Tuesday, November 11, 2008

Here I go again

Στις 13 Νοεμβρίου (μεθαύριο δηλαδή) έχουν συναυλία οι Whitesnake στην Κύπρο.

Το ηθικό δίλημμα της συγκεκριμένης 30χρονης (και βάλε) είναι το ακόλουθο:

- Χα! Ακόμα ένα συγκρότημα πατσιόγερων που επειδή δεν πουλούν πλέον οπουδήποτε αλλού, θυμήθηκαν να κάνουν συναυλία στην Κύπρο. (βλέπε και Scorpions και Deep Purple). Δεν πάω.

- Αλλά το γεγονός και μόνο ότι τόσα χρόνια δεν πέθαναν από ναρκωτικά, είναι από μόνο του αξιοθαύμαστο. Ίσως αυτή είναι η μοίρα των ροκ σταρ. Ή θα πεθάνουν στα 27 τους νέοι και ωραίοι, ή θα γίνουν πλισέ παππούδες της ροκ. Θα πάω.

- Εκτός όμως από τα παλιά κομμάτια τους (δεκαετίας του 80 μιλάμε) δεν έχω ιδέα αν έχουν γράψει κάτι καινούργιο. Ούτε και καίγομαι να μάθω. Δεν πάω.

- Θυμάστε όμως το φιλμάκι του «Here I go again», με την αλησμόνητη γκόμενα του David Coverdale, την Tawny Kitaen? Το σπαγκάτο πάνω στα αυτοκίνητα? Θα πάω.

- Δεν είναι και Iron Maiden! Δεν πάω.

- Μα αν δεν πάμε εμείς που τους ακούαμε στο prime τους, ποιος θα πάει? Τα 15χρονα που ξέρουν τους Mötley Crew από την Pamela Anderson και νομίζουν ότι τα skinny jeans είναι περσινή μόδα? Θα πάω.

- Άραγε ο Coverdale έχει ακόμα τα μαλλιά του περμανάντ? Οκ, αυτή ήταν η καθοριστική στιγμή. Πρέπει να πάω. Ελπίζω να μην έκανα όλα τα παλιά band t-shirts μου ξεσκονόπανα.

Και κάτσε να δεις που οι υπόλοιποι 30 something που θα ρωτήσω, θα μου πουν τα ίδια, plus ότι πρέπει να βρουν babysitter για τα μωρά τους, και ουφ, την Παρασκευή έχουν δουλειά και δεν θα ξυπνούν, και που θα είναι άραγε η συναυλία, και αν θα έχει να κάτσουν, και διάφορες άλλες διαδικαστικές μαλακίες που θα με ξενερώσουν.

20 Comments:

At 11 November, 2008 12:23, Blogger lakis said...

Τελικά γέρασα και δεν είμαι πια για τέτοια. Μου πρόσφεραν δωρεάν εισιτήριο και τους είπα "δώστε το σε κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει". Αχχχ, τα παλιά καλά χρόνια.

 
At 11 November, 2008 12:56, Anonymous Anonymous said...

ela mazi mas...oute kai emeis pethenoume gia ta nea tragoudia tous alla pethenoume na niwsoume to aisthima tis sinaulias enos true legendary band kai panw apo ola na akousoume live ta kalitera tous! anyway aformi boitha me gia na ksedwseis....!!

Mallon to Set list tha einai: Best Years / Fool For Your Loving / Can You Hear The Wind Blow / Love Ain't No Stranger / Lay Down Your Love / Is This Love / Snake Dance / A Fool In Love / Drum solo / Ain't Gonna Cry No More (Acoustic) / Ain't No Love In The Heart of The City / Give Me All Your Love / Here I Go Again. Encore: Still of the Night.

 
At 11 November, 2008 14:14, Blogger Πρασινη νεραιδα said...

εγώ, το μόνο τραγούδι που ξέρω απ'αυτούς είναι το is this love that i'm feeling...
επίσης, είναι πολύ παππούδες πλέον, δεν έχει νόημα,
δεν μπορώ να περιμένω να κάνουν και πολλά ακροβατικά...!

 
At 11 November, 2008 16:39, Blogger AnTonymous said...

Αν και γέροι...γερόλυκοι θα έλεγα, δεν βρίσκονται ακριβώς στην δύση τους,αφού ο καινούργιος τους δίσκος είναι πολύ καλός, και η συναυλία στην Κύπρο περιλαμβάνεται στην περιοδεία για τον δίσκο αυτό(όπως και οι Scorpions, που δεν ήρθαν στην Κύπρο, την πρώτη φορά τουλάχιστον, σε φάση παρακμής αλλά στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Unbreakable, ενός πολύ καλού δίσκου που μόλις είχε κυκλοφορήσει.)
Αξίζει τον κόπο να τους δεις έστω μια φορά για τους λόγους που αναφέρεις, είναι κομμάτι της ζωής σου (μας) από τα παλιά. Δεν θα πήγαινες ταξίδι εκτός Κύπρου να τους δεις. Αφού έρχονται αυτοί εδώ έστω και αργά, με όλα τα κλασσικά τους στις βαλίτσες αλλά και αξιόλογο νέο υλικό....go for it..εμείς θα είμαστε εκεί!

 
At 11 November, 2008 17:49, Blogger anipotheti said...

tous eida kapote otan eimoun sta ksena.... kanonika tha evourousa opws tin pelli na paw...alla den esigkinithika
laleeis en ta 30 something pou ftaisein? diladi mono ston remo tha pienoume? (arnoume))

 
At 11 November, 2008 19:24, Blogger YO!Reeka's said...

χα χα είναι λίγο κάπως αυτές οι συναυλίες. παίζει πολύ πουρό -μόνο που πλέον δεν το κοιτάς με τόση αποστροφή όπως στα 20 :)

 
At 12 November, 2008 02:46, Anonymous Anonymous said...

i ilikia sou den onomazete "30 something" alla "40 minus something".
an je an krino pou to "tha pao, den tha pao,tha pao" mallo pros to 50 something pros emminopafsi mou akouete alla ate!!

 
At 12 November, 2008 05:36, Anonymous Anonymous said...

Ποιοι είναι οι Whitesnake;

 
At 12 November, 2008 07:53, Anonymous Anonymous said...

yeah don't really know them either...

 
At 12 November, 2008 10:44, Blogger iveks said...

Pragmatika den gnorizo aftous tous kirious... Kai fisika protimo na katso spiti mou me ta kerakia mou na vlepo tv kai na xalarono.

p.s: re file pragmatika den katalava ti provlima exeis me tis ilikies...telika emeis oi kipreoi den tha valoume poteeee mialo...sorry alla den mporousa na min to sxoliaso xxx

 
At 12 November, 2008 12:34, Anonymous Anonymous said...

Re ma eisaste sovaroi? Milame gia isos tin megaliteri foni tis rock kai den tha pate?
Den to pisteuo oti o kosmos stin kipro paei mpouloukia na doun ton remo tin vissi kai tin vandi kai to skeftetai na paei se tetoies sinaulies!
Ante na agorasete ton neo disko tou Danti kai na deite eidiseis ton okto apo to RIK.
Eleos pia..............!

 
At 12 November, 2008 13:05, Anonymous Anonymous said...

Re filoui m diladi esi enna paeis? Epidi emeis eskeftoumasten na minoume spiti na doume tis eidiseis sto RIK. Vlepeis emeis oi kipreoi imaste statheroi.

 
At 12 November, 2008 13:23, Anonymous Anonymous said...

Kalo file! Stathera....ego ena pao, an tziai ena diskoleuto ligo pou ena xaso tin eidiseis, ena prospathiso na to antexo!! LOL

 
At 12 November, 2008 14:53, Anonymous Anonymous said...

Kala na peraseis any way file m kai kalo kouragio.

 
At 12 November, 2008 15:03, Anonymous Anonymous said...

White.... who?

 
At 13 November, 2008 10:33, Anonymous Anonymous said...

err sorry alla epeidi en mas areskei i mousiki ton 80s en simainei areskei mas o remos (who?)

alla ok dude like whatever

 
At 13 November, 2008 12:39, Anonymous Anonymous said...

Entaxei dude, an den sou aresei i mousiki ton 80's, sevasto. To comment mou den itan gia sena profanos, alla gia arketous allous pou oi mousikes tou anazitiseis (kai oxi mono)telionoun kai arxizoun me pop laika kai alla tetoia koufa!!
Whatever anyway, o kathenas oti goustarei, apo Tiesto mexri manu chao kai Ramones, ola kala!
Dancing the night away ...!

 
At 13 November, 2008 14:04, Anonymous Anonymous said...

...good :)

 
At 13 November, 2008 23:48, Blogger Ίλαντρος said...

Μόλις επέστρεψα από τη συναυλία. Παρόλον ότι κι εγώ σαν τη Δρακούνα το εσκέφτουμουν να πάω, το απόλαυσα. Ο Coverdale είναι σόουμαν και κατάπελλος. Η φωνή του δεν είναι όπως ήταν παλιά αλλά εξακολουθεί να σκίζει. Και το καλύτερο από όλα, ήταν απόλαυση να παρακολουθείς ένα γήπεδο σαραντάρηδες να σούζουν ρυθμικά τες τζιεφαλάες τους, τζι ας δεν έχουν πλέον μαλλιά.

 
At 14 November, 2008 10:05, Anonymous Anonymous said...

Ego apo to tragouda tragouda, exasa tin foni mou! Hats off stous rock daddys pou irthan me ta paidia tous!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.