Tuesday, January 03, 2006

Μα γιατί?

Από όλο το group ελληνικών και κυπριακών σειρών που δείχνει η τηλεόραση (ναι, πάλε με την τηλεόραση τα έχω) επέλεξα φέτος να παρακολουθήσω 4 σειρές.

1. Τις Μάγισσες της Σμύρνης (διότι διάβασα το βιβλίο και το βρήκα χαριτωμένο- σαν Λωξάντρα with a twist)
2. τον Παπακαλιάτη (σταθερή αξία στη ζωή μας)
3. το Singles (που το δείχνουν φέτος στην Κύπρο -no idea why- αλλά έχει πολύ γέλιο, άνκαι ο Μάξιμος Μουμούρης φαίνεται όπως το ανορεξικό μοντέλο)
4. το Κινούμενη Άμμος (βασικά τίποτε το ιδιαίτερο, ο Γεωργούλλης πάχυνε κιόλας αλλά έπαθα ένα μικρό κόλλημα και περιμένω πότε θα πάθει την ανίατη ασθένεια να γίνει λίγο action. Και η Ιωάννα Παππά τι περιμένει για να πει στο Γεωργούλλη ότι ο Brussles lover boy τη βίασε? να είναι άρρωστος και ανήμπορος ίσως?)

Τέλοσπάντων, καλώς ή κακώς αυτά παρακολουθώ όσον αφορά σειρές.

Το "Βασιλική" έκατσα να δω μια φορά και είχα την εντύπωση ότι έβλεπα στο Μπαιράκ επεισόδιο του "Βουράτε Γειτόνοι" μεταγλωττισμένο στα τούρκικα. Εκεί που έλεγα να διαμαρτυρηθώ για την κλοπή του Μπαιράκ με πληροφόρησαν ότι είναι η νέα ethnic σειρά επαναπροσέγγισης. In the 80s προσπαθούσαν να σε πείσουν ότι όλοι οι Τούρκοι περίπου σφάζουν κόσμο for a living, τώρα σώζουν ορφανά. Ναι. (η Πωλίτσα μαντιλοδιμμένη ήταν όλα τα λεφτά).

Για κάποιο μυστήριο λόγο, τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι Μάγισσες και οι Singles έχουν κοπεί και ο Παπακαλιάτης έχει μήνες να φανεί (αυτός τουλάχιστον μας ενημέρωσε). Ευτυχώς η Κινούμενη Άμμος "κινείται" κανονικά! Τις Μάγισσες να το καταλάβω (είναι και οι γιορτές, πρέπει να δείξουν του κόσμου χριστουγενιάτικα έργα από την αποθήκη - το Sound of Music εξαιρείται, ίσως δεν το δείχνει ούτε στην Ελλάδα) αλλά το Singles που είναι περσινό (και άρα όλα τα επεισόδια υπάρχουν) γιατί κόπηκε? Ποιος αποφασίζει για τα προγράμματα??? Μα γιατί?

Κάθεσαι να χαλαρώσεις στην τηλεόραση, περιμένεις, περιμένεις και σου αλλάζουν το πρόγραμμα δικτατορικά. Σκέφτομαι να γίνω όπως κάτι κοτζιάκαρες που άμα δεν μπει το πρόγραμμα τους στην τηλεόραση, έχουν το τηλέφωνο του καναλιού πρόχειρο και τηλεφωνούν για να κάνουν παρατήρηση (ασχέτως ότι τις ώρες που τηλεφωνούν συνήθως συνομιλούν με το νυχτοφύλακα που είναι ο πλέον άσχετος). Το πρόγραμμα της τηλεόρασης με ωθεί στην τρομοκρατία.

Δεν κάνω sports, δεν παίζω χαρτιά, δεν πάω καπαρέ, δεν πάω μάππα, δεν ενοχλώ κανένα, πληρώνω φόρους, χαρτόσημα και λογαριασμούς, όταν θέλω αύξηση δεν κατεβαίνω με τρακτέρ στο Προεδρικό (δεν έχω και τρακτέρ), δεν κλείνω δρόμους "ειρηνικά" (αυτό ουδέποτε το κατάλαβα), δεν κάνω απεργία πείνας στην άκρη του highway τρώγοντας σούβλα και πόλιπιφ, δεν απαιτώ μαμακίες γιατί πλησιάζουν εκλογές, ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΟΥ.

3 Comments:

At 03 January, 2006 15:52, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

Σύνελθε! Είσαι στην Κύπρο! Όταν το ρήμα θέλω δεν τελειώνει σε μία από τις παρακάτω φράσεις:

1. σούβλα
2. ρουσφέτι
3. ρυάλια

τότε απλούστατα δεν έχει νόημα.

 
At 04 January, 2006 08:24, Blogger drakouna said...

έχεις δίκιο:) Ήταν το πεντάλεπτο μου. Ξάπλωσα και μου πέρασε.
Θα πάω και ένα περίπατο από τον DVD man.

 
At 04 January, 2006 14:13, Blogger nekatomenos said...

μια κα αναφέρθηκε ο DVDάνρθρωπος, γιατί δεν βγάζουν Ελληνικές σειρές σε ντιβουντί; και όχι κάτι βλακείες που είδα να πουλάνε σε ένα βιβλιοπωλείο [κάτι άγνωστα σήριαλ με τον Τζώρτζογλου και τον Κόχλα] αλλά πράγματα που θα πουλήσουν, Δύο Ξένους, σήριαλ του Ρώμα, και απο τα κλασσικά Λωξάντρες, Τζων Αυλακιώτη και τέτοια;

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.