Wednesday, April 21, 2010

Sequels

Ας θυμηθούμε διάφορα sequels:
2 Fast 2 Furious: Την original ταινία με τον Vin Diesel, με μοτιφαρισμένα αυτοκίνητα και losers με hot γκόμενες στην Αμερική, ακολούθησε άλλο ένα έργο με… μοτιφαρισμένα αυτοκίνητα και losers με hot γκόμενες και under cover αστυνομικούς που (τι πρωτότυπο!) προσπαθούν να κερδίσουν και πάλι το χαμένο και ατιμασμένο badge τους. Έχω την εντύπωση ότι ακολούθησε και ένα τρίτο έργο με… μοτιφαρισμένα αυτοκίνητα και losers με hot γκόμενες στην Ιαπωνία αλλά ήταν too boring to even consider.

Alien: Prequels, sequels, vs Predator, Resurrection, όλα τα δοκίμασαν προκειμένου να δώσουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη Sigourney Weaver και να σώσουν την καριέρα της. Μισή ντουζίνα έργα και πολύ alien σάλιο αργότερα τι μας έμεινε? Δεν υπάρχει περίπτωση να δω αυγό να εκκολάπτεται χωρίς να αρχίσω να τρέχω να σωθώ. Αγρότη μόνε, συνέχισε να ψάχνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μετακομίσω σε φάρμα με κοτόπουλα.

American Pie: Με το πρώτο γελάσαμε. Τι αστεία που είναι τα Αμερικανάκια όταν προσπαθούν να χάσουν την παρθενιά τους. Μα δεν έχουν κάνα συγγενή ή γείτονα να τους δείξει τον τρόπο (όπως στα μέρη μας?) Με το δεύτερο γελάσαμε αμυδρά. Πήγαν πανεπιστήμιο και ΑΚΟΜΑ να γα**σουν? Ήμαρτον! Με το τρίτο, δεν καταφέραμε ούτε να χαμογελάσουμε. Οι καριέρες των συντελεστών προς στιγμής απογειώθηκαν… και ακολούθως crashed (εκτός την τύπισσα με το φλάουτο). Άκουσα ότι ετοιμάζεται και ένα τέταρτο.

Austin Powers: Μου είναι πολύ δύσκολο να trashάρω κάτι που κάποτε με ώθησε να αγοράσω βελουδένιο παντελόνι από το Portobello Road. Και ακολούθως να το φοράω. While sober. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά το τρίτο έργο δεν άντεχα άλλο χαζοχαρούμενες ατάκες και σεξιστικά υπονοούμενα. Ούτε για αστείο.

Το Sigma ανακοίνωσε ότι θα προβάλει 15 νέα επεισόδια των «Βουράτε Γειτόνοι». Κάτι σαν Βουράτε Γειτόνοι Sequel, Βουράτε Γειτόνοι the day after. Με δεδομένο ότι ελάχιστα sequels πετυχημένων σειρών κάνουν την ίδια επιτυχία με το original version τους, είμαι περίεργη να δω τι ακριβώς θα μας παρουσιάσουν.

Το ρεπορτάζ ανακοίνωσης του sequel (στις ειδήσεις νομίζω το είπαν?) συνοδεύτηκε από τις αντιδράσεις των συντελεστών. Η Γιάννα Λευκάτη μας δήλωσε ότι δεν τη λένε Γιάννα, τη λένε Πωλίτσα και ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο Γιώργος Ζένιος ξεπέρασε το κόμπλεξ που τον ταλαιπώρησε για όσο καιρό τον καλούσαν σε πάνελ που συζητούσαν την Αίγια Φούξια, επιτέλους χαμογέλασε το χειλάκι του και επέστρεψε στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του που δεν θα μας αφήσει να ξεχάσουμε ποτέ. Ο Τσιάκκας junior κάτι είπε αλλά δεν το έπιασα καθότι αδιάφορος χαρακτήρας as usual, η Μάρα Κωνσταντίνου δεν ήταν μέσα στους περιχαρείς συντελεστές, ίσως επειδή σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, μετά το original Βουράτε Γειτόνοι ήταν η μόνη που απέκτησε πραγματική καριέρα στο θέατρο, δεν ξέρω. Μας έδειξε και τη θεά Χριστίνα Παυλίδου αγκαλιά με δύο από τα 42 παιδιά της, η οποία, ενώ είναι μια δραματική ηθοποιός του κλασσικού ρεπερτορίου, θα μας κάνει τη χάρη να μιλήσει σαν κομμώτρια με ιγμορίτιδα και να ενσαρκώσει τη Ναστάζια. Μεγάλη η χάρη της. Υποθέτω θα δούμε ξανά και την Άλκηστη Παυλίδου σε ρόλο «γιατί οι Κύπριοι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες τους».

Χαρά ήταν αυτό που ένιωθαν όλοι ή… ανακούφιση?

11 Comments:

At 21 April, 2010 14:40, Anonymous Anonymous said...

Ελπίζω να μεν επανέλθει ο Τσιάκκας με κανένα "Ξανα-μίλα μου". Πόσες γερόντισσες να αντέξει το πλάσμαν;

 
At 21 April, 2010 14:48, Blogger Leni said...

Για κανένα λόγο μεν δοκιμάσεις να δεις το American Pie: the book of love. Παίζει να είναι που τες χειρότερες ταινίες του είδους της.

 
At 21 April, 2010 15:36, Anonymous Anonymous said...

ate na doume ti ili8iotites 8a doume pale!mono t ena mou ixe aresi emena...ta meta en mou aresan ka-8o-lou!ta ivriska ili8ia eos k saxlaaa!!!

 
At 21 April, 2010 16:11, Anonymous Anonymous said...

χάννει ο Vin Diesel όμως..?

τα σίκουελς εν καταδικασμένα που την ώρα που γράφουνται στο χαρτί! ξέρουντο τσαι τα στούντιο παραγωγής! αλλά έσσιει κόσμο που πάει τζαι θωρεί τα..

 
At 21 April, 2010 16:57, Anonymous τόππουζος said...

sequels τζαι sequels ιμίσχ! εν το επήραν χαπάριν αλλόπως πως οι τενίες που έχουν επακόλουθες είναι σκέττο αποτυχία! δεν γίνετε μια ιδέα που γράφετε ειδικά για να σπάσει τα μποξ όφφισ να ξανα δημιουργηθεί ή ακόμη να γίνει καλύτερη!
δεν τις γουστάρω καθόλου αυτές τις τενίες! αν και δεν μου αρέσει κα8όλου η κυπριακή ντιβί έχω το απορία πως εν να τα φκάλουν πέρα με δεύτερο μέρος μετά από χρόνια!
τι τους φταίξαμε μου λες?

 
At 21 April, 2010 20:11, Anonymous Anonymous said...

Συγγνώμη έχω συγχυστεί και δε μπορώ να σχολιάσω τίποτα άλλο..
βελουδένιο παντελόνι;;;really??

 
At 22 April, 2010 10:11, Blogger drakouna said...

Ναι, άσε...

 
At 22 April, 2010 10:41, Blogger Tranzy said...

Drakouna, oso apisteuto k an akougetai to American Pie eixe 7 tainies k oxi 3! Meta to 3o itan ola blakies omws. Idou:

American Pie - 1999

American Pie 2 - 2001

American Wedding - 2003

American Pie Presents: Band Camp - 2005

American Pie Presents: The Naked Mile - 2006

American Pie Presents: Beta House - 2007

American Pie: The Book Of Love- 2009

 
At 22 April, 2010 14:07, Anonymous Anonymous said...

Διαπραγματεύσεις: The sequel - Discuss.

 
At 22 April, 2010 23:37, Anonymous Anonymous said...

τα μάθατε;

http://img535.imageshack.us/i/antiparakmiapoelnews.jpg/

 
At 30 April, 2010 10:29, Blogger bestman said...

Όπως έλεγε κάποιος στο ... sequel του Scary Movie, "Sequels Suck!"

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.