Wednesday, August 18, 2010

Ηρεμία (2)

Λόγω ερημιάς και ελευθερίας, αποφάσισα να επιδοθώ σε μερικά σπορ που είχα σχεδόν ξεχάσει:

- παίξιμο ξεχειλωτικής ρακέτας στην άμμο/θάλασσα (από αυτό που από το πολύ τρέξιμο σου μπαίνει το μαγιό στον κώλο).
- Μάζεμα αχινών και άλλων όστρακων από βράχους (γνωστά και ως Greek sushi). Τα οποία στη συνέχεια θα γίνουν σκόνη και θρύψαλα μέσα στη βαλίτσα on the way back.
- Κυνηγητό καβουριών (εγώ να ψάχνω να τους βρω και μόλις τους βρω και κινηθούν να τρέχω να γλιτώσω).
- Θάψιμο κάποιου εθελοντή στην άμμο (όχι με σκοπό τη δολοφονία)

Γρήγορα θυμήθηκα ότι είμαι σχεδόν έξι μηνών έγκυος και με όλα τα πιο πάνω, προφανώς έχω κάνει το μωρό φραπέ. Όταν ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να πάω διακοπές στο εξωτερικό μου απάντησε ότι ναι μπορώ, αρκεί να πάω κάπου που θα έχει γιατρούς και νοσοκομείο, just in case. Κατά τα άλλα η γυμναστική ωφελεί, το κολύμπι ωφελεί, οι διακοπές εννοείται ότι ωφελούν. Τι ωφέλιμη ζωή που ζω γαμώτο μου! Ούτε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, το canoeing freak δεν κάνει τόση γυμναστική όσο εγώ (αυτές τις μέρες).

Επιστρέφουμε στο bungalow (με θέα τη θάλασσα) και η κουκλάρα πέφτει ξερή από την κούραση. Έχει αποκτήσει ξανθιές ανταύγειες από τον ήλιο. Έχω σεβαστεί και την επιθυμία της να μην χτενίζεται. Έτσι που έχει μαυρίσει κιόλας είναι σαν γυφτάκι. Το look των διακοπών. Ο δε Έτερος αποφάσισε να μείνει αξύριστος για να δει αν θα τον τρώει το μούσι του. Μέχρι την 9η μέρα νιώθει υπέροχα, καμία ενόχληση, βρίσκει πολύ αστείο το γεγονός ότι φυτρώνει και μια τούφα άσπρο γένι την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε μέχρι σήμερα (διότι ξυρίζεται καθημερινά). Είμαι παντρεμένη με τον Ernest Hemingway.

Δεν είχα ποτέ γκόμενο με μούσι και επομένως δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να φανταστώ τον γκόμενο με δικτυωτή μπλούζα, ανακατεμένα μαλλιά, τσιγάρο και λεκέδες από σοβά (διότι στη φαντασίωση μου είναι οικοδόμος και σοβατίζει πάνω σε μια σκαλωσιά και εγώ παίρνω μάτι από το απέναντι γραφείο ενώ πίνω μια Diet Coke και αναστενάζω αλλά οκ, αυτό είναι μια άλλη παλιά διαφήμιση).

Το γένι πάντως προσθέτει κάτι ενδιαφέρον στη σχέση μας. Άσε που κάνω τρομερό pealing προσώπου.

Όσο για μένα, δεν κάνω πειράματα με την εμφάνιση μου. Αρκετά χρωμοσαμπουάν / χέννες / αποτριχώσεις έκανα στα νιάτα μου. Τώρα απλώς θαυμάζω το μαύρισμα μου και ενυδατώνομαι με πάθος. Υπάρχει πιο τέλειο θέαμα από ένα evenly μαυρισμένο σώμα που γυαλίζει ελαφρώς διότι μόλις δέχτηκε μια λεπτή στρώση body lotion?

«…. Το απόγευμα η Σάντι κατέβηκε κάτω στη μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου όπου διεξαγόταν ένα μικρό κοκτέιλ πάρτι για τους ενοίκους. Πήρε ένα ποτήρι σαμπάνια και κατευθύνθηκε προς την πιο απόμερη γωνιά. Δεν ήθελε να κάνει γνωριμίες, απλά κατέβηκε από ευγένεια προς τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος ήταν πελάτης στον οίκο πλειστηριασμών και γνώριζε την Σάντι προσωπικά. Από την άλλη άκρη της βεράντας, ο πολυεκατομμυριούχος Κέιν Σιέπαρντ παρατηρούσε το πλήθος αδιάφορα. Το βλέμμα του έπεσε σε μια γυναίκα με απλό αλλά εξαιρετικά κομψό φόρεμα σε ανοικτό, μπλε χρώμα, που ερχόταν σε αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της και τα κατάμαυρα στιλπνά μαλλιά της. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της τόνιζαν τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της και οι καμπύλες της διαγράφονταν αισθησιακές κάτω από το μεταξωτό, εφαρμοστό της φόρεμα. Μόλις η κοπέλα τέλειωσε τη σαμπάνια που έπινε, κατευθύνθηκε προς το μέρος της. «Να σας προσφέρω άλλο ένα ποτήρι?» ρώτησε και ένα διάπλατο χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη του. Η Σάντι ήταν διστακτική. «Ευχαριστώ, αλλά δεν πίνω ποτέ παραπάνω από ένα ποτό που περιέχει αλκοόλ,» απάντησε ευγενικά. «Τότε να σας φέρω κάτι που δεν περιέχει αλκοόλ,» επέμεινε ο Κέιν. Η Σάντι πρόσεξε καλύτερα τον ξανθό άντρα με τα βαθιά γαλάζια μάτια και κάτι στο χαμόγελο του την έκανε να μην θέλει να τον κακοκαρδίσει. «Εντάξει λοιπόν,» του χαμογέλασε πίσω. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κέιν ήταν πίσω με δύο ποτά. «με λένε Κέιν Σιέπαρντ, είπε εύθυμα. «Με λένε Σάντι Μάρτιν,» απάντησε αυτή...»

8 Comments:

At 18 August, 2010 09:04, Anonymous Anonymous said...

e vevaia!!! ypirxe periptwsi na min einai 8eos, plousios, e3ypnos, sex machine, je na erwteftoun keravnovola je parafora je na kamun apistefto sex (twn 8 defteroleptwn)??
real life laloun su meta, fooumaste na pame ws je periptero giati an isxyoun ta statistika twn harlequin, KA8E ma KA8E fora enna gnwrizoume je pu enan 8eo-plousio-e3ypno-sex machine!

 
At 18 August, 2010 09:21, Anonymous Anonymous said...

Wraia...

 
At 18 August, 2010 12:41, Blogger Кроткая said...

έχεις ταυτιστεί με τη Σάντι, έτσι? λολ

 
At 18 August, 2010 12:46, Blogger homo anisorropus said...

A! Δεν ήξερα ότι εγκυμονείτε. Με το καλό!!!!!

 
At 18 August, 2010 13:53, Anonymous Γουρούνα said...

Έχει και θεληματικό πηγούνι;;;;

 
At 18 August, 2010 14:38, Blogger DaisyCrazy said...

"...κι είμαι έγκυος" θα πρεπε να συμπλήρώσει :)

καλά να περνάτε όλοι εκεί στα εξοχάς!

 
At 18 August, 2010 21:55, Anonymous Anonymous said...

Με το καλό η γέννα, ευτυχώς - υπολογίζω - αυτή τη φορά Νοέμβριο και όχι ντάλα καλοκαίρι; οκ!!! σε νιώθω γιατί γέννησα πέρυσι τον Ιούλιο! μόνο που ανακάλυψα το blog με καθυστέρηση και τώρα το διαβάζω (λιώνοντας στα γέλια!!). Πότε δεν είναι αργά;;;!!! Τι είναι το 2ο δρακουνάκι;;;;

 
At 22 August, 2010 23:32, Anonymous Anonymous said...

Πες την αλήθεια εσύ το έχεις γράψει αυτό το Αρλεκιν!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.