Thursday, June 28, 2007

Πώς να οργανώσετε «το γάμο της χρονιάς»:

1. Παίρνετε μια νύφη. Δεν έχει σημασία αν είναι όμορφη ή όχι. Οι γιατροί και το make-up στις μέρες μας κάνουν θαύματα.

2. Η νύφη μπορεί στο παρελθόν να υπήρξε wild thing. Όσους περισσότερους πρώην γκόμενους είχε, τόσο το καλύτερο. Αυτοί οι πρώην γκόμενοι θα διοχετεύουν το παζάρι με κουτσομπολιά και κακίες. Όπως και οι πρώην συμμαθήτριες της (preferably από ιδιωτική σχολή): Πόσα κιλά ζύγιζε η νύφη πριν τον γάμο και πόσες φορές λιποθύμησε μέχρι να χωρέσει στο νυφικό. Πόσα σπυράκια έβγαζε την πρώτη βδομάδα του μήνα και πόσοι αισθητικοί / πλαστικοί χρειάστηκαν για να τη φέρουν σε κατάσταση παντρειάς.

3. Παίρνετε ένα γαμπρό.

4. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ένας από τους δύο (ή και οι δύο) πρέπει να διαθέτει πολλά λεφτά. Εννοείται ότι μιλάμε για τους γονείς τους. Αλλιώς πως θα πληρωθεί ο γάμος της χρονιάς? Σε περίπτωση που μόνο ο ένας έχει λεφτά, ο άλλος βαφτίζεται αυτόματα social climber και από μόνος του είναι λόγος σχολιασμού.

5. Ο γάμος πρέπει να γίνει σε δύσβατη και απομονωμένη περιοχή, ψηλά στο βουνό, πέρα στον πέρα κάμπο, πάνω στα βραχάκια, κάτω από τα βραχάκια, μέσα στα βραχάκια. Διότι δεν γίνεται να παντρευτούν οι 2 νέοι συμβατικά κάτω από τον πολυέλαιο της εκκλησίας. Το εξωτικό νησί είναι προαιρετικό αλλά κάνει καλό εφέ και βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες. Επίσης, αν επιλέξετε το Ελληνικό νησί, καλό θα ήταν να σας ανήκει.

6. Άλλη μέρα θα γίνει το πάρτι, άλλη μέρα ο γάμος, άλλη μέρα η χαιρετούρα. Δεν θα ξεμπερδέψετε τόσο εύκολα αγαπητοί μου! Είναι ένα είδος παιγνιδιού, «Συγχύστε τους καλεσμένους». Και για να είναι «φρέσκα» τα παιδιά σε κάθε event. Και για να σας δείξουν τα τρία συνολάκια που αγόρασαν για το κάθε ένα από αυτά.

7. Το πάρτι μπορεί να είναι οπουδήποτε φτάνει:
- Να ξοδευτούν τουλάχιστον 30 λίρες κάθε άτομο για το φαί και 50 λίρες την ώρα για το wedding consultation.
- Να έχει λογότυπο που θα στολίζει ΟΛΑ τα μικροαντικείμενα που θα επιστρατευτούν: δωράκια καλεσμένων, προσκλητήρια, καρτέλες για το sitting arrangement κτλ.
- Να γίνουν ιδιοτροπίες για το decoration (π.χ. η νύφη να θέλει να αλλάξει τις κουρτίνες του ξενοδοχείου, να της φταίει ένας τοίχος που βρίσκεται μέσα στη μέση. Το ξενοδοχείο θα αρνείται να τον κατεδαφίσει κ.α.) Όσες πιο πολλές υστερίες, τόσο το καλύτερο.
- Να έχει VIP καλεσμένους. Με VIP καλεσμένους, εννοούμε δευτεροκλασάτες ελληνίδες τραγουδίστριες που έγιναν εισαγωγή ειδικά για να τραγουδήσουν και να κάνουν κέφι, πρώην παίκτες του Fame Story και νυν μαϊντανοί, οποιονδήποτε από τα αδέρφια Χ’Ιωάννου και φυσικά την Πάρις Χίλτον της Κύπρου, τη Βαλεντίνα Τσίγκη.
- Οι εορτασμοί να διαρκέσουν τουλάχιστον μια βδομάδα και οι τυχεροί που θα παρευρεθούν σε ΟΛΑ τα events να φοράνε μπλουζάκια με το λογότυπο του γάμου. «Ήμουνα κι εγώ εκεί! Σωτήρης + Μάρω = LFE» (μην γελάτε, έχει γίνει)
- Να έχει wedding list στο Armani Casa
- Τα φακελάκια του γάμου να δοθούν σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα…… «Διότι εμείς αγάπη μου δεν το κάνουμε για τα λεφτά. Έχουμε!» (αυτό ΔΕΝ έχει ξαναγίνει στην Κύπρο, είναι ευγενική εισήγηση του blog και όποιος τολμά,… ας το κάνει!!)

8. Ο γαμπρός πρέπει να φτάσει στην εκκλησία με εντυπωσιακό τρόπο (με speed boat ας πούμε, αν θα γίνει κοντά στη θάλασσα.)

9. Η πρώτη κουμέρα πρέπει να είναι εξίσου VIP και να φτάσει στο γάμο με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο (με ελικόπτερο, λιμουζίνα, υδροπλάνο, όχι πάντως με Honda Civic. Το έξαλλο ξώπλατο που μόλις καλύπτει τα επίμαχα σημεία ε-πι-βάλ-λε-ται.)

10. Ο γαμπρός θα είναι ασορτί με τη νύφη, που θα είναι ασορτί με το μπουκέτο, που θα είναι ασορτί με τα υπόλοιπα λουλούδια, που θα είναι ασορτί με το centerpiece, που θα είναι ασορτί με τα μάτια τα τσακίρικα της νύφης, που και αυτά με τη σειρά τους θα είναι ασορτί το χρώμα της θάλασσας, που είναι ασορτί με τον ουρανό, και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι ασορτί, κουράστηκα. Τα φαναράκια ίσως?

11. Η νύφη θα φορά ένα απλό νυφικό που πλην όμως θα κόστισε τρεις περιουσίες διότι θα είναι Vera Wang, ή Elie Saab ή κάτι παρόμοιο. Το κόλπο είναι το νυφικό να δείχνει ότι αγοράστηκε από το Zara (διότι η νύφη είναι μια απλή κοπέλα) αλλά να κόστισε όσο όλο το εμπόρευμα του Zara μαζί. Η νύφη θα ισχυρίζεται ότι αυτό το νυφικό (που κόστισε 3 περιουσίες) ήταν το μόνο «που ήταν άνετο και απλό» και γι’ αυτό το αγόρασε, όχι για κανένα άλλο λόγο. Βεβαίως και την πιστεύουμε, δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, άλλωστε η μέρα του γάμου της ανήκει.

12.Ο/η κομμωτής/ αισθητικός/ μανικιουρίστα, της νύφης πληροφορεί όλους τους πελάτες του/της για όλα τα πιο πάνω spicy details.

13. 2 μήνες αργότερα, εμφανίζονται φωτογραφίες του γάμου σε διάφορα περιοδικά. Όσο πιο χαρούμενοι δείχνουν οι καλεσμένοι σε αυτές τις φωτογραφίες (believe me, they do) τόσο το καλύτερο. Για ακόμα μεγαλύτερο εφέ, δεν δίνετε ΚΑΜΙΑ φωτογραφία σας στα έντυπα (κάνετε τάχα μου ιδιοτροπίες) και προκαλείτε θύελλα αντιδράσεων.

Αφού έχετε εξασφαλίσει την πλειοψηφία των πιο πάνω προϋποθέσεων, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι. Εσείς θα κοιμάστε στο cottage που κλείσατε από πέρσι στο Μπαλί με ιδιωτική πισίνα - τζακούζι (το ελληνικό νησί είναι ξενερουά) και το gossip – machine θα δουλεύει για χάρη σας. Αν υπάρξουν φήμες και για παρουσία της Kate Moss στο διπλανό cottage, την κάνατε λαχείο.

19 Comments:

At 28 June, 2007 11:58, Anonymous Anonymous said...

"- Οι εορτασμοί να διαρκέσουν τουλάχιστον μια βδομάδα και οι τυχεροί που θα παρευρεθούν σε ΟΛΑ τα events να φοράνε μπλουζάκια με το λογότυπο του γάμου. «Ήμουνα κι εγώ εκεί! Σωτήρης + Μάρω = LFE» (μην γελάτε, έχει γίνει)"

-Πε μου ότι περιπαίζεις με. Αποκλείεται να εγίνη έτσι πράμα!!!

 
At 28 June, 2007 12:00, Blogger shashoura said...

{..}(π.χ. η νύφη να θέλει να αλλάξει τις κουρτίνες του ξενοδοχείου, να της φταίει ένας τοίχος που βρίσκεται μέσα στη μέση.{...}
Koryfaio!!! :)

 
At 28 June, 2007 12:19, Blogger Nobody said...

Ξέχασες να αναφέρεις ότι κορυφαίοι μόδιστροι θα βγαίνουν στα κανάλια για να κλάψουν που η νύφη προτίμησε το νυφικό αλλουνού μόδιστρου!! Επίσης οι κλαμμένοι μόδιστροι θα φέρουν και ως μάρτυρες τα σκυλάκια τους που έπαθαν ψυχολογικά τραύματα βλέποντας το αφεντικό τους να στενοχωριέται.

 
At 28 June, 2007 12:39, Blogger Kamougiaros said...

An thelete na kanoniso ego je show gia ine pio glamorous o gamos


Tin epomeni de, ta diafora panel tha prepei na asxolountai APOKLEISTIKA me ton sygkekrimeno gamo

 
At 28 June, 2007 12:57, Blogger Demetris said...

Paris Hilton Cyprus = Valentina Tsingi

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


"Me lene Celine..."

 
At 28 June, 2007 12:59, Anonymous Anonymous said...

Τελικά μπόρεσε να διασταυρώσει κανείς τις φήμες που θέλουν το Celine να είναι από το Σωτηρούλλα???

 
At 28 June, 2007 14:13, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Νομίζω ότι και ΟΟΟ γάμος της χρονιάς δεν διαφέρει στην ουσία από όλους τους άλλους: έναν ζευκάριν αθρώπων, μέλη ενός κοινωνικού συνόλου, θέλουν να πουν δημόσια ότι αποτελούν επίσημα ζεύγος, λέγοντας ταυτόχρονα ότι σέβονται τους γραφτούς τζαι κυρίως τους άγραφους νόμους του συνόλου ποθ ανοίκουν, δείχνοντας ποιοί είναι τζαι τι θέσην έχουν ή θα θέλαν να έχουν, μετρώντας τι απήχησην έχουν τα προσωπικά ambitions τους μέσα στο κοινωνικόν σύνολον. Κατά τα άλλα, εν μια μοναδική μέρα χαράς όπου ο καθένας που την εχάρην ξέρει πόσο ωραία νοιώθει το ζεύγος να θωρεί τόσα μμάθκια που το θωρούν, να πετάσσει τόσον ππαράν για μαλακίες, να ρουφά τόσην αγάπην συμπυκνωμένην σε μερικές ώρες απο όσους πιστεύει ότι το αγαπούν.

 
At 28 June, 2007 14:29, Blogger zappa said...

Epitelous kapoios moirazetai thn apopsh mou gia ta ellhnika nhsia...Aisxos!!!den pate sthn Ibiza lew gw pou ginetai tsi pornhs?

 
At 28 June, 2007 14:50, Anonymous Anonymous said...

Συγνώμη που διακόπτω τζιόλας... ποια εν η Βαλεντίνα Τσίγκη;

 
At 28 June, 2007 15:12, Anonymous Anonymous said...

ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΛΙΔΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ - ΧΩΡΚΑΤΙΚΟΣ KAI MH - ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ)

 
At 28 June, 2007 18:30, Blogger nekatomenos said...

tha ypostirikso kai tha epanalavo tin aporia tou sinonomatou: poia einai i Valentina Tsingi? [akougetai san sirial tis ERT tou '80, kati san ton John Avlakioti].

A nai, pou itan telika o John Avlakiotis? Eho meinei me tin aporia.

 
At 28 June, 2007 19:23, Blogger Kamougiaros said...

ma nomizo en potoutes tis wannabe celebrities tou kypriakou(dish) star system. Opou anoixeis periodiko me kosmiki stili en mesa me ena potiri sto xeri kai ena xazoxaroumeno yfos omoio me ayto tou orgasmou tis ageladas

 
At 28 June, 2007 20:07, Anonymous Anonymous said...

I Drakouna aka8ekti apodikniei oti en egine Dr apo tixi ( to PhD stous gamous ti to ekame...?)

 
At 28 June, 2007 22:37, Blogger Psipsinel said...

i paris hilton tis kiprou valentina tsigki!!! hahahahahahahahaahahahaha fovero

 
At 29 June, 2007 08:19, Blogger drakouna said...

Αν έγραφα σοβαρά πράματα, δεν θα ονόμαζα το blog "Όλα είναι του μυαλού και η παντρειά της τύχης" αλλά "Ποίηση και Στοχασμοί" ή κάτι στα λατινικά να συγχίζω τον κόσμο :)

 
At 29 June, 2007 09:38, Anonymous Anonymous said...

χαχα! Ψηφίζω κι έγώ ως highlight την αναφορά της Βαλεντίνας Τσίγκη. Η οποία, ως άλλη Paris Hilton, she's famous for being famous. Μόνο που η Paris είναι όντως famous, ενώ η Βαλεντίνα είναι απλά σε όλα τα κυπριακά περιοδικά, μόνη ή με την Celine (μωρό κάτι μηνών) ασορτί ντυμένες στα animal prints.

 
At 29 June, 2007 11:48, Anonymous Anonymous said...

Ma pioi isasten esis pou tha peripexete thn ka Tsigi? Eshete tzie esis apohoritirio pou na ine TA PANTA tigre, os tzie to koloharto?

 
At 29 June, 2007 18:26, Anonymous Anonymous said...

Η Τσίγκη κάποια σχέση με κατεχόμενες περιοχές του Μόρφου?

 
At 01 July, 2007 22:46, Blogger Έλατο Χελιδόνι said...

Θέλεις να πείς, εννεν χάικλας πκιον να χορέφκουν τζιαι να τους κρεμάζουν λίρες?

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.