Friday, December 13, 2013

Ήντα τζιαιρούς εφτάσαμε….


(όχι, δεν ακολουθεί tribute στην Νανά Γεωργίου)
«Τα πάνω κάτω έφερε χθες στη Βουλή ο ΔΗΣΥ όταν αρνήθηκε να συναινέσει στην αποδέσμευση κονδυλίου ύψους 28,5 εκατ. ευρώ για επισκευή, από τους Ρώσους, των επιθετικών ελικοπτέρων ΜΙ 35 που διαθέτει η ΕΦ, επικαλούμενος τις πολλές άλλες ανάγκες που έχει το κράτος εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, που επέδειξαν ιδιαίτερη θέρμη στο να αποδεσμευτεί το κονδύλι «για να μην πληγεί η άμυνα του τόπου και να μην δυσαρεστήσουμε τους Ρώσους».

Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, ο προερχόμενος από την ΕΔΕΚ πρόεδρος της επιτροπής Άμυνας Γιώργος Βαρνάβα επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί σε προσεχή συνεδρία.»

Να υπάρχει έξοδο για την άμυνα, να μην δέχεται να ξοδευτεί ο ΔΗΣΥ και να φύρνεται να θέλει το ΑΚΕΛ «για να μην πληγεί η άμυνα του τόπου»…. Αλόπως εχτές που με έπιασε το ρεύμα μπήκα σε άλλη διάσταση και δεν το πήρα είδηση…

(εν ποτούτα τα ελικόπτερα που κάθε 2-3 χρόνια πέφτει ένα και έχουμε δράματα?)
(αύριο εννα ψηφίσουν αποκοπές του 13ου για να μαζέψουν 5 εκατομμύρια για να ενισχύσουν imish τις ευάλωτες ομάδες (όπου «ευάλωτη ομάδα» διάβαζε ψηφοφόροι και λοιποί τζιενγκένιδες με μέσο στα κόμματα) αλλά 28 εκατομμύρια πρέπει να δώσουμε στα παλιοσιδερικά για να μην πληγεί η άμυνα του τόπου.)
… όι, εν είμαι σε άλλη διάσταση…

3 Comments:

At 13 December, 2013 13:28, Blogger Moonlight said...

again...welcome friends to cyprus.

 
At 13 December, 2013 19:08, Blogger bulby said...

τζαι η φάση εν ότι εν έχουμε ούτε καν άμυνα, γιατί πλέον εν γίνουνται ούτε καν ασκήσεις. Πριν λίες μέρες ήμουν σε 'ντιμπέιτ' με τον ΥπΑμ, (nobody cares), η moonlight ξέρει =] H ερώτηση που του έκαμα ήταν, αν πραγματικά πιστεύκει ότι η ΕΦ μας είναι αξιόμαχη τζαι έτοιμη να πολεμήσει. Ο ίδιος απάντησε ναι, τζαι αναρωθκιούμαι πραγματικά αν θωρεί όνειρο τα αμερικάνικα όμοια του ΚΕΝ με κυπριακή σημαία.

 
At 16 December, 2013 09:33, Blogger Moonlight said...

τράτζικ.....

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.