Tuesday, October 25, 2011

Σοκ και δέος

Έχει 2 μήνες παρακολουθώ τα φάση με το χρέος στην Ευρωζώνη. Η αγωνία χτύπησε κόκκινο εχτές, άμεση σύνδεση με Βρυξέλλες, Euronews, στο BBC world να σύρνουν μπηχτές οι Εγγλέζοι ότι θα φύγουν από το Union (yeah right), να θωρώ ξανά και ξανά τις δηλώσεις της Μέρκελ και του Σαρκοζί και να διερωτώμαι ποιοι Κυπραίοι τρώνε τα νύχια τους που το άγχος as we speak, όταν η κουκλάρα έκατσε κατά λάθος πάνω στο remote control και άλλαξε κανάλι.

Και την είδα.

Η μάλλον, νόμισα ότι είδα μια από τις αδερφές της διότι μια φυσιογνωμία την είχε αλλά δεν την αναγνώριζα.

Μετά κατάλαβα ότι έβλεπα αυτήν.

Και ο κόσμος μου γκρεμίστηκε (δεν μπορώ να αντισταθώ στα cheesy κλισέ)

……..

Μα έκαμε botox η Χριστίνα Παυλίδου????

Αν δεν έκανε botox, τι έπαθε και είναι όπως την πομπαρισμένη με μαγουλά? Είναι μέρος του ρόλου της? H career woman/mother τα κάνω όλα και είμαι και γκόμενα πρέπει να φαίνεται ότι έκανε botox? Το μαύρο ταγιεράκι με το άσπρο σχολικό πουκάμισο που φορούσε σε όλο το επεισόδιο τι θέλει να μας πει? Ότι είναι δικηγόρος career woman/mother γκόμενα? Άρα το botox λέει «είμαι δικηγόρος career woman/mother γκόμενα και περνώ και middle age crisis»???

6 Comments:

At 25 October, 2011 13:51, Blogger DaisyCrazy said...

1ο οι εγγλέζοι είναι με το ένα πόδι και με ούλα τους να νίσια εκτός της ΕΕ
2ο κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της ένα μποτοξ το'χει κτυπήσει - τουλάχιστον :ΡΡΡΡ

 
At 25 October, 2011 14:29, Anonymous Anonymous said...

Etsi eipen kai h mana mou. Prepei na ekame bottox. She looks good omws. den briskeis?

An den htan etsi kondyli kai na exw agxos oti kathe 6 mhnes prepei na ballw gia na men pesei h fatsa mou...tha to ekamna kai egw.

Pros to paron lew oti tha kanw ena face lift na ta trabhsw oulla pisw pou ta aukia mou otan ertei h wra kai in the meantime...i am praying for that god damn youth pill.

Oso gia tous egglezous...epian na mamhsoun me to ganti kai me to seis kai me to sas alla to ebraioudin den ta dexetai auta....

Patsy

 
At 26 October, 2011 11:40, Blogger CRITIC said...

Οι Εγγλέζοι νομίζω αρχίσαν να προετοιμάζουν το έδαφος..... Εν το αποκλείω αλλά οι στο άμεσο μέλλον.

Είδα τζαι εγώ την Παυλίδου. Έπεσα πας σε ένα επεισόδιο που εφωνάζαν τζαι ωρύουνταν ότι οι γείτονοι τους φυτεφκουν χόρτο τζαι πίνουν χασίσια. Σκέφτηκα ουάο έχει και τέτοια η Κυπριακή τηλεόραση τζαι έκατσα να το δω. Μετά άρκεψε να τραγουδά η Παυλίδου του άλλου του καλαμαρα τζαι εν αντεξα.

Πάντως εγώ εν καταλαβω αν έκαμε μπότοξ. Να σας πω την αλήθκεια εν ξεχωρίζω τες μποτοξαρισμένες που τες κανονικές. Φαίνεται μου καλή πάντως

 
At 26 October, 2011 17:06, Blogger Disdaimona said...

αλόπως το μποτοξ μπορεί εν η εκδίκηση για τα 70 χιλιάδες χρόνια καταπίεσης των γυναικών, γιατί να μεν το δουμεν έτσι;

παντρεφκεσαι στα 20 καποιον που εν 25 τζαι στα σαράντα σου εσύ φαίνεσαι 30 τζαι τζείνος εν σαν τον πατσιόγερο!

τον τσιάκκα στο επεισόδιο εν τον είδες; εν εκδίκηση εγώ νομίζω για τα 20 χρόνια κυριακάτικων επισκέψεων στον Τζύκκο που της "επιβληθήκαν".

αφού εν το τραβάς το σπορ με τον αγιασμό ρε χριστίνα, τι μασιεσαι;

 
At 28 October, 2011 22:14, Anonymous Χριστίνα said...

Δρακούνα μου που ζείς? Πόσο χρονών είσαι και θεωρείς θέμα το botox? Το λοιπόν να μεν υποψιαστώ πως έχεις ρυτιδούδα στο μέτωπο και δεν εσκέφτηκες να τη χτυπήσεις.

 
At 03 November, 2011 15:16, Blogger Tsekouladoura said...

OMG!
Το εθαψες το θεμα...

Ουτε Βραζιλιανα να εισουν και να περιμενες τον Δον Χουαν Νταχτιριντι, πατερα των 2130948 παιδιων σου, να σκασει μυτη για να σου πει....."Εεεεενεκα, ιντα μπου να φαμεν-ντε?"

(εντωμεταξυ, ανυποψίαστη η σκυλιτσα σου, στεκεται δίπλα σου και βλεποντας τον Δον Νταχ σκεφτεται ακριβως τα ίδια....ιτς α ντογκς λαϊφ)

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.