Wednesday, February 15, 2006

Πάλι εδώ, πάντα εδώ

Χεραιτώ!

Η απουσία δεν οφειλόταν σε παρατεταμένο Valentine's Day, ούτε σε γρίππη των πτηνών. Πετάχτηκα μέχρι τις Βρυξέλλες, αέρισα τον εγκέφαλο μου που κόλλησα σε Παπακαλιάτηδες και δεν μου έκανε καλό, πάγωσα και επέστρεψα καλοδιατηρημένη σε συσκευασία ψυγείου που διατηρείται άψογα στους -2 βαθμούς.

Οι Βρυξέλλες είναι πάντως μια χαρά, σας χεραιτούν. Οι μπύρες τους επίσης. Οι σοκολάτες χεραιτούν μόνο εμένα (sorry).

Επίσης να σημειώσω ότι κάνανε lifting (κι'άλλο) στο αεροδρόμιο (το δικό μας, όχι των Βρυξελλών) και τώρα δεν περιμένεις τη βαλίτσα σου καπνίζοντας ανέμελος, αλλά την περιμένεις καπνίζοντας ανέμελος στην ειδική αίθουσα για καπνιστές. Που είναι δίπλα από τις τουαλέτες. Δηλαδή, δεν βλέπεις τις βαλίτσες σου και μετά στην 5η στροφή το θυμάσαι και τρέχεις.

Ποιος χε*** τώρα τον Παπακαλιάτη. Μετά το House Renovation στα γαλλικά που έδειχνε η τηλεόραση, ακολουθεί το χάος. (χου, χου - γελάμε με γαλλική προφορά)

4 Comments:

At 15 February, 2006 15:45, Anonymous Anonymous said...

Καλωσορίσατε.

 
At 16 February, 2006 01:11, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

pale kala, stin agglia oute ethouses gia kapnistes en tha exei pia!

 
At 16 February, 2006 04:06, Anonymous Anonymous said...

ma ti tha gini telika me jino to aerodromio? gia tha xtisoun kenourgio, gia tha anakenisoun to ifistameno. As apofasisoun. pantos eprose3a oti kathe ligo prosthetoun je ena imanta. to dekevri ishe 3, to gennari 4 je tora 5. na tous akatostisoun. kanena major renovation en tha skeftoun na kamoun??? eleos me tous imantes.....

 
At 16 February, 2006 08:11, Blogger drakouna said...

Μπορεί να προσθέσουν και 5-6 διαδρόμους, έτσι για να έχεις να περπατάς όταν φτάνεις και να νομίζεις ότι είναι international το airport.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.