Tuesday, February 07, 2006

...κάπου στη Δαμασκό...

«‘Ελα, Αισέ, Φατίμα, Γιάσμιν, πάω στο παζάρι να φέρω τίποτε να φάμε. Λέω να φέρω 1-2 κότες…. τι εννοείτε είναι άρρωστες?... είπε το ράδιο ότι δίπλα στην Τουρκία σφάζουν τα κοτόπουλα?..... και εμάς τι μας ενδιαφέρει? Ούτε ένα κοτόπουλο δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά οι γείτονες. Είναι διότι δεν είναι φανατικοί μουσουλμάνοι σαν και εμάς. Εμάς μας προστατεύει ο Αλλάχ. Και αν πάθουμε κάτι θα έχουμε 200 παρθένες να μας περιμένουν στον παράδεισο (αν και πρέπει να ρωτήσω τον ιμάμη γι’αυτό- η ταρίφα πέφτει όταν δεν είσαι καμικάζι)…. Λοιπόν, όπως είπα πάω στο παζάρι. Στην επιστροφή θα περάσω και από τη διαδήλωση….. όχι, σήμερα δεν διαδηλώνουμε κατά της Αμερικής, διαδηλώνουμε εναντίον της Δανίας….. τι μας έκανε?...... να σου πω, δεν έχω ιδέα, κάτι με σκίτσα σε μια εφημερίδα άκουσα αλλά ούτε που τα είδα, λογαριασμό θα σας δώσω? Κανένα ξεσκονόρουχο έχουμε για το κάψιμο του ομοιώματος?...... τώρα που το σκέφτομαι, τι ακριβώς θα κάψουμε δεν ξέρω αλλά δεν γίνεται να πάω με άδεια χέρια. Με κάτι πρέπει να χτυπιέμαι. Άντε τα λέμε, αν δεν ποδοπατηθώ στη διαδήλωση και αν δεν συναντήσω κανένα καμικάζι, λέω να επιστρέψω σπίτι κατά της μία. Βάλτε πάνω τα φελάφελ να γίνονται….. τι εννοείτε πότε επιτέλους θα πάω δουλειά? Δεν μπορώ να ασχολούμαι με λεπτομέρειες, ο Αλλάχ είναι μεγάλος!»

Λοιπόν, σε περίπτωση που και το πιο πάνω αποδειχτεί υβριστικό και αρχίσουν να μας πυρπολούν διάφορα, εισηγούμαι τα ακόλουθα υποψήφια κτίρια προς πυρπολισμό:
- Το Τμήμα Οδικών Έργων (και να κάψουν ομοίωμα του αποχετευτικού)
- Τη γέφυρα του Ταλάτ στη Λήδρας (νοουμένου ότι υπάρχει ακόμα αυτό)
- Το Μέγαρο Μιτσή (μα πότε θα του ρίξουν μια ανακαίνιση? Έστω, ένα βαψιματάκι)
- Το μέγαρο Γαβριηλίδη στα φώτα Γαβριηλίδη (τα «Σφηνάκια» θα στεγαστούν προσωρινά στο πρώην Luigi που anyway έκλεισε)
- Και η πρεσβεία στο Λονδίνο χρειάζεται ένα βαψιματάκι, άσε που θα κάνουμε claim και την ασφάλεια.

2 Comments:

At 08 February, 2006 14:49, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

hehe kati xeroun pou lene oi anarxikoi "omorfes poleis omorfa kaigontai" hahahha

 
At 01 February, 2007 01:57, Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! rhinoplasty price uk Bo dog sportsbook iron driveway gates philips cellphone parts store Roof racks top cars suv http://www.jamaicandresses.info/Coats.html

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.