Friday, March 21, 2008

Είμαστε macho

-Το σπαστό δίκαννο με παράλληλες κάνες
Πρόκειται για το κλασσικό παραδοσιακό τουφέκι που η ιδιαίτερη γραμμή του το έχει κάνει να αποκτήσει ακλόνητους πιστούς. Η διάταξη των κανών επιτρέπει μία βολή πιο ενστικτώδη από το όπλο με τις υπερτεθείμενες κάνες , καθώς το μάτι βρίσκει πιο γρήγορα τη γραμμή σκόπευσης.


Ευχαριστούμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής (κυνήγι και διατήρηση άγριας ζωής - great αντίθεση έννεν?) που αγωνίζεται με σθένος τόσα χρόνια ώστε ο κάθε ψυχοπαθής να κατέχει το δικό του δίκαννο και να σκοτώνει αδιακρίτως όποιον του καπνίσει.

O ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΡΙΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ (152(I)/2003).

Διάταγμα σύμφωνα με το άρθρο 27.

Ασκώντας τις εξουσίες που παρέχονται σε εμένα με βάση το άρθρο 27 του περί Προστασίας και Διαχείρισης Αγρίων Πτηνών και Θηραμάτων Nόμου, N.152(Ι)/ 2003, με το παρόν εξουσιοδοτώ οποιοδήποτε κάτοχο άδειας κυνηγίου για την περίοδο 2007 – 2008:

A. Να πυροβολεί, φονεύει, συλλαμβάνει, κατέχει και καταδιώκει τα άγρια πτηνά, που αναφέρονται στο Πίνακα Ι, στις περιοχές που περιγράφονται πιο κάτω σύμφωνα με την περίοδο, με τη συνοδεία σκύλου ή όχι όπως καθορίζεται για κάθε περιοχή, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, υπό τους πιο κάτω όρους...


Enjoy and don't forget hunting in Cyprus is Lifeway !

7 Comments:

At 21 March, 2008 12:05, Blogger Αόρατη Μελάνη said...

Αντίθεση; Όχι δα! Θέλουν να τη διατηρήσουν οι άνθρωποι, γιατί αν εξαφανιστεί δεν θα έχουν τι να κυνηγήσουν! Εδώ οι δικοί μας στο Ελλάντα αναγκάζονται οι έρημοι να αμολάνε θηράματα που εκτρέφουν μόνοι τους και μετά να τα κυνηγάνε! (στη Βόρεια Ελλάδα κατά καιρούς ακούω ότι κυνηγάνε και νομιστεράκια).

 
At 21 March, 2008 12:05, Blogger Αόρατη Μελάνη said...

This comment has been removed by the author.

 
At 21 March, 2008 19:43, Anonymous Sindrimin said...

έλα τωρα... "ο κάθε ψυχοπαθής"
...κόψε κάτι!
Δηλαδή αν, λόγω αμόκ, ο άνθρωπος επιαννεν το τράχτορ κ έμπαινεν μέστον καφενέ, ήταν να καταργήσουμεν τα τράχτα; όξα τους καφενέδες;

 
At 21 March, 2008 20:45, Blogger pelloplasma said...

psixopathi ennoei me tin ennoia tou oti opiosdipote mpori na paei na agorasi dikanno aman tou do3i.
xoris na ipar3i opiadipote e3etasi sto sigkekrimeno atomo an en kala sto nou prin tou to dosoun.
e3allou an ekatalava to simvan pou egine stin pafo oi siggeneis tou ti stigmi pou e3eran oti o anthropos ixe psixologika meta ton thanato tou giou tou eprepe na tou piasoun to oplo je en itan anagki na pieni kigini.

 
At 21 March, 2008 20:49, Blogger guerrero7,62 said...

Tα δικαννα σας αγχωνουν?Οι πιο πολλοι εχουν στρατιωτικα τυφεκια σπιτια τους,γεμιστηρες και σφαιρες...φυσικα μην φοβαστε κανενας εφεδρος που θα τον πιαει η πελλαρα δεν θα καταφυγει στο G3,ξερει πως το πιο πιθανο ειναι να του σκασει στα μουτρα ή να διαταραξει την καθημερινοτητα της οικογενειας αραχνοειδων που εχει φτιαξει το σπιτικο της στη καννη του οπλου,οποτε προτιμα το σιπετο που το εχει καλωλαδωμενο για να παιζει "λαους" και "περτικους"

 
At 23 March, 2008 01:25, Anonymous Anonymous said...

Επισκέφτηκα φέτος το νησί σου και εντυπωσιάστηκα με την οργάνωση και με την αγάπη του κόσμου για τον τόπο τους.
Διαπίστωσα επίσης ότι είστε πιο Έλληνες απο εμάς και μιλάτε καλύτερα τα Ελληνικά απο εμάς άσχετα αν εμείς είμαστε οι "Κάλαμαράδες"
Η αλήθεια είναι ότι η Κύπρος δεν έχει πολύ πράσινο τουλάχιστον η ελεύθερη γιατί έχω ακούσει ότι η κατεχόμενη είναι πιο πράσινη.
Ειδικά το Τρόοδος πρεπει να το προσέχετε!! Είναι μοναδικό!
Να σαι καλά και ρίξε και μια ματιά αν θές σε φωτογραφίες μου και απο Κύπρο που έχω αναρτήσει.
http://www.flickr.com/photos/seastavros/

 
At 23 March, 2008 22:24, Anonymous Γιώργος said...

Η φυσική χρήση του τράκτορ αγόρι μου δεν είναι να σκοτώνει ζωντανά, αντίθετα με τη χρήση του σιηπέττου. Επίσης, ποιος είπε ότι εν καλό το να έχουν ούλλοι G3 σπίτι τους;

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.