Monday, May 15, 2017

Stand up comedy forever

Κανεί πένθος.

Εταράξαν τα νεύρα μας, αλλά επέρασεν μας. Όπως κάθε φορά. Αν έχει αναπτύξει ένα μηχανισμό αυτοάμυνας ο Κυπραίος, είναι να κάμνει block out το Κυπριακό που το σύστημα του. Ακούει δηλώσεις πολιτικών τζιαι είναι σαν να ακούει σιονούδι της τηλεόρασης. Block out. Καμιά ποτούτες τις δηλώσεις δεν θα αντέξει στο βάθος του χρόνου. Άσχετες, άνοστες και ευκαιριακές.

Μόνο χάζι αξίζει να κάμνεις. Το χιούμορ θα μας σώσει.

Πείτε του επικοινωνιολόγου του Νικόλα, αφού πλασάρει το new look του νέου, down to earth (imish) πολιτικού, να του προτείνει και άλλες «alternative» φωτογραφίες στα social media:

-          Να κάμνει ανεμόπτερο στο Κούριο ή jet ski στον Πρωταρά ή τζείνο που φορείς κάτι πάνω στα πόθκια σου τζιαι σηκώνεσαι πάνω με την πίεση του νερού (είμαι νέος και fit) –Προσοχή όμως! Οι sexy φωτογραφίες πάνω σε ακριβό κότερο παραπέμπουν σε κοιλιόδουλο μεγαλοδικηγόρο καρχαρία (ρώτα τη Μαριορίτα του Παναγιώτη, ξέρει τζείνη)

-          Να τυλίγει κουπέπια ή κούπες (επειδή εκτιμά την παράδοση μας). Άτε, μας αρκεί και το τύλιγμα του οφτού μέσα στην ασημόκολλα.

-          Να φκάλει selfie με τα πόθκια του πάνω στο κρεβατάκι με φόντο τη θάλασσα (all time facebook classic).

-          Να φωτογραφιστεί δίπλα που μοτιφαρισμένο Subaru Ιmpreza (μπλε electric με κίτρινο φωσφοριζέ σήμα πάνω στην πόρτα) αλλά να μην είναι δικό του.

-          Να φκάλει selfie σε τελικό champions league ή παρόμοιο, πάνω στις κερκίδες (ήμουν ΚΑΙ ΕΓΩ τζιαμέ!!)

-          Τζιαι εννοείται ότι πρέπει να ποστάρει τουλάχιστον μια φωτογραφία με τραγουδιστή πίστας (Πάολα ή κάτι παρόμοιο), (επειδή είναι πολύ πασιαμάς και party animal).      

Ήταν να προτείνω τζιαι φωτογραφία με το Γλαύκο Κληρίδη αλλά εξήχασα ότι ο Νικόλας εν άλλου κόμματος. Οι συνομήλικοι του στο ΔΗΣΥ πάντως, έχουν ούλλοι!

Και αφού είμαστε στο theme του «ανέμελες οικογενειακές στιγμές, αυθόρμητα τραβηγμένες», να προτείνω και μερικά videos:

-          Video να χορέφκει ζεϊμπέκικο σε γάμο τζιαι να του χτυπά παλαμάκια η Γιώτα (με soundtrack, «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί» –φυσικά-)

-          Video με τζείνον να κάμνει απλές οικογενειακές δουλειές π.χ. να σάζει τα κοπελλούθκια του πάνε σχολείο/κάνουν μπάνιο/να φάνε (τι εννοείς κανένας Κυπραίος εν τα κάμνει τούτα;)

-          Video να πλυννίσκει το αυτοκίνητο του (τουλάχιστον ΕΝΑ πουτζείνα, anyway).

Όλα πάντως δείχνουν ότι θα έχουμε μια έξαλλη καρναβαλίστικη προεκλογική εκστρατεία.

3 Comments:

At 16 May, 2017 05:39, Blogger bulby said...

εναλλακτική πρόταση: να ποστάρει survivor memes

 
At 17 May, 2017 12:32, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Θα του κάμουν τζ̆αι ακολουθούσαν κάμεραν που να τραβά όλες τες στιγμές της προεκλογικής ελπίζοντας να πουλήσουν φίλμ την επόμενην τον εκλογών σαν του Μακρόν, αν εκλεγεί. Θα δείχνει την Φωτεινήν τζ̆αι έλλες ανηψιάες του γένους Λεβέντη που του σερβίρουν τριαντάφυλλον, φλαουνούες τζ̆αι ελιοπιττούες να ριλαξάρει πριν τα πάνελ. Θα δείχνει τον Τριφωνίδην να οργανώννει τους δημόσιους υπαλλήλους τζ̆αι τον Παντελίδην που έκαμνεν relook τζ̆αι recycling την ομιλίαν που έκαμεν τότε του Βέργα τζ̆αι τον εξέλεξεν...

Χαίρομαι που ξαναβρίσκεις το χιούμορ σου. Για τον Γρίβαν τζ̆αι την ένοσι πότε κανεναν νέον επισόδειον;

 
At 19 May, 2017 09:38, Blogger Beatrix Kiddo said...

Δεν προέβλεψες ότι θα πάει στον λούη και να λαλεί μυλλωμένα αστεία
σκούριασες δρακούνα

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.