες» εν να φυρτώ!!

Τελικά τούτοι οι Λευκωσιάτες (μιλώ για τους 558 τους αυθεντικούς ;) όπου έχει ωραία παρθένα παραλία μες την Κύπρο ανακάλυψαν την! Τζαι εκάμαν μου τζαι τον «Παράδεισο» Paradise! Έγινε Μύκονος ο Πωμός. Ε ρε μεγαλεία!

Καλά μπάαααανια!!

 
At 08 June, 2006 12:52, Anonymous anekdoti said...

:-) έχεις δίκαιο jacobo... όπως τα λες είναι.... :-)

 
At 18 June, 2006 11:55, Blogger Giorgio said...

Yia osous ovireuovtai laptop sti paralia to kalokairi mesa sto piroullo, upopsi oti to laptop 8a uper8ermav8n and will freeze... I learned that the hard way pou epia va katso sti beravta me 8ea ti 8alassa va doulepsw. Ama fki laptop pou evva eshi tze eva radiater tze cooling fan tote mporei to oveiro va eivai efikto...

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.