Tuesday, March 21, 2006

Αφυπηρέτηση (2)


Ο Μπαρμπαπάπα σε νέες περιπέτειες!

Όπως ήδη έγραψα, ο Μπαρμπαπάπα αφυπηρέτησε και κάθεται αραχτός στο σπίτι. Οι πρώτες μέρες αμηχανίας και βαρεμάρας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, διότι ο Μπαρμπαπάπα ανακάλυψε την πρωινή τηλεόραση. Ανακάλυψε τον Πρωινό Καφέ, την Τατιάνα και τη Βέφα. Και έχει μείνει έκθαμβος.

-Την είδα που λες τη Βέφα αλλά ο Μαμαλάκης είναι καλύτερος διότι πάει και σε άλλες χώρες και βλέπεις και άλλα πράγματα εκτός από τις κατσαρόλες της. Κρίμα που το πρόγραμμα του είναι κάθε Κυριακή απόγευμα.

Επίσης τον συγχύζει το γεγονός που στις πρωινές εκπομπές οι παρουσιάστριες είναι ντυμένες λες και ετοιμάζονται να βγουν έξω για το βράδυ (το ότι φέρνουν τραγουδιστές και χορεύουν τσιφτετέλια από τις 10 το πρωί δεν βοηθά either). Νομίζει ότι βλέπει τις βραδινές επαναλήψεις. Του εξηγώ ότι πρέπει να μπει στο πετσί της οικοκυράς. Να έχει συνέχεια αναμμένη την τηλεόραση, και να κάνει δουλειές, περνώντας κάθε τόσο μπροστά από την τηλεόραση για να μην χάνει από την deep and meaningful συζήτηση. Οι πρωινές εκπομπές δεν είναι Discovery Channel να κάτσεις με τις ώρες. Πρέπει να έχεις attitude περαστικού. «Πέρασα για καφέ» στιλ.

Ο καημένος Μπαρμπαπάπα όμως δεν προλαβαίνει να καταλάβει τις «ειδήσεις» που βλέπει. Τόσο glitter που παρελαύνει από την οθόνη, δεν βοηθά στη συγκέντρωση. Με αποτέλεσμα να γίνει η ακόλουθη συζήτηση μεταξύ εμένα και του Μπαρμπαπάπα:

(Δ για Δρακούνα, Μ για Μπαρμπαπάπα)

Μ- Πάντως μεταξύ Τατιάνας και Λαμπίρη, προτιμώ Λαμπίρη. Πολύ κουτσομπολιό αυτή η Τατιάνα. Έχει ξεφύγει.
Δ- Καλά, και η Λαμπίρη τι βάζει δηλαδή? Ανταπόκριση από το Ιράκ?
Μ- Όχι αλλά βάζει καλύτερα θέματα. Για παράδειγμα, έβαλε την είδηση ότι η Άννα Βίσση θεάθηκε να χτυπά με μανία το αυτοκίνητο του πρώην φίλου της μέσα στη μέση του δρόμου επειδή μάλωσαν. Αν είναι δυνατόν!
Δ- Η Άννα Βίσση?
Μ- Ναι
Δ- Να χτυπά αυτοκίνητο?
Μ- Ναι! Είδες οι διάσημοι πως συμπεριφέρονται? Απαράδεκτο. Και να φανταστείς θα την στείλουν και στη Eurovision.
Δ- Μήπως η «σκηνή» εκτυλίχθητε έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»?
Μ- Ναι! Το είδες και εσύ?
Δ- Μήπως εννοείς το φιλμάκι του τραγουδιού «Everything” που θα τραγουδά η Βίσση στη Eurovision για την Ελλάδα?
Μ- …….
Δ- Μήπως άλλα είδες και άλλα κατάλαβες?
Μ- ……. ΑΑΑΑ γι’αυτό!!! Εγώ το είπα του Σ. (φίλος του Μπαρμπαπάπα, συνταξιούχος και αυτός) αλλά αυτός επέμενε!!


5 Comments:

At 21 March, 2006 10:33, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

ego isigoume na mazeftoume oloi oi bloggers kai na se voithisoume ston agona na ginei o papakis sou georgos! allios enna pellanei telia!

 
At 21 March, 2006 18:10, Blogger firfiris said...

o firfiripapas paei pisw? efkike me syntaxi prin kati vdomades jie kamnei anakainisi to spiti. sanna jie arkises re koumbare. jie afou tha to faeis pou tha to fais to efapax horis na mou afiseis grosi, kame mou jinin tin gerimi tin pisina!

 
At 22 March, 2006 10:50, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

o papakis tis mic pantos apofasise na xekinisei akadimaiki kariera (!!!) sta 50 tou kai tora dianiei to 3o tis etos kai pleei se pelagi eftixias... evrethike tou je jino to gerimo to phd:P

 
At 06 February, 2007 14:40, Anonymous Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »

 
At 21 February, 2007 15:14, Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Anime lilo and stitch porn Area rugs 300 waterbeds & stuff 77301 medicare guidelines effects side zithromax

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.