Tuesday, May 04, 2010

Να σου σταθεί...

Πιο μεγάλες βλακείες δεν έχω διαβάσει στη ζωή μου.

Ειδικά το σημείο που "...ο κ. Μανώλης παίρνει βαθειά ανάσα και ως ένας από τους πρεσβύτερους του χωριού, με αίσθημα ευθύνης για το δίκαιο του χωριού του..." περιγράφει ότι οι ταβέρνες του χωριού δεν έχουν δουλειά, τι να σου πω. Ένα δάκρυ έτρεξε στο μάγουλο μου και κανένα kleenex δεν κατάφερε να το σκουπίσει...

16 Comments:

At 04 May, 2010 10:32, Anonymous milaz said...

και η οικονομία και τα έθιμα επηρεαστήκαν... αμαναμου!

 
At 04 May, 2010 10:40, Anonymous Anonymous said...

Ξέρεις την παροιμία που λαλεί "απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του"; Ζάβαλλι μου...εννα πεινάσουν επειδή εν τους αφήννουν να παρανομήσουν! Να δείς που θα αρχίσουν να κάμνουν διαδηλώσεις και οι έμποροι ναρκωτικών που δεν της αφήνει η αστυνομία να "φκάλουν το ψουμίν τους"

 
At 04 May, 2010 11:36, Blogger drakouna said...

πε τζιαι συ...

 
At 04 May, 2010 11:36, Blogger drakouna said...

This comment has been removed by the author.

 
At 04 May, 2010 12:14, Blogger Moonlight said...

Ττοππουζαρκόν.

 
At 04 May, 2010 13:29, Anonymous matilta said...

Παρόλα ταύτα Δρακούνα, έχουμε πολιτισμό - το απόδεικνύει ο μεστός τζε νηφάλιος λόγος του προέδρου του πτηνολογικού συνδέσμου Κύπρου, Martin Helikar, στο ράδιο.
Σε άπταιστη ελληνοκυπριακή.
Ευτυχώς που ήρταν εγγλέζοι της εμβέλειας του Eric Helikar τζε μαζί με τα παιδκιά τους διούν ένα σιέρι να πάει ο τόπος μπροστά.

 
At 04 May, 2010 13:40, Blogger drakouna said...

Seriously matilda, πιστεύεις ότι ο Heliκar έχει οποιαδήποτε σχέση με τούτους τους ττόπουζους κλεφτοκοτάδες?

 
At 04 May, 2010 14:28, Anonymous matilta said...

είδες την δουλειά που κάμνει ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου?

http://www.birdlifecyprus.org/

 
At 04 May, 2010 14:46, Blogger drakouna said...

Πριν μερικές εβδομάδες είχα πάει στον Απόστολο Ανδρέα. Στη φάση που ετοιμάζουμουν να φύγω, έφτασαν 2 λεωφορεία. Το ένα ήταν γεμάτο Ε/Κ κοτζιάκαρες που ήρθαν στο μοναστήρι. Μόλις εκατέβηκαν που το λεωφορείο επήαν ολόισια πάνω στους μικροπωλητές και περιεργάζουνταν τα μαστραππούθκια/άμματόπετρες/μασκαραλλίκια κτλ που πουλούν. Έννοια τους ήταν να γοράσουν κούννες, όι ότι ήρθαν στην πανέμορφη άκρη της Καρπασίας.

Το δεύτερο λεωφορείο ήταν γεμάτο ξένους τουρίστες, οι οποίοι ήταν full εξοπλισμένοι με κυάλια, τριπόδια, φωτογραφικές κτλ για να κάμουν bird watching. Αγνόησαν επιδεικτικά το χαλαμάντουρο μοναστήρι και τους μικροπωλητές και έστησαν παρατηρητήριο στο πιο ψηλό σημείο. Μαζί τους είχαν και κάποιον που τους εξηγούσε τα είδη πουλιών που πετούσαν γύρω μας.

Μακάρι να κάμνει καλή δουλειά ο πτηνολογικός σύνδεσμος, αλλά ποιος του καταλάβει?

 
At 04 May, 2010 15:34, Anonymous matilta said...

Τζε γω τζεικάτω τους είδα πρώτη φορά, την ώρα που εκολυμπούσα δίπλα που τις αλκειόνες. Να πω την αμαρτία μου όμως, εγόρασα τζε κούνες.

 
At 04 May, 2010 16:11, Anonymous Anonymous said...

παλιά δεν είναι η είδηση; Σχεδόν τριών χρονών.

 
At 04 May, 2010 19:42, Blogger Anef_Oriwn said...

"Πιο μεγαλες κι όχι "ποιο μεγαλες"

 
At 05 May, 2010 10:59, Anonymous Γιώργος said...

Δωδεκάδα σε κέντρο £30- 35 ( Μόνον συστημένοι πελάτες)

No Comment.

 
At 05 May, 2010 11:24, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Αυτή η κυβέρνηση κλείει σπίτια. Αφήνει κόρες χωρίς προίκα. Ταβέρνες με αμπελοπούλια κλείνουν, 50% των καπαρέ εκλείσαν, η εμπορία ανθρώπινης σάρκα γίνεται τώρα στα κρυφά και παράνομα. Ο Αηθεεωρήτης που έχει κόρες να προιτζιήσε πρέπει τώρα να πιάσει κούσπο που δεν αντέχει τα δυσβάσταχτα πρόστιμα. Δύο οικογενειάρχες που εζούσαν από την εμπορία λατινοαμερικάνικης θυλικιάς σάρκας σαπίζουν στην φυλακή. Τρία χρόνια το κομμάτι.

Αίσχος. Πάμε για οικονομική εξαθλίωση.

 
At 05 May, 2010 20:02, Blogger hecate said...

Ναι, aceras, οι "οικογενειάρχες" που λαλείς σαπίζουν στη φυλακή, αλλά τα θύματα εθυματοποιηθήκαν ξανά, που τις αρχές τούντη φορά. Αφού τις εχρησιμοποίησε καλά καλά η αστυνομία για να κάτσει μέσα τους καπαρετζήδες, τα θύματα παραμένουν απροστάτευτα, χωρίς άδεια διαμονής, χωρίς αποκατάσταση τζιε μόλις ετέλειωσε το δικαστήριο, απλά είπαν τους να παν πίσω στη χώρα τους, αφού "εν δικαιολογείται περαιτέρω παραμονή" τους. Α, τζιε για να είμαστε ακριβείς, ο πατέρας καπαρετζής επέθανε πριν να τελειώσει η δίκη τζιε μόνο ο γιος έκατσε μέσα. Τζιε πώς έκατσε μέσα? Τα θύματα τί εκερδίσαν? Έτο, τζίνος τωρά κάμνει άνετα τις "δουλείες" του που μέσα ενώ τα θύματα εθκιώξαμέν τα που την Κύπρο, αφού τα εχρησιμοποιήσαμε. Τζιε φυσικά κανένας εν τις ενημέρωσε ότι μετά την δικαστική απόφαση εμπορούσαν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις...

 
At 27 April, 2020 20:19, Blogger yanmaneee said...

vans
goyard
adidas yeezy
golden goose
jordans
off white
golden goose outlet
kd 11 shoes
supreme t shirt
golden goose outlet

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.