Wednesday, December 01, 2010

Παππού, κάμνεις με ρεζίλι...


Μα... Κυπραίοι? Μετανάστες? Και δηλώνουν ότι θα κάνουν claim και επίδομα διότι δεν κρατούν λεφτά? Και ένα ολόκληρο πλοίο να τους μεταφέρει μαζικά στην Αγγλία?

(Ο κ. Κουλίας μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στην κατοχή της πατρίδας του από μετανάστες).

31 Comments:

At 01 December, 2010 14:57, Anonymous Anonymous said...

kalon

 
At 01 December, 2010 15:10, Anonymous postbabylon said...

Μπράβο ρε δρακούνα ρε!
Για να καταλάβουν μερικοί μερικοί.

 
At 01 December, 2010 15:43, Anonymous όλα είναι ωραία στον παράδεισο said...

δειξε μας τα ρε δρακούνα γιατί τα δικά μας εξεχάσαμεν τα.
τι θα κάμναμεν άραγε αν οι εγγλέζοι αντί να μας δεχτούν επέμπαν μας πίσω ή εβουλιάζαν το πλοίο;

 
At 01 December, 2010 16:19, Anonymous Anonymous said...

η διαφορά είναι ότι η κύπρος ήταν αγγλική αποικία τότε

 
At 01 December, 2010 16:23, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Να τα δείχνουμεν ο ένας του άλλου δεν αλλάσσει τίποτε στην βρωμισμένη ψυχήν των ανωστάνθρώπων που προβάλλουν όλην τους την ασσιήμιαν πάνω στους αδύνατους τζιαι τους φτωχούς. Το ότι οι ταπεινοί τζιαι καταφρονημένοι είναι τωρά ξένοι απλά έτυχεν. Πριν 35 χρόνια ήταν Καρπασίτες, Ακαθκιώτες, Δαυλιώτες ή Μαντρήτες. που ήρταν αν φαν το ψουμίν των κοτσιηνοχωρκατών, των Λεμεσιανών τζιαι των Παφίων. (αν ηψάξετε τον Φιλελεύθερον του 75 κάπου θα εβρεται άρθρα που καταδικάζουν κάτι Λεμεσιανές που ελαλούσαν των μωρών τους ότι αν κάμνουν πελλάρες θα τα δώκουν στους πρόσφυγες να τα φάσιν). 40 χρόνια πριν, ήταν Μάντηες που την Σκάλαν, που την Γιαλούσαν ή που τον Φάραγγαν του Κατωβαρωσιού. (Αρκούσεν να κλώννεις τα πόθκια σου ότι τάχα γανώννεις για να κάμεις τον μάντην να κοτσιηνίσει που αντροπήν τζιαι να φύει που οι γονιοί του εκάμναν τούτον τα επάγγελμαν). Πριν 60 χρόνια ήταν Πίτσιλλοι, Τίλλιροι ή Μαραθεύτες (ψεύτης κλεύτης Μαραθεύτης...) για τους Χωραΐτες τζιαι κούλλουφοι ξημαρισμένοι Παραλιμνήτες για τους Βαρωσιώτες (δως του κούλλουφου σσιυνίν να μπεί έσσω με τες ποΐνες). Τζιαι ότι ήταν για τους Λευκωσιάτες τζιαι τους Βαρωσιώτες οι άκληροι μετανάστες χωρικοί, ήταν για τους Εγγλέζους η Κυπραίοι ούλλοι. (αθθυμούμαι μιαν γειτόνισσαν μου που ελάλεν για μιαν κουλλούφισσαν προσφάτως μετανάστριαν εκ παραλιμνίου που υποτιμούσεν όπως υποτιμούν τωρά οι παραλιμνίτησσες τες βιετναμέζες ότι να ψάξεις μες τες γωνιές του σσ...στου της θα έβρεις κοτσσινόχωμαν)

Αυτόν που βλέπουμεν δεν είναι κάτι το νέον. Κακοί ανθρωποι αποτελούν πάντα 30 με 50% του πληθυσμού απλά εξαρτάται που τες συνθήκες που τους ωθούν να το δείξουν. Ο Κουλίας είναι ο καθρέφτης του ππαραόπιστου ανέραστου μίζερου από πολιτισμόν τζιαι αθρωπισμόν Κυπραίου που είναι ικανός να κουντήσεις την μάναν του μες τον κρεμμόν για τα ρυάλλια. Κοιτάξετε γυρόν σας τζιαι θα δείτε χιλιάδες Κουλίες. Αν δεν υπήρχαν τόσοι δεν θα τον εφκάλλαν τζιείνον βουλευτήν. Θα εφκάλλαν κάποιον άλλον.

Αυτός είναι ο κόσμος μας. Αν δεν μάθουμεν να τον ανεχόμαστεν θα είμαστιν πάντα διστυχείς. Όσους εν σας αρέσκει στην Κύπρον ελάτε στην Ελβετίαν. 53% χειρότερους που τον Κουλίαν. Τουλάχιστον ο Κουλίας είναι βλάκας. Εδώ σου βκάλλουν τον τάφον όντας πάντα καθωσπρέπει τζιαι σύμφωνα με το ευρωπαϊκόν κεκτημένον.

 
At 01 December, 2010 17:16, Anonymous Anonymous said...

Why reasonable people go stark raving mad when anything involving a Negro comes up, is something I don't pretend to understand.
To Kill a Mockingbird
Atticus Finch, Chapter 9.

I think there's just one kind of folks. Folks.
To Kill a Mockingbird
Scout, Chapter 23.

 
At 01 December, 2010 17:51, Blogger Moonlight said...

Οι γονείς μου λαλούν μου για κάποιον γνωστό (τους) ο οποίος εσηκώθηκε τζι επήεν Σουηδία τζαι εζούσεν με το επίδομα που του εδίαν η χώρα επί πόσα χρόνια, γιατί "εσύφερε τον παρά να δουλέψει".

 
At 01 December, 2010 21:05, Anonymous Τσιριπιλούα said...

Εξήγα μας το ανώνυμε τζαι εν έπια το πόιντ. Τι σημαίνει ήταν αποικία;

http://www.youtube.com/watch?v=A8C67onllg4&playnext=1&list=PL68B100BE3C0C5013&index=48

τζαι να σου σηκώνεται η τρίχα.

 
At 01 December, 2010 22:07, Anonymous Anonymous said...

Kamnei tora ekpompi o dimosiografiskos tis plakas gia ta epidomata ton metanaston. Einai apisteutos o tropos pou thetei to thema, opos episis kai to reportage tou Sigma. Autoi kai alloi vomvardizoun ton lao me psemata kai theories sunomisias. Miloun gia kuklomata metanaston gia na trone ta lefta tou dimosiou. Guest star o 'patriotis' Koulias.

 
At 02 December, 2010 10:02, Anonymous lemoni said...

16:19 Anonymous
δηλαδή η αγγλία ήταν υποχρεωμένη να δέχεται όσους έμεναν σε πρώην αποικίες της;
σκέφτου να κατέβαινε ούλος ο καναδάς ή ινδία και οι άλλες αποικίες τι ωραία που θα ήταν.

η διαφορά που προφανώς δεν μπορείς να δεις είναι ότι η πολιτική της χώρας δεν ήταν γεμάτη ρατσισμό και ξενοφοβία.

 
At 02 December, 2010 13:09, Anonymous Anonymous said...

itan. giati oi kypraioi stin agglia en efasin ratsismo? apla opws kai stin kypro arxes dekaetias 90 etsi ki ekei ithelan cheap labour. Simples!

 
At 02 December, 2010 14:47, Blogger Disciple said...

Τούτο εκυκλοφόρησε τζιαι σε μέιλ όπως τα...χαριτωμένα της αντίθετης άποψης;

Ρισπέκτ Δρακούνα

 
At 02 December, 2010 15:48, Blogger Joy Tears said...

Είδα τον Κουλία εψές τζιαι εσηκώθηκε η τρίχα μου!! Πόσο κακός μπορεί ναν ένας άνθρωπος??

 
At 02 December, 2010 19:30, Blogger Meropi said...

Αλήθεια Δρακούνα μου, η είδηση αυτή ποια ημερομηνία έχει????
Να θυμήσω ακόμα ότι κάποια εποχή στο Λονδίνο οι Κύπριοι είχαν κακή φήμη, όπως περίπου σήμερα στην Ελλάδα οι Αλβανοί και οι Ρουμάνοι.

 
At 02 December, 2010 22:58, Anonymous Anonymous said...

Απορία: Οι Κύπριοι τότε επηαίνναν για να δουλέψουν οξά για να πλώθουν ζάμπαν τζιαι να πληρώννουνται;

 
At 03 December, 2010 08:06, Blogger drakouna said...

Το απόκομμα είναι από εφημερίδα πριν 50 χρόνια. Δηλαδή περιπου το 1960.

 
At 03 December, 2010 12:13, Blogger axairefti said...

Να συμφωνήσω απόλυτα με τη Μερόπη. Οι Κυπραίοι και οι Ελλαδίτες είχαν άσχημη φήμη. Τούτα τα "μα εμείς ποτέ δεν εκλέψαμε", "ποτέ δεν κάναμε παρανομίες" και τις λοιπές πελλάρες να τις αφήσουν στην πάντα. Ας ρωτήσουμε και κανένα πιο παλιό (αλλά αντικειμενικό)για να μαθαίνουμε τα χαϊρκα μας. Απλώς όταν ολόκληρες οικογένειες στην πατρίδα επιβιώνουν από κάτι τέτοιες λαδιές των συγγενών μεταναστών, πού να βγεις μετά να πεις την αλήθεια;

 
At 03 December, 2010 12:45, Blogger drakouna said...

Οι μετανάστες διαχρονικά (ότι ράτσα και να ήταν, όπου και να ήταν) ουδέποτε είχαν καλή φήμη. It's a fact.

Υποτίθεται σήμερα είμαστε ένα αέρα πιο μορφωμένοι/ εξελιγμένοι/ γνωρίζουμε παραπάνω πράματα. Στερεότυπα υπάρχουν, αλλά τουλάχιστον να τα κάμνουμε identify ως στερεότυπα και όχι ως εθνική απειλή.

 
At 03 December, 2010 13:56, Blogger CRITIC said...

Ένα τεράστιο ποσοστό Κύπριων μεταναστών στο Λονδίνο μεταξύ 1960-74 ήταν του υπόκοσμου και μέλη φατριών. Η πολιτική για πάταξη της παρανομίας την τότε εποχή στην Κύπρο ήταν η εξαφάνιση τους. Πολλοί από αυτούς για να γλυτώσουν από το κράτος το οποίο ήταν πιο βρωμισμένο ακόμα και από τους ίδιους αυτοεξορίζονταν. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν να καθαρίσει η Κύπρος από το έγκλημα για αρκετά χρόνια μέχρι ουσιαστικά τα 90ς που εμφανίστηκε η νέα φουρνιά.
Φυσικά έφαν την η Αγγλία γιατί τούτοι οι κουρούπετοι συνέχιζαν τον ίδιο τρόπο ζωής και στο Λονδίνο και ήταν μπλεγμένοι με παλιοδουλειές της νύχτας. Γιαυτό και είχαμε την φήμη που είχαμε.
Αν ρωτήσετε ανθρώπους που έζησαν τότε στο Λονδίνο θα σας πουν ότι ντρέπονταν να πουν ότι είναι από την Κύπρο και έλεγαν είμαστε Έλληνες. Ο Κύπριος είχε την φήμη του μαφιόζου μικροαπατεώνα.

 
At 03 December, 2010 15:56, Anonymous Anonymous said...

άσχετο:
"το κράτος το οποίο ήταν πιο βρωμισμένο ακόμα και από τους ίδιους..." Πόσο dettol τζε χλωρίνη εννα σιωνώσει ακόμα η "βασιλική οικογένεια" στα ιδρύματα Γιωρκάτζη για να μπορεί να πασάρει τον υιό για Δήμαρχο της χώρας.
Για την έξαρση του ρατσισμού είπεν τίποτε το έτερο γαλαζοαίματο?

 
At 03 December, 2010 15:58, Anonymous Anonymous said...

Quiz για marketing: Πως εξαγνίζεις ένα όνομα.

 
At 03 December, 2010 16:03, Anonymous Anonymous said...

Πάντως διαθέτουν την αναγκαία πείραν. Ως προς τούτον μπορούν να ζητήσουν τζε reference που τον Prescot τον υπουργό εξωτερικών της ΕΕ, που επιστοποίησεν ότι τoν Μιλόσεβιτς μια χαρά εξεπλήναν τον.

 
At 03 December, 2010 16:21, Anonymous Άχριστος said...

@Aceras: Ναι ρε Aceras, συμφωνούμε. Αλλά εν έτσι απλό τούτο το φαινόμενο που εν χρειάζεται πιο νηφάλια μελέτη;

Εν πιστέφκω ότι η λαθρομετανάστες εν η αιτία του προβλήματος. Εν απλώς η αφορμή. Στην πραγματικότητα, τούτες οι ομάδες μισούν οτιδήποτε διαφορετικό. Φανατίζουνται εύκολα για οτιδήποτε, φτάνει να τους παρουσιαστεί με έντονες εικόνες τζιαί χρώματα, τζιαί ασσεν τζιαί ψέμα.

Εγώ είμαι άθρησκος (άθεος αν προτιμούν ορισμένοι). Αν αναλογιστώ ότι η θρησκεία μπορεί να κάμει ακόμα τζιαί τον πιο λαμπρό επιστήμονα να πιστέφκει στην κουφή που μιλά, ή στο ότι ο θεός θέλει τον να οδηγήσει ένα αεροπλάνο πάνω σε μια πολυκατοικία, τότε τούτο υπενθυμίζει μου ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος εν επιρρεπής σε "νοητικούς ιούς" όπως γράφει ο Richard Dawkins.

Να πιστέψω εγώ ότι τούτα τα νεαρά παιθκιά που μπλέκουνται με το ΕΛΑΜ εν ούλλοι προβληματικοί, ούλλοι βλάκες; Να πιστέψω ότι ο πρόσφυγας που το Βαρώσι που μιλά με μίσος τζιαί φόρτιση για τους πρόσφυγες του Ιρακ εν παλαβός;

Μεν ξεχνάτε ότι ο μέσος Γερμανός κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, μόνο καλά πράγματα είσιε να πει για τον ναζισμό (πριν να επέλθει η συνειδητοποίηση του μεγέθους των φρικαλεοτήτων του ναζισμού τζιαί η συλλογική ντροπή). Υπήρχεν ενότητα, αλληλεγγύη, θέσεις εργασίας, ομαδικό πνεύμα, ακόμα τζαί ισότητα μεταξύ ομάδων που προ-ναζισμού οι παραδοσιακές θέσεις τους εδημιουργούσαν de factor διάκριση (π.χ. αριστοκράτες, καθηγητές κλπ).

Τούτο βέβαια τούτον ένεν καθόλου απολογία για τα εγκλήματα του ναζισμού, τζιαί ελπίζω να μεν γυρίσει κανένας να που πει ότι τούτο κάμνω διότι έννα με πιαν τα ίχλιχλι μου.

Επίσης, τούτο ένεν καθόλου προσπάθεια δικαιολογίας για τούτες τες μισανθρωπικές ομάδες που βλέπουμε στην Κύπρο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πρόβλημα εν πιο πολυσύνθετο, που εν πρέπει απλώς να λαλούμεν "έτα κωλόπαιδα, άτε φακ οφ". Ναι, πέτω τζιαμέ που χρειάζεται - κάποτε ίσως χρειάζεται. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε πιο σύνθετα τζαι πιο, εμ, επιστημονικά, ας το πούμε. Να δούμε διαχρονικά πως παρουσιάζεται τούτη η συμπεριφορά, πως ενθαρρύνεται, τζιαί πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Τζιαί για να το κάμουμεν τούτο πρέπει να δούμε το θέμα πολλά ψυχρά, όσο άσχημο και αν ακούγεται. Διαφορετικά δεν έχουμε chance να το καταλάβουμε πραγματικά.

 
At 03 December, 2010 22:05, Anonymous milaz said...

@Αχριστος: "Να δούμε διαχρονικά πως παρουσιάζεται τούτη η συμπεριφορά, πως ενθαρρύνεται, τζιαί πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Τζιαί για να το κάμουμεν τούτο πρέπει να δούμε το θέμα πολλά ψυχρά, όσο άσχημο και αν ακούγεται. Διαφορετικά δεν έχουμε chance να το καταλάβουμε πραγματικά."

Το θέμα είναι ότι το κράτος και όσοι είναι υπεύθυνοι για την διαπαιδαγώγηση κτλ δεν πιστεύω ότι κατανοούν ή μπορούν να βγουν από την νοοτροπία που εκθειάζει τον ελληνισμό (αρχαίο και βυζαντινο - έστω και αν συγκρούονται) αφου ζούμε σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα κτλ κτλ... ακόμα και όταν μιλούν για μετανάστες λένε "επειδή ζούμε σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα πρέπει να προσέχουμε".... Η παράνοια αυτή πως θεραπεύεται; Ακόμα και άτομα με μόρφωση που έχουν ζήσει στο εξωτερικό δεν καταφέρνουν να βγουν από αυτό το παραμύθι. Έχουμε νεα παιδιά που πιστεύουν στο κόμμα του παπά, την ιδεολογία τους και την σημαία/εκκλησιά σαν να και εν η ομάδα τους... στην ουσία έχουμε την ποδοσφαιροποίηση των πάντων στην κοινωνία μας.... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι πρέπει αν δούμε το θέμα ψυχρά και ακαδημαϊκά, αλλά με τόση πλύχη εγκεφάλου που τόσο νωρίς.... έχουμε ελπίδα...;

 
At 03 December, 2010 23:00, Anonymous Άχριστος said...

@milaz: Συμφωνώ μαζί σου ότι το κράτος φαίνεται, στην παρούσα φάση, να βλέπει τα γεγονότα με αμηχανία. Τζιαί τούτον εν απόλυτα κατανοητό, διότι στην ουσία σπέρνουν τούτα που οι ίδιοι εθέριζαν επί τόσα χρόνια αλλά τωρά εν τους αρέσκει η γεύση τους. Δύσκολο να το παραδεκτούν τωρά... Ένεν;

Όμως αρνούμαι να δεχτώ ότι η πατρίδα μου εν καταδικασμένη σε ατέρμονο παραλογισμό τζιαί σκοταδισμό. Το μήνυμα τούτον εν τόσο παραλυτικά ζοφερό που ο νους μου επαναστατεί τζιαί δεν μπορεί να το δεχτεί.

Η αλλαγή ξεκινά από τον κάθε ένα μας. Με τούτα που γράφουμε στα blogs μας τζιαί στις εφημερίδες. Με την πίεση μας προς την πολιτεία τζαί τες αρχές, για να συμβάλει ώστε να έχουμε ένα κράτος όπου ο κάθε πολίτης εν θα τρομοκρατείται από μιλιταριστικές οργανώσεις που δέρνουν κόσμο στη μέση της Λευκωσίας. Με τούτα που συζητούμε με την οικογένεια μας τζαί την παρέα μας τζιαί τούτα που διδάσκουμε τα παιθκιά μας. Με το να έχουμε την εντιμότητα να πούμε στον φίλο μας τον καρδιακό, άμαν αππώνει το μωρό του για την μάπα, "φίλε μου, αγαπώ σε, εκτιμώ σε αλλά επειδή είμαι φίλος σου πρέπει να σου πω ότι τούτο που κάμνεις εν λάθος"...

Θέλω να πιστέφκω ότι ελπίδα υπάρχει. Εν είμαστεν, ακόμα, στο στάδιο του Χιτλερισμού, τζαί από την δική μου την μεριά, προσπαθώ να βρω τρόπους να αντισταθώ. Εξεκίνησα διαβάζοντας βιβλία για τον Γερμανικό χιτλερισμό. Το Amazon ναν καλά. Πρέπει να θκιαβάσω πολλά παραπάνω. Ελπίζω να βρω κάποιες απαντήσεις τζιμέσα.

Όσο για τα διάφορα αντιφασιστικά φεστιβάλ που γίνονται, ακόμα δεν ήβρα το θάρος να σηκώσω τον κώλο μου τζιαί να λάβω μέρος, αλλά ελπίζω σιγά-σιγά να γίνει τζιαί τούτον.

 
At 04 December, 2010 02:22, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Δεν είπα ότι είναι παλαβοί. Είπα ότι είναι άνοστοι με βρωμισμένη ψυσιήν. Παλαβός είπα για τον Κουλία.

 
At 04 December, 2010 20:45, Anonymous Anonymous said...

Οι μόνοι μετανάστες που δικαιούνται να ζήσουν μόνιμα στην ελεύθερη Κύπρο ειναι πολίτες της Ε.Ε. Για τους υπολοιπους δεν ειναι αναγκασμένη η Κυπριακή Δημοκρατία να τους δεχτεί. (εννοώ μόνιμα).

 
At 05 December, 2010 07:40, Blogger drakouna said...

Όχι, αλλά όλες οι χώρες έχουν υπόψη τους τις ανάγκς τους (σε εργατικό δυναμικό κυρίως) και καθορίζουν τη μεταναστευτική πολιτική τους ανάλογα (π.χ. τι μου υπολείπεται? Εργάτες? Ειδικευμένο προσωπικό?).

Αυτό γίνεται και σε συνδυασμό με τυχόν διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει αυτή η χώρα αναφορικά με αυτό το θέμα.

Η μετανάστευση, πέρα από το μετανάστη που έρχεται για τους δικούς του λόγους, είναι και λίγο θέμα business για μια χωρα.

 
At 05 December, 2010 08:18, Anonymous milaz said...

@Anonymous: Ναι αλλά υπόψην ότι στην περίπτωση μας, ένα σημαντικό αριθμό μεταναστών (30%) (και εκτός τζίνον της Ε.Ε.) εμείς τους εφέραμε για να μας καθαρίζουν τα σπίτια, να προσέχουν τον παππού, να παίρνουν τον σκύλο περίπατο και να πιάνουν τα μωρά που το σχολείο (επειδή εμείς έχουμε πολλή δουλειά και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις). Οι πλείστοι εξ' αυτών δεν επιλέγουν την Κύπρο, απλά θέλουν μια δουλειά να ζήσουν.

Πρόσφατα είπαν ότι έχουμε 100χιλιαδες κοινοτικούς, δηλ. της Ε.Ε (που είναι δηλ πολίτες με τα ίδια δικαιώματα με εμάς) και ακόμα 100 χιλιάδες τρίτων χωρών (30% οικιακοί βοηθοί).

Όσον αφορά λήπτες επιδομάτων από τους 40 χιλιάδες που πιάνουν, μόνο 2000 είναι ξένοι.

Γενικότερα έχουμε πολύ κοντή μνήμη - πιο παλιά στην Πάφο εφέρναν συνεχώς "Βορειο-ηπειρώτες αδελφούς μας" - άμαν επολλήναν και οι Κυπραίοι δεν τους αφομοιώναν στην κοινωνία εγίναν "Ρωσσο-πόντιοι μαφιόζοι" - οι Άραβες εν πάντα αδέλφια μας εκτός αμα έχουν βεντέτες στη Λάρνακα - οι Βούλγαροι-Ρουμάνοι εν καλοί ορθόδοξοι εκτός αν πίνουν την μπύρα τους στο πεζοδρόμιο της Λήδρας - οι Σρι Λανκέζοι κάμνουν μας το σπίτι γυαλί εκτός αμαν τους θωρούμε στο δημοτικό πάρκο συνάμενους τις Κυριακές (οπότε γίνονται ένα με τους Ινδούς-Πακιστανούς και κακοί μουσουλμάνοι - σημείωση: οι πλείστοι Σρι Λανκέζοι εν Χριστιανοί, οι Ινδοί εν Ινδουιστές και οι Πακιστανοί μουσουλμάνοι) - με τις Ρωσσίδες μόνο δεν έχουμε προβλήματα και ας φκάλουμε φήμη ότι είμαστε χώρα που εκμεταλλεύεται γυναίκες...

 
At 07 December, 2010 09:43, Blogger SKonte said...

πήγανε μερικές χιλιάδες, άντε να πω 100 χιλιάδες κύπριοι σε μια χώρα εκατομμυρίων; Εδώ στην κύπρο ειμαστε 700.000 και εχει να πω 70000 αλλοδαπούς; Μάλλον παραπάνω. Do the math. Αυξηθηκε και το έγκλημα υποθέτω στην Αγγλία τότε ε;. Ρημάζαν τα σπίτια οι Κυπραίοι.

Κάποιοι έχετε τόσο πολύ την ανάγκη να πείτε εν καλά πλάσματα όλα οι ξένοι που παραβλέπετε εξοφθαλμα φαινόμενα.

 
At 07 December, 2010 14:21, Anonymous milaz said...

@Skonte: έλα διάβασε και δε. Κανένας δεν λέει ότι όλοι οι ξένοι εν "καλά πλάσματα". Είναι φυσιολογικό όταν πολλύνουν αναλογικά οι φτωχοί σε μια χώρα να αυξάνεται το έγκλημα.... Όλες τούτες οι αντιδράσεις εν λόγω εγκλήματος; Τα μεγάλα εγκλήματα εν ξένοι που τα κάμνουν στην Κύπρο; Νομίζω τζίνος που προσπαθεί πολλά να δει πράγματα που δεν υπάρχουν και δεν βλέπει τα εξώθφαλμα εν άλλος. Δε τα βιντεο στο λινκ και διάβασε το κομμάτι στο μπλε πλαίσιο.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.