Monday, April 08, 2013

Ο Νόμος του Μέρφυ για το ατιμέλητο look

Τη μέρα που έκανες όλο το πρωί κήπο και δουλειές, πριν προλάβεις να πλυθείς, να λουστείς και να εξωραϊστείς από τα χώματα και τις βρωμερές μασχάλες και το μαλλί ετεροχρονισμένο ράστα φοιτητικής ζωής που δεν έζησες διότι ήσουν the proud owner πιστολακίου μαλλιών,  πριν λοιπόν προλάβεις να μεταμορφωθείς πάλι σε άνθρωπο, χρειάστηκε να τρέξεις στο supermarket 5 λεπτά πριν κλείσει για να πάρεις παιδικές πάνες που σου τέλειωσαν και θα ξυπνούσες Κυριακή πρωί και θα έπρεπε να φορέσεις της μικρής πετσέτα του μπάνιου, τη μέρα εκείνη επαναλαμβάνω που συμβαίνουν όλα τα πιο πάνω βρωμερά, είναι η μέρα που στο supermarket (που πετάχτηκες για 2 λεπτά) πέφτεις πάνω σε γνωστή που έχεις να δεις χρόνια και ζαμάνια (από αυτές που αραιά και που διερωτάσαι «τι να γίνεται άραγε η Τάδε και που να εξαφανίστηκε?»)

Ανακαλύπτεις λοιπόν, κάπου ανάμεσα στα Persil Automatic και το Famozo για όλες τις επιφάνειες ότι η Τάδε είναι μια χαρά, στις ομορφιές της, με coordinated ρούχα και βρέφος σε ανατομικό κάθισμα, η οποία σε βλέπει βέβαια, τρομάζει να σε γνωρίζει, τρομάζει ακόμα περισσότερο όταν σε μυρίζει (το βλέπεις άλλωστε στα μάτια της) και θέλει να σε πιάσει basic κουβέντα, ενώ εσύ θέλεις να σε καταπιεί η Γη ή τουλάχιστον να σε καταπιεί το πρόγραμμα του πλυντηρίου για τους δύσκολους λεκέδες και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.

Στο αυτοκίνητο έχεις ήδη πάθει αρτηριοσκλήρωση και θυμάσαι που ξεφάντωσες στο γάμο της και αυτή στο δικό σου, ντάξει βρε δεν ήταν τόσο τραγικά, το ατημέλητο look μπορεί και να σημαίνει άγριο και αχαλίνωτο sex, που ξέρεις, την ξεγέλασες.

Όταν παθαίνεις κάτι ανάλογο 2 μέρες αργότερα στο φούρνο, και 3 μέρες αργότερα στο βενζινάδικο, είσαι πλέον πεπεισμένη ότι ο Νόμος του Μέρφυ κανονίζει ότι κάθε φορά που «πετάγεσαι» από το σπίτι για 2 λεπτά με ότι φορούσες, είναι η κατάλληλη στιγμή για PR.

Ο νόμος του Μέρφυ alternatively, μπορεί και να θέλει να σου πει να κάνεις επιτέλους και εσύ μια προσπάθεια!

 

8 Comments:

At 08 April, 2013 16:15, Blogger the Idiot Mouflon said...

http://www.youtube.com/watch?v=A5iseJJ5ogA

 
At 08 April, 2013 21:17, Anonymous Anonymous said...

hahahahah polla dunato ilithio agrino!!! hahaha :D:D EGRAPSES!! :D


drakouna... afto mou sinebike kai mena arketes fores... :) pathenoun to k alloi an se parigorei...

 
At 08 April, 2013 23:48, Anonymous Anonymous said...

Εν να με καλομάθεις με συχνά ποστ τζαι που να παρετήσεις να γράφεις πάλε εν να πάθω στερητικό σύνδρομο.

Νεξτ τάιμ να βάλλεις τζαι ποτζίντα μούχτι διαφημιστικά καππελλούθκια καμιάς κυπριακής εταιρίας (που έκλεισε) για να συμπληρώσεις το όλο λουκ.

Στο επόμενο reunion, επιβάλλεται να πάεις με τες φόρμες για να μεν πει
"άδε την τωρά εσάστηκεν...τζαι θωρκέται, αν την εθώρες στο σούπερμαρκε, τη πεζίνα κτλ ήταν να καταλάβεις περί τι παρακμής ομιλούμε"

Drakouna dont stop writinggggggggg, το κοινό σου σε επιθυμεί ας εν τζαι άλουτη τζαι με σιησμένες κλάτσες.

 
At 09 April, 2013 07:45, Blogger Unknown said...

Κορη μα σαννα τζιαι πολλοκυκλοφορεις ατημελητη οξα φαινεσται μου?

Don't worry. It happens to the best of us

 
At 09 April, 2013 09:39, Blogger άσπρο και παχύ said...

Παθαίνω το πολλά συχνά. Αν ήταν τρόπος θα έθελα να κυκλοφορώ με τες πυζαμούες μου, που ένει τζαι άνετες. Σε όποιον αρέσουμε σιορ!

 
At 09 April, 2013 11:03, Blogger CRITIC said...

Πέρασα περίοδο που πήγαινα επίσκεψη με τες χειμωνιάτικες παντόφλες τες Romica…. Επίσης πήγα καλεσμένος μια χρονιά σε Πασχαλινό τραπέζι συγγενή με τες φόρμες..Τζαι όι εν θα έψηνα το αρνί, ήμουν καλεσμένος.

Παραδείγματα κιλιτζιρκου πολλά... Υπάρχουν και πρόσφατα... Εννεν τίποτε...

Η μυρωδάτη μασκαλούα ίσως να εν λίο πρόβλημα αλλά το ρούχο μεν το σκέφτεσαι. Εν πιο κρίμα τζείνη που ντύνετα σαν την βασίλισσα Ελισάβετ για να πάει στον Ζορπά.

 
At 09 April, 2013 14:30, Blogger DaisyCrazy said...

αλλά μόλις κάνεις προσπάθεια θα πρέπει να βρεις τις διευθύνσεις όλων των παλιών φιλενάδων για να σε δουν να σε καμαρώσουν γιατί αποκλείεται να πέσουν πάνω σου από μόνες τους :ΡΡ

τουλάχιστον να σε καταπιεί το πρόγραμμα του πλυντηρίου για τους δύσκολους λεκέδες
αφασία!!! χαχαχαχαχα

 
At 10 April, 2013 03:50, Anonymous Anonymous said...

να ξεράσω τώρα ή μετά;

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.