Friday, April 16, 2010

Τα όνειρα σας τώρα γίνονται πραγματικότητα

Τώρα (με την οικονομική κρίση) το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Άσε που τώρα, μας θέλει και η Ελλάδα.


20 Comments:

At 16 April, 2010 13:41, Anonymous Anonymous said...

Emis 8a fame petres. Esy na fas skata.

 
At 16 April, 2010 14:01, Anonymous Anonymous said...

Θα τρώμεν πέτρες την ώρα που εσείς θα γιορτάζετε το δίδυμο αδελφάκι της Λαμπρής, το Μπαϊράμι...

 
At 16 April, 2010 14:01, Blogger drakouna said...

Θέλω να ευχηθώ στα "The Thing", καλή όρεξη.

 
At 16 April, 2010 14:05, Anonymous Anonymous said...

Καλή διασκέδαση.

 
At 16 April, 2010 15:20, Anonymous matilta said...

Είπε μου μια καλαμαρού ότι ως την περασμένη εφτομάδα εκατάθεσε μόνο ένας (από ελλάδα + απόδημοι + "μεγαλόνησος"). Μπορεί να μεν εξέραν πως να το κάμουν οι καθαρόαιμοι γαλανόλευκοι της του "κάλλιον μισή παρά πολύχρωμη". Τωρά που τους καθοδήγησες φαντάζουμε εννά γεμώσουν τα ταμεία.

 
At 16 April, 2010 16:35, Anonymous Anonymous said...

Δεν είναι καταπληκτική επιτυχία να σε διαβάζουν/σχολιάζουν πρώτα οι αντίπαλοί σου;
«Νεόκοπη»

 
At 16 April, 2010 17:46, Anonymous Anonymous said...

Δηλαδή ινβικτους που είναι το κακό να γιορτάζουμε *και* το μπαιράμι με τους συμπατριώτες και φίλους μας;
Ασε που τότε θα έχουμε περισσότερες αργίες από όλες τις πολιτισμένες χώρες.

Η μήπως θέλεις μια Κύπρο όπου δεν θα υπαρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να γιορτάζουν το μπαιράμι.

Χμμμ, food for thought...

 
At 16 April, 2010 19:55, Anonymous Anonymous said...

Άρνηση βλέπω και ανοησία...όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να σας κατανοήσω!Είστε επιβλαβείς και λυπάμαι για όλους μας. (Για το πρώτο και το δεύτερο σχόλιο)

Χρ.

 
At 16 April, 2010 22:19, Anonymous Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έλεος πιον!
Πρώτη φοράν ακούω πλάσμα να ονομάζει τα 60.000 κατοχικά στρατεύματα και άλλους τόσους έποικους, φίλους με τους οποίους θα γιορτάσει και το μπαϊράμι!
Γαϊτανάκι μην ξεχάσετε να φτιάξετε, για το γύρω-γύρω όλοι...

 
At 16 April, 2010 23:22, Anonymous Anonymous said...

@strovoliotis
Να γιορτάζεις *και* το μπαϊράμι *και* ότι άλλο σε εκφράζει φίλε μου. Δημοκρατία έχουμε. Αν θέλεις μπορείς να ππέφτεις χαμέ τζαι να προσεύχεσαι 5-6 φορές την ημέρα ή να κάθεσαι τζιαμέ στην Εμερκέ να απολαμβάνεις τη μελωδική φωνή του χότζια.
Να υποθέσω ότι όταν αναφέρεσαι σε συμπατριώτες μας, αναφέρεσαι στους Τουρκοκύπριους έτσι; Define Τουρκοκύπριοι. Διότι ο Πρόεδρος μας ονόμασεν συμπατριώτες μας τζαι 50000 κουβαλητούς (also known as έποικους).
Γιατί εν κάμνουμε τζαι Χριστούγεννα τζαι Πάσχα *και* με τους "παλιοημερολογίτες" τζαι με τους λατίνους τζαι τους αρμένιους; Τζιαμέ να δεις αργίες που εννα έχουμεν! Άλλωστε εν τζαι τούτοι συμπατριώτες και φίλοι μας.

 
At 17 April, 2010 08:26, Blogger Pak said...

Να φάτε. Τζιαι αν βαρεθείτε φάτε πέτρες γιαχνί. Τζιαι αν θέλετε κάτι πιό alternative φάτε πέτρες με πέστο

 
At 17 April, 2010 10:55, Blogger drakouna said...

Invictus, η προσπάθεια σου να ανακατώσεις μέσα σε μια σαλάτα πέτρες, μπαιράμι, γιορτές Αρμενίων, Λατίνων και ανεξηθρησκεία, public holidays και το τζαμί στην περιοχή του λουτρού της Εμερκές (ονομάζεται τζαμί Ομεργιέ αγεωγράφιτε) είναι θλιβερή και ενδεικτική της ανοησίας σου.

 
At 17 April, 2010 11:52, Anonymous Anonymous said...

Μα εγώ φίλτατη δρακούνα δεν αναφέρτηκα στο όνομα του τζαμιού, αναφέρτηκα στην περιοχή η οποία ονομάζεται "Εμερκέ" ή Ομεριέ αν προτιμάς. Είπα να μεν κάμω διαφήμιση του καφεστιατορίου τζιαμέ γι' αυτόν αναφέρτηκα στην περιοχή. Ο Σωτήρης εν θέλει διαφήμιση.
Furthermore, η ονομασία του τζαμιού και του κάθε ιστορικού μνημείου/κτιρίου έχει να κάνει περισσότερο με ιστορία κι όχι με γεωγραφία. Συνεπώς μάλλον ανιστόρητος είμαι κι όχι αγεωγράφητος (με ήττα). Μην ανησυχείς, θα διαβάσω το νέο version της ιστορίας μας που θα κυκλοφορήσει οσονούπω και θα καλύψω τα κενά μου, I promise.
Τα public holidays δεν ήταν αναφορά δική μου, αλλά προλαλήσαντα φίλου.
Η θλιβερή ανοησία μου δεν μου επέτρεψε να αναμείξω τα σωστά υλικά τζαι η σαλάτα τωρά εν τρώεται

 
At 17 April, 2010 12:23, Anonymous ματιλτα said...

Οι λατίνοι τζε οι μαρωνίτες παρόλο που υπάγουντε στον καθολικισμό, κάμνουν πάσχα με τους ορθόδοξους, τόσο στην Κυπρο όσον τζε στην Ελλάδα. για να διευκολύνουντε - οπότε εν θα κερδίσεις αργία που λλόου τους.

Για το "define τουρκοκύπριους" όσο τζε να τους "καθαρίσουμε" που τους έποικους, πράμμα αδύνατον πλέον με το σμίξιμο που αναγκαστικά γίνετε (μακροχρόνιος αγώνας ολέ), πάλε εν χωρούν στην Ελληνική Κύπρο που φαντασιώνουντε κάποιοι. Μάλλον να "καθαρίσουν" την Κύπρο που τους τουρκοκύπριους ήταν το ζητούμενο. Τζε φυσικά τούντα τα πράμματα εν πρέπει να γράφουντε στην ιστορία. Ακατάχνωτα.

Πίσω στο θέμα μας όμως. Εννα σταθούν έμπρακτα αρωγός, στην δοκιμαζόμενη "μητέρα πατρίδα" τους οι Ελληνόψυχοι της Κύπρου?

 
At 17 April, 2010 13:52, Anonymous Anonymous said...

Εαν δεν απατώμαι, η κυβέρνηση είπε ότι θα δώσει 44 εκατομμύρια για τη δοκιμαζόμενη "μητέρα πατρίδα". Βέβαια εν εδιευκρίνησε αν θα τα δώσουν οι Ελληνόψυχοι ή οι επαναπροσεγγιστές.

 
At 17 April, 2010 15:15, Blogger drakouna said...

Συνεχίζει να είναι ατυχής η προσπάθεια σου να περισώσεις τη σαλάτα σου. Εγώ εν τζιαι, εν το καφενείο που ήθελα να πω, να μεν του κάμω διαφήμιση, εσυνάφερα εορτασμό Λαμπρής και Μπαιραμιού αλλά εν τζιαι εννοούσα public holidays, σύρε μέσα τζιαι τους έποικους όποτε κάποιος συναφέρει τη λέξη συμπατριώτες (είναι αρκούντως controversial αλλά άσχετο με το θέμα μας), τσουπ! τζιαι μια σπόντα για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση να δέσει. Εξίχασες να συναφέρεις και την εκ περιτροπής.

Το μόνο σχόλιο σου επί της ουσίας ήταν το προηγούμενο για την οικονομική βοήθεια. Η κυβέρνηση θα δώσει όσα εκατομμύρια της αναλογούν από το Ευρωπαικό πακέτο βοήθειας. Με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ισπανοί, Σουηδοί κ.α. Εν άκουσα για άλλου είδος βοήθειας.

 
At 17 April, 2010 15:38, Anonymous Anonymous said...

Γειά σου ρε δρακούνα! Αποστόμωσες με! Ευτυχώς που ανάφερες το Ευρωπαϊκό πακέτο βοήθειας πάντως για να απαντηθεί τζαι η απορία της ματίλτα για το αν θα "σταθούν έμπρακτα αρωγός, στην δοκιμαζόμενη 'μητέρα πατρίδα' τους οι Ελληνόψυχοι της Κύπρου". Η Ε.Ε. λοιπόν αναγκάζει ελληνόψυχους και μη να βάλουν σιέριν πούγκαν τους.

 
At 18 April, 2010 09:37, Blogger drakouna said...

H matilda εν άλλο που εννοούσε αλλά άτε, κάμνε ότι δεν καταλαβαίνεις.

 
At 18 April, 2010 10:49, Blogger Kykkos said...

Να σταματήσουν να ανακατώνουνται μες τα πόθκια μας τζιαι ότι μας διούν σαν "βοήθεια" τόσα χρόνια να το εξοικονομήσουν τζιαι είμαστεν οκ.

 
At 22 April, 2010 21:04, Anonymous Anonymous said...

dracouna sto spiti toy kremasmenoy den milane gia sxoini,megalh kopela poy eisai eprepe na to xereis ayto, edw epese oloklhros yparktos sosialismos, ta koymoynistika ka8estwta phgan peripato kai thn ellada brhkes na ektonoseis to complex soy (o tse guevara )

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.