Tuesday, December 20, 2005

άτιτλο
Μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία με email.

Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στη "σχισμή" εντελώς συμπτωματικά.

14 Comments:

At 20 December, 2005 14:41, Blogger impius said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 20 December, 2005 14:43, Anonymous Βαλεντίνος said...

eshi tziairo pou lalo pos eimasten i kolotripa tou kosmou

 
At 20 December, 2005 15:02, Blogger drakouna said...

Τωρά που το παρατηρώ καλλύττερα, οι αράπηδες είναι τόσο deep down the hole που δεν φαίνονται καν:)

 
At 20 December, 2005 15:25, Blogger The Passenger said...

Είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα απο τα 2/3 του πλανήτη.Εισηγούμαι οι διάφοροι που θεωρούν την Κύπρο ουραγό του κόσμου να περάσουν κανένα μήνα σε Ασία,Αφρική και Ν.Αμερική και μετά να μας πουν τις εντυπώσεις τους.Ειδικά σε μερικές χώρες ακόμα και ένα Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετό για αναθεώρηση της άποψης.

 
At 20 December, 2005 17:41, Anonymous Anonymous said...

Τάδε έφη ο English School alumni και σπουδάζων άνευ φιλενάδος εις τας Αγγλίας. Εσείς πόσες μέρες περάσατε στην Ασία, την Αφρική και τη Ν.Αμερική πριν καταλήξετε στην Αγγλία καλέ μου επιβάτη;

Hint: Ξεκλάτσιαρε ρε.

 
At 20 December, 2005 19:24, Blogger The Passenger said...

Από θρασύδειλους μαλάκες σαν και σένα δεν παίρνω υποδείξεις.Γουστάρω κάτι ανθρωπάκια σαν και σένα-με διασκεδάζετε αφάνταστα.Αφού θέλεις αντιπαράθεση θα την έχεις.Μου αρέσει που τονίζεις το English School λες και είναι κάτι που πρέπει να ντρέπομαι.Τελικά είσαι πολύ κομπλεξικός.

Μου αρέσει που μιλάς και στα κυπριακά στο τέλος έτσι για να μας το παίξεις και cool.Τάχα μόνο εσύ ο τρελλάρας έχεις το θάρρος και μιλάς Κυπριακά ενώ οι υπόλοιποι που γράφουν στη δημοτική είναι κατώτεροι απο σένα.

Εισηγούμαι την επόμενη φορά που θα σχολιάσεις κάτι να σχολιάσεις επι του θέματος.Αλλά μάλλον ζητάω πολλά.Γιατί κάτι τύποι σαν εσένα είναι σαν τα κακομαθημένα παλιόπαιδα που βλέπεις στα σχολεία-όταν ακούσουν κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν βρίζουν αυτό που το είπε.Α ναι ξέχασα.Ανώνυμα.Γιατί όλοι οι σωστοί άντρες και γυναίκες που δεν πήγαν English School και έχουν και φιλενάδα δεν βάζουν το όνομα τους μπροστά απο τις μπούρδες που λένε.

Είσαι γελοίος.Απόλυτα γελοίος.Συνέχισε.Εχει πλάκα.

 
At 20 December, 2005 19:33, Blogger The Passenger said...

A ναι...αν εσύ πρέπει να ζήσεις σε όλες τις τριτοκοσμικές χώρες του πλανήτη για να βγάλεις συμπέρασμα ότι οι Κύπριοι είναι μέσα στους τυχερούς του πλανήτη (έχουν φαί,έχουν νερό,έχουν ηλεκτρικό ρεύμα,έχουν ιατρική περίθαλψη,έχουν παιδεία και έχουν και Ιντερνετ για να γράφει ο κάθε μαλάκας σαν και του λόγου σου) τότε εκτός των άλλων είσαι κα βλάκας.

 
At 20 December, 2005 20:01, Blogger The Passenger said...

Τουλάχιστον λέγε στο κόσμο που δεν σε έμαθε ακόμα ότι σε λένε Γιώργο.

 
At 20 December, 2005 20:26, Blogger The Passenger said...

Είσαι τόσο προβλέψιμος...δυο δευτερόλεπτα μπήκα στο blog σου και τσούπ νάσου αυτό το "εσωτερική άμυνα" που χρησιμοποίησες στο τελευταίο σου σχόλιο στο blog μου...είναι η αγαπημένη σου έκφραση φαίνεται...δηλαδή περίμενες να μην σε πάρω χαπάρι; Μπά, μάλλον περίμενες να μην σε πάρουν οι άλλοι χαπάρι-αναρωτιέμαι τι φοβάσαι μιας και στο blog σου παρουσιάζεσαι πολύ τρελλάρας-ή μόνο στο blog σου υπογράφεις στις ύβρεις με τ΄όνομα σου;

Τελοσπάντων Γιώργο, είμαι σίγουρος ότι οι διάφοροι bloggers που έχουν την ατυχία να φιλοξενούν τα σχόλια σου θα το εκτιμούσαν αφάνταστα αν υπόγραφες με το όνομα σου-έτσι θα ξέρουν ποιός ρίχνει το επίπεδο του blog τους.

Οταν αρχίσεις να υπογράφεις τα σχόλια σου τότε και εγώ θα σταματήσω να σε αποκαλώ θρασύδοιλο.Για το μαλάκας δεν ξέρω,προς το παρόν το αφήνω γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί στοιχεία από την προσωπική ζωή κάποιου σε μια προσπάθεια να τον μειώσει δείχνει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσει ένταση γιατί απλούστατα απο αυτή αναζητά διέξοδο ελλείψει επιχειρημάτων.Οσοι γνωρίζουν την εμμονή σου (δεν είναι κόντρα γιατί εγώ δεν τρέχω τα blogs για να βρώ δική σου καταχώρηση και να την σχολιάσω-φαίνεται ότι δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις) με μένα ξέρουν ότι ξεκίνησε επειδή προσέβαλες την προσωπική μου αξιοπρέπεια και εγώ αντέδρασα.H δρακούνα μπορεί να μην το ξέρει-απλώς εξηγούμαι για να μην νομίσει ότι γεμίζω το blog της με άσχετα σχόλια.

Με κατανόηση πάντοτε.

 
At 20 December, 2005 22:10, Blogger Phantasmak said...

Σε σχέση με το πρώτο σχόλιο του passenger: Κι όποια έλεγε ότι προτιμά το τσαντόρ απ' το string (ναι το διάβασα μια φορά κι αυτό - λέει ότι το string ταπεινώνει εξίσου τη γυναίκα με το τσαντόρ) ας πάνε 2-3 μέρες ανατολικότερα κι ας μας πουν τις εντυπώσεις τους.

Ή ας έρθουν στο East End με τους κελεμπιοφόρους και τις μαντηλοφορούσες να δουν τα ωραία.

 
At 20 December, 2005 23:46, Blogger The Passenger said...

Αυτό που ήθελα να θίξω πριν κάνει το νούμερο του ο ανώνυμος(λέγε με Γιώργο) είναι ότι είναι παντελώς αστήρικτο να λέει κάποιος ότι η Κύπρος είναι η χειρότερη χώρα στο κόσμο.Γιατί αυτό δείχνει πρώτα τεράστια άγνοια για το τι συμβαίνει στο κόσμο και δεύτερο τεράστια αχαριστία προς όλους όσους εργάζονται κάθε μέρα για να έχει ο καθένας μας όχι μόνο τα βασικά για την επιβίωση αλλά και πολλά άλλα.Αν εμείς πρέπει να νιώθουμε ότι είμαστε η χειρότερη χώρα στο κόσμο τότε οι άλλοι που δεν εχουν να φάνε τι πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους; Σκυλιά; Η κατσαρίδες; Γιατι ουσιαστικά ΑΥΤΟ λένε όσοι εκφράζονται με αυτό το τρόπο για το συγκεκριμένο θέμα.

Υπάρχει ανάγκη για κριτική; ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ. Ειδικά στη Κύπρο μπορώ να σκεφτώ χίλια δυο πράγματα που πάνε στραβά.Και βγάζω το καπέλο μου σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου για την οργάνωση του κράτους τους.Αλλά άλλο είναι να λές τα κακά εκεί που υπάρχουν ΜΑΖΙ με τα καλά και άλλο να λες οτι απλούστατα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλά.

Ισως κάποιοι αρέσκονται στο να βαφτίζουν όποιο δεν γκρινιάζει ασύστολα για τη χώρα μέσα στην οποία ζει ή όποιο λέει ότι ναι,υπάρχουν και ΠΟΛΥ χειρότερα, ως εθνικιστή ή ως μη-προοδευτικό.Δικαίωμα τους όπως και δικό μου δικαίωμα να διαφωνώ.

 
At 21 December, 2005 00:16, Anonymous Anonymous said...

Που έλεγε ότι η Κύπρος είναι η χειρότερη χώρα στον κόσμο πάλι... πρέπει να υπάρχει κάπου και να μην το βλέπω...

Ούτε μισή κουβέντα δεν μπορεί να λεχθεί πλέον χωρίς να την έχει υπεραναλύσει (ή μήπως υπεραπλουστεύσει) ο επιβάτης...

 
At 21 December, 2005 08:34, Blogger Sraosha said...

Τι τους θέλεις τους πισινούς κι εσύ βρε κοπέλα μου κι ανάβεις τα αίματα;

:->

 
At 21 December, 2005 14:21, Blogger The Passenger said...

Μάλιστα.Δέχομαι την κριτική.Τις ειρωνίες όχι.

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.