Friday, August 20, 2010

Ηρεμία (3)

Επιστρέφοντας στη βάση μας μια μέρα με το λεωφορείο παρασέρνουμε ένα παπάκι που οδηγεί μια τύπισσα. Είδα όλη τη σκηνή διότι καθόμουν στο σωστό παράθυρο. Βασικά η τύπισσα πήγε να προσπεράσει το λεωφορείο πάνω σε στροφή και ανηφόρα, πριν προλάβει ήρθε ένας από απέναντι, πήγε να τον αποφύγει και χτύπησε το λεωφορείο. Το παπάκι αναποδογυρίστηκε στη μέση του δρόμου και η τύπισσα βρέθηκε στην άκρη, ευτυχώς με μικροτραυματισμούς. Πιο ηλίθιο προσπέρασμα δεν είδα στη ζωή μου. Ο οδηγός του λεωφορείου και η μοναδική άλλη Ελληνίδα επιβάτης πετάχτηκαν κάτω. Σε διάστημα 2 λεπτών βρέθηκαν στη σκηνή 15 άτομα για να βοηθήσουν και κάποιος τηλεφώνησε σε ambulance.

Οι υπόλοιποι επιβάτες, Άγγλοι τουρίστες, είπαν ένα «Ohhhh!» στη φάση της σύγκρουσης και ακολούθως έμειναν χαλαρά στις θέσεις τους. Κανένας πανικός. Χωρίς να συνεννοηθούν, ένας από αυτούς κατέβηκε και ανέλαβε να συντονίσει την κίνηση για να μην δημιουργηθεί χάος, ένας άλλος πήγε νερό στην κοπέλα που έβαλαν να κάτσει κάτω από ένα δέντρο, ένας τρίτος έκατσε δίπλα της και την παρακολουθούσε για σημάδια διάσεισης. Η Ελληνίδα επιβάτης ήταν η πιο animated της υπόθεσης. Έλεγε διάφορα «Παναγία μου και Παναγία μου». Τι χτυπιέσαι καλή μου? Πάει να προσπεράσει πάνω σε στροφή και ανηφόρα σε busy δρόμο και διερωτάσαι γιατί χτύπησε? Που έμαθε να οδηγεί? Σε απέραντες έρημες εκτάσεις?

Τελικά η τύπισσα με το παπάκι ήταν Ρωσίδα, άρα όντως παίζει να έμαθε να οδηγεί σε απέραντες έρημες εκτάσεις.

Και αυτό ήταν το highlight της μέρας μας.

«… Τα μαλλιά της Σάντι ανέμιζαν από το δυνατό αέρα πάνω στο yacht του Κέιν. Πότε γνωρίστηκαν, πότε βγήκαν έξω μαζί, πότε την κάλεσε για μια εκδρομή με το yacht του, ούτε η ίδια δεν θυμάται. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και η Σάντι βρήκε ότι ήταν αδύνατον να αντισταθεί στα γαλάζια μάτια και το χαμόγελο του Κέιν. Ήδη τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους, καθώς έβγαιναν από γνωστό εστιατόριο της περιοχής και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν. Δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ τους, αλλά ακόμα και η Σάντι ήταν σε θέση να καταλάβει ότι αυτό ήταν θέμα χρόνου.

Από μακριά ξεχώρισε η σιλουέτα ενός speedboat που έσκιζε γρήγορα τα κύματα προς το μέρος τους. Όταν πλησίασε αρκετά, η Σάντι πρόσεξε ότι το οδηγούσε ένας ηλιοκαμένος, μελαχρινός άντρας. Το speedboat πλησίασε, έδεσε στο yacht και ο μελαχρινός άντρας ανέβηκε πάνω στο κατάστρωμα. «Ντέρεκ!» φώναξε ο Κέιν από το πηδάλιο, «τι ευχάριστη έκπληξη, Σάντι να σου γνωρίσω τον Ντέρεκ τον αδερφό μου. Ντέρεκ, αυτή είναι η περιβόητη Σάντι.»

Η Σάντι πρόσεξε ότι τα δύο αδέρφια ήταν εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Ενώ ο Κέιν ήταν ξανθός και κανονικού αναστήματος, ο Ντέρεκ ήταν ένα και ενενήντα με ώμους αρκετά φαρδιούς ώστε να μπορούν να κλάψουν πάνω τους δύο γυναίκες, γυμνασμένος και αρρενωπός μ’ εμφάνιση που της έκοβε την ανάσα. Τα χείλη του ήταν τόσο τέλεια που της έστειλαν αμέσως ρίγη στη ραχοκοκαλιά και είχε γκρίζα μάτια, που τόνιζαν τη σταρένια επιδερμίδα και τα μαύρα μαλλιά του.

«Χαίρω πολύ Σάντι,» είπε σχεδόν ψυχρά και γύρισε προς τον αδερφό του. Κάτι είπαν μεταξύ τους και ο Κέιν ξαφνικά έπρεπε να φύγει. «Με συγχωρείς, αλλά κάτι πολύ σοβαρό παρουσιάστηκε και θα πρέπει να πάω να επιληφθώ της κατάστασης. Ο Ντέρεκ θα σου κρατήσει συντροφιά μέχρι να επιστρέψω,» είπε και πήρε το speedboat με το οποίο ήρθε ο Ντέρεκ και εξαφανίστηκε.

Η Σάντι έμεινε μόνη με τον Ντέρεκ και ένιωσε να την τυλίγει ένα παγερό κενό...»

11 Comments:

At 20 August, 2010 08:29, Anonymous Anonymous said...

Εκει που είπα πάμε για παρτούζα μας τα χάλασες

 
At 20 August, 2010 08:51, Blogger drakouna said...

Jesus! Στα Άλρεκιν φυσικά και δεν έχει παρτούζες. Οι άντρες είναι όλοι έμπειροι και οι γυναίκες άβγαλτες και συνεσταλμένες που ξυπνά το πάθος μέσα τους ο έμπειρος άντρας.

Βασικά πράγματα.

 
At 20 August, 2010 12:56, Anonymous Anonymous said...

kai meta
kai meta????

:)

 
At 20 August, 2010 15:08, Anonymous Anonymous said...

aaa the plot thickens...
o derek 8a einai psyxros kai apomarkos je 8a tis benei, kai i sandy 8a xtijiazei kai 8a misiountai.
ospou vevaia na kamun telio sex!

 
At 20 August, 2010 22:52, Blogger Ουφ! said...

διάβασα πολλά άρλεκιν κάτι φρικτά ατελείωτα καλοκαίρια στο χωριό... λοιπόν, ο Ντέρεκ το ντερέκι θα την βιάσει και αυτής θα της αρέσει γιατί είναι δυναμικός και παρακάτω θα μας πεις τι έγινε, έννε;

 
At 21 August, 2010 23:27, Anonymous Anonymous said...

ego pantos eimai piso sto 8ema egkimosinis ! good news! ;))

 
At 22 August, 2010 13:16, Blogger DaisyCrazy said...

Κουκλος Ντερεκ και παγερο κενό πάνε μαζί...; Χμ... Ή περίεργα γούστα έχει η Σάντι ή ο Ντέρεκ... :)))))

Όσο για το δυστύχημα η αντίδραση των Αγγλων που περιγράφεις μου θύμισε τους Αιγύπτιους που άμα τρακάρουν κατεβαίνουν, ρίχνουν μια ματιά στις ζημιές και μετά την κάνουν χωρίς πολλά πολλά. Όχι σαν εμάς που κλείνουμε το δρόμο για μια γρατσουνιά..

 
At 23 August, 2010 03:33, Anonymous Anonymous said...

Chère Madame Drakoune,

Έχω άγνωστες λέξεις.

Ambulance είναι αυτό που λέμε ελληνικά ασθενοφόρο; Και το yacht παίζει να είναι το γιοτ; Και το highlight κάτι σαν την κορυφαία στιγμή; Και ο busy δρόμος υπάρχει περίπτωση να είναι ο δρόμος με πολλή κίνηση;

Διαφωτίστε με, σας παρακαλώ, γιατί απορώ ο αστοιχείωτος.

Πανίκκος πα στο τράχτορ

 
At 23 August, 2010 10:37, Anonymous Μαρια said...

μου φαινεται πως μια χαρα τα ηβρες Πανικκο, ατε με το καλο και τα Γαλλικα.

 
At 23 August, 2010 22:57, Anonymous Anonymous said...

@Μαρία: μερσί, με συγκινείτε.

Panikkos sur le tracteur

 
At 24 August, 2010 08:29, Anonymous Maria said...

@Panikkos sur le tracteur
θα πρεπει ομως να κατεβεις απο το τρακτερ γιατι δεν ειναι πολυ chic, n'est-ce pas? :))

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.