Friday, December 23, 2011

Κάλαντα rush

Μα πόσα παιδάκια έχει τελικά η γειτονιά μου?

Τις τελευταίες 10 μέρες, με το που νυχτώνει, κάθε 20 λεπτά χτυπά το κουδούνι για να μας πουν τα κάλαντα. Μιλούμε, what the fuck, άτε, 1, 2, 3, φορές να πω οκ για το γαμώτο να δουν και κάλαντα η κουκλάρα και η mini me που νομίζουν ότι κάλαντα είναι κάτι που βλέπεις στο DVD των ζουζουνιών. Αυτό που συμβαίνει άρχισε να γίνεται κωμικό. Χτυπά το κουδούνι και η κουκλάρα ρωτά «Κάλαντα πάλε?» το οποίο απαντώ καταφατικά και αποφασίζουμε δια της μεθόδου του α μπε πα μπλομ αν θα τους ανοίξουμε.

Προχτές είχε τόσο πολλή κίνηση που μου τέλειωσαν τα κέρματα και λοιπά ψιλά (διότι είμαι άνθρωπος και όχι περίπτερο) και αναγκάστηκα να δανειστώ κέρματα από τον κουμπαρά της κουκλάρας. Η κουκλάρα δεν ανησύχησε τόσο που ο κουμπαράς της έγινε Μηχανισμός Στήριξης Καλάντων, παρά για το γεγονός ότι μαζί με τα ψιλά κερνούσα και τα παιδάκια σοκολάτες. Μαύρη απελπισία την έπιασε ότι θα τις δώσω όλες και μετά τι θα γίνει? (το τέλος του κόσμου για την κουκλάρα)

Πάντως τα κάλαντα είναι ενδεικτικά του τι απογευματινά ιδιαίτερα μαθήματα «παίζουν» στην ευρύτερη περιοχή του Malibu. Οι πιο μεγάλοι μας τα έλεγαν και στα αγγλικά (είδες το ιδιαίτερο?), όλοι τραγουδούσαν το παραδοσιακό version (ένεκα του άγχους στο σχολείο να διατηρήσουν την παράδοση μας –οκ, διατηρήθηκε και φέτος dont worry-) και φυσικά, μικροί και μεγάλοι προφανώς ξεσχίζονται στα μαθήματα μουσικής:

- Είχαμε group με σαξόφωνο (ηλικίας μάλλον γυμνασίου), οι οποίοι όμως ήρθαν ντυμένοι με κουκούλες και μαύρα ρούχα λες και αντί κάλαντα ήταν να πάνε σε διαδήλωση για τον μικρό Αλέξη.
- Είχαμε μικρά παιδάκια με τριγωνάκια (πάντοτε reliable) και ασορτί κουμπαρά (κάποιος έκανε χειροτεχνία στο σχολείο)
- Είχαμε ένα δίδυμο (αγόρια) που ήρθε complete με αναλόγιο, μου ζήτησαν να ανάψω το φως της βεράντας, έστησαν το αναλόγιο, έβαλαν πάνω νότες και μου είπαν τα κάλαντα με τη συνοδεία … φλάουτου!  (είδες ιδιαίτερα που πληρώνουν οι γονείς?)
- Είχαμε τρεις έξαλλους teenagers (2 κορίτσια, 1 αγόρι) ντυμένοι Ρούντολφ (τα teenage κορίτσια ΑΚΟΜΑ κάνουν φράντζα τα μαλλιά τους, interesting).
- Είχαμε βέβαια τους token πρόσκοπους με φλογέρες (μετά τις υπερπαραγωγές πιο πάνω θα έλεγα οι πρόσκοποι ήταν λίγο boring).

Είναι η ιδέα μου ή το κάθε group προσπαθούσε να διαφοροποιηθεί και να προσφέρει «κάτι άλλο» στο δικό του version των καλάντων? Το Malibu πάντως διαθέτει και κολυμβητήριο. Άραγε να περιμένω και κάλαντα-γοργόνα?  

5 Comments:

At 23 December, 2011 14:44, Blogger the Idiot Mouflon said...

Αν παίζεις ττάππον το "In League with Satan" των Venom... συνήθως φεύκουν.

http://www.youtube.com/watch?v=D5wUr4Lut4A

 
At 23 December, 2011 22:37, Blogger Moonlight said...

Είδα τζαι ένα γκρουπ που ήταν ντυμένοι Άης Βασίλης, Ιωσήφ, Παναγία (σετ με μικρό Ιησού), και 3 μάγοι....

Εμάς εν έρκεται κανένας. Στον Άγιο Αντρέα ή οι γονείς διούν ριάλλια στα κοπελλούθκια τζαι εν θέλουν τα κοπελλούθκια να φκουν πόσσω, ή απλά εν ούλλοι πόντιοι, εκαταλάβαν που τες περσινές-προπέρσινες εισπράξεις ότι εν το έχουν το άθλημα (γιατί έννεν κάλαντα το "κάλαντα, τρίγωνα"-ναι με τούτη τη σειρά) τζαι επαρετήσαν φέτος...

 
At 25 December, 2011 08:25, Anonymous Anonymous said...

Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους". "τεχνοκράτες" "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

 
At 26 December, 2011 12:40, Blogger DaisyCrazy said...

Αλλόπως εμάζεψε η γειτονιά σου όλα τα κάλαντα γιατί φέτος εμάς μόνο 1 φορά μας τα είπαν και εκείνη δεν πήγαν σε όλα τα σπίτια της γειτονιάς.. Φέτος ειλικρινά αναρωτήθηκα αν η οικονομική κρίση κτύπησε και τις φωνητικές χορδές των παιδιών.
Πάλε καλά που στη γειτονιά σου είχατε υπερπληθώρα κι αντισταθμίστηκε ο δικός μας περονόσπορος!

 
At 01 January, 2012 18:12, Anonymous misharos said...

Έσιετε δίκαιο.
Πώς τολμούν να γυρίζουν να λαλούν τα κάλαντα.
Χάννουν πολύτιμο χρόνο αποβλάκωσης στην τηλεόραση τζιαι στο κομπιούτερ.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.