Friday, July 24, 2009

Αυτός, αυτός και τo CV του

Γεννήθηκα το 1977. Αποφοίτησα από το Λύκειο Κύκκου Β’. Είμαι κάτοχος πτυχίου νομικών από Αγγλικό πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Σιγά να μην πήγαινα να σπουδάσω στην Ελλάδα και να είμαι ακόμα εκεί να σπουδάζω. Η Ελλάδα υπάρχει για να πηγαίνεις διακοπές. Για business, μόνο Αγγλία.

Με κανόνισε ο παπάς μου και εργάστηκα για δώδεκα μήνες ως Δικηγόρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και για έξι μήνες ως Νομικός στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, στη Χάγη. Κάθε γόνος που σέβεται τον εαυτό του άλλωστε, κάνει ένα mini European Tour πριν κατασταλάξει πίσω στη μάνα του. Μέχρι και η Ιωάννα Παπά το έκανε στην «Κινούμενη Άμμο» (τι θυμήθηκα το άτομο).

Σήμερα, ασχολούμαι με υποθέσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο σε θέματα Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου (κάμνει βράσην προσφυγές διορισμού δημοσίων υπαλλήλων ο παπάς μου και εμφανίζομαι μαζί του. Άμα εμφανιστείς γράφει και το όνομα σου η απόφαση του Δικαστηρίου. Είμαι διάσημος!) Παράλληλα κάνω filing προσφυγές που έκαμε ο παπάς μου στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας (αφού σύναξε κάμποσους καημένους πρόσφυγες και τους έπεισε ότι έτσι κάμνουν αντικατοχικό αγώνα όπως τη Τιτίνα Λοιζίδου) που αφορούν εκτοπισμένους και αγνοούμενους. Σας τα λέω όλα αυτά για να κάνετε το συνειρμό ότι η δράση και το όνομα μου προκαλούν φόβο και τρόμο στην Τουρκία. Και ότι έμπρακτα διεξάγω αγώνα για την Κύπρο ΜΟΥ.

Διανύω επίσης τη 2η θητεία, στη Κεντρική Επιτροπή Κόμματος (συνειρμός- ψηφίστηκα και δεύτερη φορά ντάξει? Άτε μια φορά σικέ. Και τη δεύτερη φορά?)

Είμαι μέλος και Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Προσφύγων και Εκτοπισμένων Κύπρου και άλλων συλλόγων διότι όλοι οι υπόλοιποι βαρέθηκαν να ασχολούνται. Διαμόρφωσα το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Προσφύγων και Εκτοπισμένων στη Τεργέστη. Οι πρόσφυγες όλης της Γης με ευγνωμονούν.

Στρασβούργο, Χάγη, Τεργέστη…. τον κόσμο και αν εγύρισα, γκόμενα δεν βρήκα.

Είμαι Γραμματέας του Διεθνούς συνδέσμου Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και μέλος της Κίνησης για το Ευρωπαϊκό Μέλλον της Κύπρου.

Τελικά, είδες σε πόσα συμμετέχεις όταν δεν έχεις γκόμενα?

Είμαι μέλος της Ανώτατης Δικαστικής Επιτροπής Αθλητισμού (ταιριάζει άλλωστε με την αθλητική κορμοστασιά μου), ασχολήθηκα με τον Προσκοπισμό και διετέλεσα εκτός από λυκόπουλο και Αρχηγός Κοινότητας δεκάχρονων αγοριών. Είμαι με άλλα λόγια, γεννημένος ηγέτης (αν και ο μακαρίτης ο Michael Jackson είχε παλαιότερα βρει τον μπελά του με αυτό το issue). Είμαι τέλος, μέλος του Συνδέσμου Πολεμιστών 286 ΜΤΠ-1974. Στην εύλογη ερώτηση πως είναι δυνατόν να γεννήθηκα το 1977 και να είμαι μέλος μονάδας που υπηρέτησε το 1974, απαντώ ότι ζω στην Κύπρο, τη χώρα των θαυμάτων και ο παπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα.

Συμμετείχα στην Επιτροπή και Υποεπιτροπή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, το Ευρωασιατικό Φόρουμ, τη συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης και τον ΟΑΣΕ. Σε όλα αυτά πήγα εγώ. Εγώ, εγώ, εγώ. Με την αξία μου. Έχω σωρεία δημοσιεύσεων στην Κύπρο και το εξωτερικό, διότι ξέρω να γράφω.



Update (because this is getting better and better): Κατατάγηκα στην ΕΦ στις 17/7/1995. Στις 27/11/1995 (4 μήνες μετά) κρίθηκα από ιατροσυμβούλιο ως I-5 και απολύθηκα από το στρατό. Η αλήθεια είναι ότι κουτσούφλησα σε άσκηση και «πάσχω από βαριά τενοντοαρθρίτιδα του αχίλλειου τένοντα και της πελματικίας περιτονίας αριστερού άκρου ποδός, με σοβαρές λειτουργικές διαταραχές». Ευτυχώς λόγω του «νεανικού ενθουσιασμού» μου, μπορώ ακόμα να αγωνίζομαι για τον τόπο ΜΟΥ.

50 Comments:

At 24 July, 2009 10:43, Anonymous Γιώργος said...

"επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Πολεμιστών 286 ΜΤΠ-1974" Πως το έχασα τούτο; ΧΑΑΑΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ

Ένα πράμα που δεν βάλλει στο CV ο πούλουκκος: εν τζαι ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για τη Σωτηρία της Κύπρου (που τους αλλοδαπούς).

 
At 24 July, 2009 10:45, Blogger drakouna said...

Και ότι είναι καλοφωνάρης...

 
At 24 July, 2009 10:48, Anonymous Anonymous said...

je en eshi gkomena? ma eleipsan oi middle class leukwsiatises twn perixwrwn pou ekamnan gamous symferontos?

 
At 24 July, 2009 10:55, Blogger ρίτσα said...

το ονοματάκι του πούρεκκου για εμάς τους πτωχούς τω πολιτικί;

μπορεί να ενδιαφερόμαστε ρε κουμπάρε, να του κόψεις την τύχη του? δαμέ ο αβέρωφ επαντρεύτηκε

 
At 24 July, 2009 10:55, Blogger Tanila said...

TO HΞΕΡΑ .
Να το προσέξεις όμως, είναι ένδειξη σχιζοειδούς προσωπικότητας να διατηρείς μπλογκ ως γυναίκα, με το νικ δρακούνα.
Μπορείς πάντως να το βάλεις και στο βιογραφικό σου.

 
At 24 July, 2009 11:06, Anonymous Ματίλτα said...

Μα να τον αφήκει, τον Ελληνοπρεπή, η γκόμενα για ένα Μαρωνίτη?!

 
At 24 July, 2009 11:23, Blogger Antonis said...

Απέκτησα την αθλητική μου κορμοστασιά διότι "ασχολούμε επίσης με τις καταδύσεις". H ορθογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα μου. Ως νομικός και εθνοπατέρας κατέχω άριστα την ελληνικήν, όπως άλλωστε και ο άλλος διάσημος γόνος-συναγωνιστής μου.
Επίσης:
"Με απλότητα και χωρίς αυτοπροβολή αναφέρω ότι, ως δικηγόρος (ο πρώτος Κύπριος), εργάστηκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο"
Κατά το "εν είμαι ρατσιστής, αλλά..."

 
At 24 July, 2009 11:26, Anonymous Anonymous said...

πράγματι ένα ονοματάκι θα ήταν βοηθητικό!

 
At 24 July, 2009 11:26, Blogger drakouna said...

Η Ματίλτα έχει μήπως hot gossip για τις αδέσμευτες?

 
At 24 July, 2009 11:28, Anonymous Anonymous said...

http://www.diko.org.cy/easyconsole.cfm/id/226

 
At 24 July, 2009 11:42, Anonymous Anonymous said...

ή εδώ:

http://www.euroelections2009.gov.cy/04_ypopsifioi/DIKO_simos_aggelidis.htm

 
At 24 July, 2009 11:50, Anonymous Anonymous said...

ξεχασες να βαλεις στο CV:

ειμαι γεννημενος ηγετης αφου οργανωνω αντικατοχικες εκδηλωσεις και ηγουμαι των συνθηματων εναντιον του προεδρου, κοινων κουρτιζω τον κοσμο να φωναζει τζιαι εγω παω τζιαι χωννουμαι αμπατζιαι φαω καμια αξινοστραφη

 
At 24 July, 2009 11:58, Anonymous Maria said...

LOLL excellent! entze kouklos o atimos, araye sideroni ta sovraka tou oxa afini ta tsalakkomena?!

 
At 24 July, 2009 12:15, Anonymous Anonymous said...

Μα πώς γράφει ότι είναι μέλος του Συνδέσμου Πολεμιστών 286 ΜΤΠ-1974, κάποιος που ο παπάς του τον έφκαλε Ι5 στο στρατό και απολύθηκε; Αυτό το αποκάλυψε ο Πολίτης: Η εφημερίδα δημοσίευσε την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, 2007 σχόλιο σε σχέση για την πρόταση μείωσης της στρατιωτικής θητείας στους 14 μήνες και την απόρριψή της από το ΔΗΚΟ, στο οποίο ανέφερε ότι ο υιός του βουλευτή κ. Αντρέα Αγγελίδη, "Σίμος Αγγελίδης, γνωστός πλέον δικηγόρος σήμερα, κατετάγη στην ΕΦ στις 17/7/1995. Στις 27/11/1995 κρίθηκε από ιατροσυμβούλιο ως Ι-5 και απελύθη από το στρατό. Είχε λέει τενοντίτιδα…Σήμερα αυτός και ο πατέρας του πωλούν ανέξοδα πατριωτισμό αποκαλώντας προδότες όσους διαφώνησαν με τις πολιτικές του αρχηγού τους…»

 
At 24 July, 2009 12:22, Blogger DaisyCrazy said...

αν ήταν αυτος με την αξια του ας τα έκανε ολα αυτα στην αγγλια που θα χρειαζοταν να αποδειξει και λιγη απο αυτη την αξια :Ρ

 
At 24 July, 2009 13:10, Anonymous Ματίλτα said...

Οϊ άλλον κουτσομπολιό Δρακούνα - μεν με προκαλείς.

Για τες αδέσμευτες όμως (τζε τες δεσμεμένες άμα λάχει) έχω άποψη τζε εξαναείπα την. Άνοιξεν η τύχη τζείνων που έχουν νού, στην πολυπολιτισμική Κύπρο του σήμερα. Που εν η πραγματική Κύπρος, τζε όϊ η φαντασίωση ελληναράων τζε τουρκαλλάων

 
At 24 July, 2009 13:21, Blogger iveks said...

Entaxei mporei na esiei pou to 1977na ga..so alla me toses drastiriotites pou exo sto energitiko m, den mou menei orexi alla oute kai xronos. Otan pao sto krevati mou tin nikta vazo kamia tsonta alla mexri na katalavo ti ginete me pernei o ipnos.

Love

o gios tou papa m.

 
At 24 July, 2009 13:55, Anonymous Anonymous said...

Endiaferon, nomizo oti to post avto dini tin apadisi sto simerino arthro tou Kata Varvaron (efimerida Politis)gia pio stelexos tou DIKO itan mazi me tin omada nearon stis 20/07 k fonazan sinthimata enantion tou proedrou/gia tin enosi ktl, k enantion tou opiou iparxi katagellia ston Karoyian.

 
At 24 July, 2009 14:17, Anonymous Γιώργος said...

Αμάν! Λαλείς η Δρακούνα να εν συνεννοημένη με τον Κων/νου για να φαν τον πούλουκκο;

 
At 24 July, 2009 14:18, Blogger ΔemΩΝ said...

Αν ήταν ο μόνος/η στο νησί που δεν έχει γκόμενα/ο θα βλέπαμε πιο χαρούμενα πρόσωπα στο δρόμο ;)

 
At 24 July, 2009 15:00, Anonymous Horaitisa said...

Haha! Itan o arxigos mu sto Proskopio...

 
At 24 July, 2009 18:35, Anonymous Anonymous said...

Για να σας δωσω κι εγω ενα "κλου" δειτε το εξης βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=XWzDU4pe4zc&feature=related

Στα δευτερολεπτα 32-38, κατω αριστερα....

 
At 24 July, 2009 18:53, Anonymous Anonymous said...

kalooooooo!!!

 
At 24 July, 2009 21:05, Anonymous Anonymous said...

Aporo ti kathete o kosmos kai ego mazi kai thkievazoume tis pellares pou grafis!

Isos na ise o kakos eautos pou ouloi prospathoume na skotosoume kai kapou katavathos omos xeroumaste pou evrethike mia KATINARA kai peripezi kapoio epidi afise ton i gkomena

Mia ARXIKATINARA pou peripezi kapoio logo tis somatikis tou diaplasis

Mia TYPICAL kypraia pou theori omos kata ta alla para3eno na kanonizi enas patera to pedi tou

Mia ZILIARA KIPREA TIS DIPLANIS PORTAS pou epidi to spiti tou gitona ine pio megalo apo to diko tis tou rixni laspi gia na fenete pio asximo (...Τελικά, είδες σε πόσα συμμετέχεις όταν δεν έχεις γκόμενα?...)

Drakouna SUCKS!!!

 
At 24 July, 2009 22:16, Anonymous Anonymous said...

μεγαλη μπιζνα τα ανθρωπινα δικαιωματα.

οπου ακους για δικαιωμα σημερα στον κοσμο,καποια βρωμια απο πισω.

χρημα μπιζνες και εκμεταλλευση απο πισω.

και μην πει κανεις ειναι ισοπεδωση.

και ομως οσοι μιλανε για αυτα χωρις κερδος ειναι τα μεγαλα κοροιδα.τα προβατα.

ανθρωπινα δικαιωματα ο πουστροαγγλος για τα πετρελαια στα φοκλαντ πολεμο στην αλλη ακρη της γης.

στην κυπρο μουγκα.

συνεταιρικα το μαγαζι για εκμεταλλευση με το οθωμανο.αλλα ανθρωπινα δικαιωματα εκει.

ανθρωπινα και ο μπους στο κοσοβο.

στην γεωργια ομως αναποδα τα δικαιωματα υπερ της μαριονετας γεωργιας.

λαθρομεταναστες ταχα μου δικαιωματα.τριχες.πιονι για γεωστρατηγικα παιγνια.φτηνο κρεας εργατικο.

δικαιωματα και στο ιρακ.παλι ομως μονο οσο μας συμφερουν για να καπακωσουμε πετρελαια.

 
At 24 July, 2009 22:18, Anonymous Anonymous said...

Επιστολή ΚΕΑ για το Αεροδρόμιο Λάρνακας και τα παράνομα τουρκικά "γραφεία" ταξί



21 Ιουλίου 2009

Προς
Κυρίους Υπουργούς:
Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης
Συγκοινωνιών και Έργων

Κύριοι Υπουργοί,

Ενετάλημεν παρά του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης να σας απευθύνουμε την παρούσα και να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα:

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας συγκεντρώνονται παρανόμως κυκλοφορούντα οχήματα, με οδηγούς Τούρκους, τα οποία οχήματα φέρουν αριθμούς εγγραφής μη εγγεγραμμένους στην νόμιμη αρχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Περαιτέρω οι εν λόγω χρήστες των οχημάτων παριστάνουν τους επαγγελματίες αδειούχους επιβατικών οχημάτων δημόσιας χρήσης (ταξί)(κλικ εδώ), παραλαμβάνουν αφιχθέντες τουρίστες και τους μεταφέρουν κατευθείαν στα κατεχόμενα.

(Τα νούμερα με πρόχειρη κάλυψη του Τ που δείχνει ότι πρόκειται για ταξί!)
(Το παράνομο "γραφείο" ταξί )

(Οργανωμένο το "γραφείο", με τραπεζάκια και καρέκλες.)


(Τα "σαΐνια" του γραφείου περιμένουν για να μεταφέρουν τους τουρίστες που θα ασελγήσουν στις περιουσίες και τις παραλίες μας.)

(Ψάρεμα τουριστών, με παράνομο παρκάρισμα σε διπλή κίτρινη γραμμή)
Πλείστοι εξ’ αυτών σταθμεύουν τα οχήματα, όλως προκλητικώς, σε σημεία του αεροδρομίου, στα οποία για τους νομοταγείς πολίτες απαγορεύεται η στάθμευση και τούτο γίνεται τη ανοχή των αστυνομικών οργάνων, τα οποία υποτίθεται ότι επιβλέπουν την τάξη στον χώρο του αεροδρομίου και επιδίδουν εξώδικα στους λοιπούς οδηγούς, εκτός των Τούρκων, οσάκις αυτοί σταθμεύσουν παράνομα.

Τόσο η συμπεριφορά των έκνομων Τούρκων, όσο και η ανοχή που επιδεικνύει το Κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προκαλεί το αίσθημα, αφενός της εθνικής, και αφετέρου της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των Ελλήνων, υποβάλλει αυτούς σε δυσμενή διάκριση απέναντι των Τούρκων (κατά παράβαση των προνοιών του άρθρου 6 του Συντάγματος), και τους καθιστά θύματα της δουλικής συμπεριφοράς του Κράτους, με συνακόλουθο και προεξάρχον στοιχείο την ανισονομία και ανισοπολιτεία κατά παράβαση του άρθρου 28 του Συντάγματος.

Επιπλέον η ανοχή του Κράτους, να παριστάνουν οι Τούρκοι τους αδειούχους οδηγούς, πλήττει τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, οι οποίοι και φορολογούνται και υποχρεώνονται να τηρούν την κείμενη νομοθεσία.

Επίσης, η κυκλοφορία μη εγγεγραμμένων οχημάτων θέτει σε κίνδυνο την περιουσία των νομίμων πολιτών, οι οποίοι κινδυνεύουν να μην αποζημιωθούν σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με τους παράνομους (μη νομοταγείς) Τούρκους.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ καλείσθε όπως αποκαταστήσετε την διασαλευόμενη τάξη και επιβάλετε τη νομιμότητα.

Διατελούμε,

Παναγιώτης Κλεοβούλου

Δικηγόρος

Κοινοποιήσεις:

Γενικήν Εισαγγελία της
Κυπριακής Δημοκρατίας

Συνδέσμους Επαγγελματιών Αδειούχων
Επιβατικών Οχημάτων Δημόσιας Χρήσης

 
At 24 July, 2009 22:20, Anonymous Anonymous said...

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα, βρέθηκα στην Λευκωσία για μια υποχρέωση που είχα στο κέντρο της πόλης.
Επειδή έφτασα αρκετή ώρα πριν το ραντεβού μου αποφάσισα να περπατήσω λίγο στην εμπορική οδό Λήδρας, που συνήθιζαμε με τους γονείς μου κατά τα παιδικά μου χρόνια να επισκεφτόμαστε τις εορτές.
Αυτό που αντίκρυσα στην Λήδρας δυστυχώς δεν ξύπνησε την νοσταλγία μέσα μου αλλά με γέμισε με αγανάκτηση.
Αφού στάθμευσα το αυτοκίνητο μου στο δημοτικό χώρο σταύθμεσης μέσα στην τάφρο Ντα Βίλα, αποφάσισα να περπατήσω προς πλατεία Ελευθερίας μέσα στο όμορφο πάρκο που υπάρχει δίπλα από τον χώρο στάθμευσης.
Το πάρκο αν και χώρος που θα μπορούσε να προσελκύσει αρκετούς πολίτες, δεν ήταν αρκετά καθαρό.
Φτάνοντας στην πλατεία Ελευθερίας κατευθήνθηκα προς την οδό Λήδρας.
Στην αρχή της οδού υπάρχαν αρκετά άτομα, η συντριπτική πλειοψηφία τους αλλοδαποί.
Περπατώντας επί της οδού, αν και σε περίοδο ξεπουλημάτων, αν και σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοικτά, η κίνηση ήταν πολύ μικρή και με την πλειοψηφία του κόσμου να είναι αλλοδαποί, όχι όμως τουρίστες που έκαναν την βόλτα τους.
Οι Έλληνες που περπατούσαν μπορούσαν να μετρηθούν στα δάκτυλα των χεριών μας, ενώ γύρω στα 20-30 άτομα τιμούσαν κάποιες γνωστές καφετέριες επί της οδού Λήδρας.
Αυτό το γεγονός είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών της περιοχής.Αφού περπάτησα λίγη ώρα, έφτασα στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας.(...)
Μετά πήρα πορεία προς την εκκλησία της Φανερωμένης και τον δρόμο της επιστροφής από την οδό Ονασαγόρου.
Στην οδό Ονασαγόρου διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη ότι η πλειοψηφία των καταστημάτων έχει κλείσει, μεταξύ αυτών και ιστορικά καταστήματα της οδού.
Στον δρόμο αυτό δεν κυκλοφορούσε κανένας Έλληνας παρά μόνο αλλοδαποί, οι οποίοι κινούνταν ύποπτα.
Σε κάποιο σημείο της Ονασαγόρου κοντά στην πλατεία Ελευθερίας, γυναίκες προκλητικά ντυμένες, κυρίως Ασιατικής καταγωγής σε καλούσαν να τις ακολουθήσεις σε κάποια δωμάτια και να έχεις μαζί τους σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής!!!
Το σοκαριστικό είναι ότι ο αριθμός των γυναικών αυτών ήταν διψήφιος!!!
Αργότερα στο ραντεβού μου, ο φίλος αφού του ανέφερα για την συγκλονιστική αυτή μου εμπειρία μου, μου ανέφερε ότι το πρόβλημα αυτό είναι μεγαλύτερο, ιδιαίτερα αν επισκεφτείς τις περιοχές της εντός των τοιχών Λευκωσίας και γύρω των δύο εμπορικών οδών που ανέφερα προηγουμένως.
Η έλλειψη χρόνου δυστυχώς δεν μου επέτρεψε να τις επισκεφτώ προχθές.
Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να επισκεφτώ και τους γύρω δρόμους αλλά και να έχω μαζί μου φωτογραφική μηχανή να παρουσιάσω και τα όσα είδα την Τρίτη.
Εμείς αυτό το μήνυμα θα το προωθήσουμε στην Αστυνομία Κύπρου, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Δήμαρχο Λευκωσίας και ελπίζουμε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και να καθαρίσει το ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας από την βρωμιά και από την παρανομία...

 
At 24 July, 2009 22:59, Anonymous Anonymous said...

http://www.cmcc.org.cy/Decisions/index_2007_files/15_2007.html

 
At 24 July, 2009 23:05, Anonymous Anonymous said...

Κοίταξε σιόρ τι μαθαίνει το πλάσμαν άμαν θκιαβάζει τα σχόλια στης Δρακούνας! Ώστε υπάρχουν ξένοι στην Λευκωσίαν; Δηλαδή ούλλα τζιείνα τα πλάσματα που κυκλοφορούν στην Λήδρας δεν έχουν την έγκρισην του Πανίκου του Κλεοβούλου (που αν εν τζιείνος που είχα γνωρίσει πριν καμιάν 20ρκάν χρόνια μεταξύ ΕΔΕΚ τζιαι Οικολόγων εφαίνετουν πολλά καλόν παιδίν).
Τζιαι το αδιανόηταον: πουτάνες, μα ξένες, στην Λευκωσίαν; Φίλε μου να πάρεις σίουρα την αρπαχτικήν σου την άλλην φοράν, γιατί θα γράψεις ιστορίαν.
Ακου πουτάνες, τξιαι ξένες τς. τς τς. Ελείψαν δηλαδή οι παφίτισσες;
Α, τζιαι όσοι έρκεστε που Λεμεσόν, να έσιετε τον νουν σας. Στο χάιγουει κυκλοφορούν ψευτοταξί, με ψευτοοδηγούς ψευτοταξιτζήδες, τζιαι μπορεί να πάθετε κανένα ψευτοάξιτεντ τζιαι μετά που να βουράτε να ποιάετε ψευτοαποζημίωσην που καμιάν ασφάλειαν, αληθινήν ή ψεύτικην.
Βεβαίως, ριάλια νάναι, τζιαι ότι νάναι.

 
At 25 July, 2009 00:11, Blogger Αντιπολιτευόμενος said...

Ρε παιδί μου, μακάρι να μη λυθεί το κυπριακό μέσα σε τούτην την κρίση γιατί που θα βρεις αλλού δουλεια;

 
At 25 July, 2009 00:17, Anonymous Anonymous said...

Το βρισίδι ενάντια στους πρόσφυγες επιτρέπεται, Το βρισίδι εναντίον μου όχι!

Ενώ σχεδόν όλοι αποσιωπούν την εξύβριση των προσφύγων, σε πρόσφατο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα και αναγάγουν τις ανήθικες πράξεις μερίδας ανεγκέφαλων σε εθνικό ζήτημα, η Επιτροπή αναδημοσιεύει το σημερινό άρθρο του Άριστου Μιχαηλίδη στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος"

EΔΩ και δυο μέρες το σκηνικό ξεκαθάρισε: Οι πάντες καταδίκασαν με βδελυγμία και άλλα συναισθήματα τα συνθήματα που ακούστηκαν στο Λήδρα Πάλας και ειδικά τα υβριστικά κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σχεδόν δόθηκαν διαστάσεις εθνικής τραγωδίας στην υπόθεση. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος σε αυτό τον τόπο, που να εγκρίνει ή να αποδέχεται τη μόλυνση(διότι πρόκειται για μόλυνση) των εκδηλώσεων εναντίον της κατοχής από αστείους παλικαράδες, που νομίζουν ότι έχουν έδαφος να πουλούν μαγκιές στους χώρους που άλλοι έδωσαν άγριες μάχες και θυσίασαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τον τόπο.

Όμως, τώρα που ξεκαθάρισε η καταδίκη πρέπει να δούμε και κάποια πράματα πιο νηφάλια: Τα συνθήματα της αισχύνης, όπως τα χαρακτήρισε ο Πρόεδρος, όσο καταδικαστέα κι αν είναι δεν δικαιολογούν συλλήψεις. Η αντίδραση των Αρχών είναι υπερβολική. Διότι, στις μέρες μας, οι συλλήψεις πολιτών ακόμα και όταν καταχρώνται την ελευθερία έκφρασης, πρέπει να είναι έσχατο μέτρο. Έχει αποδειχθεί στην ιστορία, ότι τέτοιες αντιδράσεις φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα ηρωοποιώντας τους διωχθέντες στα μάτια των ομάδων τους και δημιουργώντας μιμητές και «εμπόλεμη κατάσταση».

Αλλά, ας πούμε ότι η κυβέρνηση έκρινε αναγκαία τέτοια κατασταλτική ενέργεια για να δοθούν μηνύματα προς αποτροπή χειρότερων εξελίξεων μελλοντικά. Οι διαστάσεις όμως που έδωσαν ορισμένοι ήταν ακόμα πιο αδικαιολόγητες. Η νεολαία του ΑΚΕΛ, με ανακοίνωσή της χτες, έδωσε διαστάσεις προσβλητικές για πολιτικούς και κόμματα. Όταν οι πάντες καταδίκασαν τους ανεγκέφαλους και τα συνθήματά τους και ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του ΑΚΕΛ να πάρουν θέση και να σταθούν δίπλα στον υβρισθέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ΕΔΟΝ ανακοίνωσε ότι «οι ενέργειες αυτές σχετίζονται και με το ευρύτερο κλίμα έντονου φανατισμού εναντίον του ΑΚΕΛ και της Κυβέρνησης Χριστόφια το οποίο καλλιεργείται το τελευταίο χρονικό διάστημα με δηλώσεις διαφόρων πολιτικών παραγόντων από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους».

Δηλαδή, ενώ είναι κοινά παραδεκτό ότι οι κατηγορούμενοι αποτελούν κάποιες ξεχωριστές ομάδες νεαρών άσχετων με κόμματα, και ενώ καλούνται όλοι να τους απομονώσουν και να τους κόψουν τις προσβάσεις στις αντικατοχικές εκδηλώσεις, έρχεται το ΑΚΕΛ να τους προσφέρει πολιτική υπόσταση, την οποία προφανώς αποζητούν και οι ίδιοι, αλλά και να τους χρησιμοποιήσει για να κατηγορήσει όσους πολιτικούς ασκούν κριτική κατά της κυβέρνησης. Αυτές οι αντιδράσεις δεν λύνουν το πρόβλημα. Το επιτείνουν.

Όποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτή την κατάσταση, πρέπει να πάει απ΄ ευθείας στην πηγή του κακού. Και η πηγή βρίσκεται στα γήπεδα. Τα συνθήματα που ακούγονται στις εκδηλώσεις ακούγονται στο πολλαπλάσιο στα γήπεδα από όλες τις κερκίδες. Δεν είδαμε όμως κανέναν πολιτικό ή κόμμα να εξεγείρεται και να καταδικάζει με βδελυγμία ή χωρίς βδελυγμία, τους ανεγκέφαλους που μόλις προχτές, στην επέτειο της εισβολής, φώναζαν εν χορώ εναντίον των ανθρώπων της Σαλαμίνας: «Δεν θα πάτε στο Βαρώσι ποτέ, μαλάκες πρόσφυγες». Δεν τολμώ να γράψω τα άλλα συνθήματα που ακούγονται στα γήπεδα και προσωπικά σταμάτησα να πηγαίνω στα γήπεδα για να μην τα ακούω.

Αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που συχνάζει στο γήπεδο και τα ακούει, ας ξεκινήσει από εκεί αυτό που προειδοποιεί: Ότι «το κράτος δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλες εκτροπές»

 
At 25 July, 2009 00:25, Anonymous Anonymous said...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έργα και ημέρες του Σουηδού ΥΠΕΞ στην Τουρκία


Μόνο τυχαία δεν είναi η εχθρική στάση του Σουηδού υπουργού των Εξωτερικών Carl Bildt έναντι των ελληνικών θέσεων για το Κυπριακό. Ο Σουηδός ΥΠΕΞ έχει δεθεί με την Τουρκία με επενδύσεις εκατομμυρίων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που και ο σουηδικός Τύπος έφτασε να ζητά ακόμη και αυτή την παραίτησή του!
Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα «Dagens Nyheter», ο κ. Bildt προωθούσε επενδύσεις στην Τουρκία, μέσω σουηδικού ταμείου. Πρόκειται για το Ταμείο East Capital, στο οποίο ο Σουηδός ΥΠΕΞ έχει, κατά άμεσο ή έμμεσο τρόπο, προσωπικά κεφάλαια.
Σύμφωνα με έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών της Σουηδίας, της 27ης Οκτωβρίου του 2006, ο κ. Bildt είχε διανείμει το μετοχικό κεφάλαιο του East Capital, που φθάνει το 1.818.219 δισεκατομμύριο σουηδικές κορόνες (αντιστοιχούν σε 192.565.578 εκατομμύρια ευρώ) σε τρία μέρη: το πρώτο στο East Capital Explorer 1.526.003 SEK (Κορόνες Σουηδίας), το δεύτερο στο Επενδυτικό Ταμείο «East Capital» για τα Βαλκάνια 275.791 εκατ. SEK και το τρίτο στο East Capital για την Τουρκία 16.425 εκατ. SEK.

Τα σουηδικά κεφάλαια του Επενδυτικού Ταμείου για την Τουρκία απορροφήθηκαν και από εταιρεία του Τουρκικού Στρατού. Όμως, η Τουρκία δεν απορροφά χρήματα για επενδύσεις μόνο από το ταμείο που την αφορά ονομαστικά, αλλά και από τα υπόλοιπα ταμειακά επίπεδα...

Τουλάχιστον το 25% του ταμείου για τα Βαλκάνια επενδύεται στην Τουρκία και συνολικά οι επενδύσεις στη χώρα αυτή, λόγω της δράσης του Bildt, φθάνουν το 1 δις SEK, που αναλογούν σε 105.898.329 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Bildt είχε αναλάβει τη διαφημιστική προβολή της σημασίας των επενδύσεων στην Τουρκία. Και το έπραξε επιτυχώς. Μεταξύ των συμφωνιών τις οποίες προώθησε, περιλαμβάνεται και αυτή με εταιρεία του Τουρκικού Στρατού.

Η εν λόγω επένδυση φθάνει το 11,4% του συνολικού Επενδυτικού Ταμείου του East Capital για την Τουρκία και αφορά στην τουρκική εταιρεία Adana Cimento. Η εταιρεία αυτή είναι ιδιοκτησία του ΟΥΕΚ. Δηλαδή του τουρκικού «Armed Forces Pension Fund» (Ταμείο Συντάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων). Το ΟΥΕΚ έχει υπό τον έλεγχό του περί τις 40 εταιρείες και συνιστά μέρος του τουρκικού οικονομικού κατεστημένου. Η Adana Cimento είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τσιμέντου στη Μεσόγειο.

Ο κ. Billdt παραιτήθηκε από το Ταμείο East Capital στις 21 Οκτωβρίου του 2006, 15 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργού των Εξωτερικών. Όμως, οι επενδύσεις του Ταμείου East Capital με την εταιρεία του τουρκικού στρατού θεωρούνται «κόκκινη κηλίδα» για τη σουηδική πολιτική ζωή.

 
At 25 July, 2009 00:26, Anonymous Anonymous said...

Σε σχετικό με το θέμα άρθρο, που δημοσιεύτηκε στο σουηδικό Τύπο, και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Expressen», οι επενδύσεις προς την εταιρεία του τουρκικού στρατού χαρακτηρίζονται ως «ματωμένες μετοχές». Και δόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός, διότι προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι εκείνοι οι οποίοι διοικούν την τουρκική εταιρεία Adana Cimento, χρηματοδοτούσαν 12 μέλη της τουρκικής μυστικής αστυνομίας, που κατηγορούνταν για βασανιστήρια και δολοφονίες οκτώ αντικαθεστωτικών Κούρδων, μεταξύ των οποίων και ο συγγραφέας Musa Anter.

Βεβαίως, οι μετοχές, που ο Σουηδός ΥΠΕΞ διαχειρίστηκε, δεν είναι ματωμένες μόνο λόγω των εγκλημάτων του τουρκικού παρακράτους, αλλά και ένεκα των σχέσεων του κ. Bildt με την πολεμική περιοχή του Νταρφούρ. Ο δημοσιογράφος Goran Greider έγραψε στην εφημερίδα «Dagens Nyheter» ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ο κ. Bildt απέφυγε να αναφερθεί σε γενοκτονία στο Νταρφούρ. Και ο λόγος, σύμφωνα με την Dagens Nyheter, ήταν η προηγούμενη σχέση του κ. Bildt με την εταιρεία Lundin Oil, που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Πέραν τούτου, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Bildt απλώνονται και αλλού, καθότι διέθετε μεγάλης αξίας μετοχές στη ρωσική εταιρεία Gazpon. Από αυτές πώλησε, μόλις εξελέγη ως υπουργός των Εξωτερικών, 1 εκ. SEK. Διατηρεί, όμως, μετοχές αξίες 5 εκ. SEK. Αυτό θεωρήθηκε ως ασυμβίβαστο με τη θέση που κατέχει ως υπουργός των Εξωτερικών. Πολλοί, μάλιστα, στη Σουηδία παρομοίασαν τον κ. Bildt με τον Χένρι Κίσινγκερ, λόγω της αμφιλεγόμενης στάσης του στη Δυτική Παπούα, δηλαδή τη δυτική Νέα Γουινέα, η οποία προσαρτήθηκε στην Ινδονησία με αμερικανική στήριξη.

Συνεπώς, και η θετική στάση του έναντι της αποσχιστικής πολιτικής του ψευδοκράτους και της Τουρκίας έχει οικονομική βάση και είναι ποτισμένη και θεμελιωμένη με συμφέροντα.

Η στάση του κ. Bildt έναντι της Τουρκίας, κατά συνέπεια, δύσκολα μπορεί να αλλάξει, γιατί στηρίζεται σε προσωπικά και άλλα συμφέροντα. Σε αρκετές περιπτώσεις οι αντιδράσεις του στο Συμβούλιο χαρακτηρίζονται από επιθετικότητα και ειρωνεία σε ό,τι αφορά την Κύπρο και δεν συνάδουν με αυτό το οποίο γνωρίζουμε ως σουηδικό πολιτικό πολιτισμό. Όμως, μέσα στο διπλωματικό παιχνίδι, είναι πάντοτε ενταγμένα τα οικονομικά και άλλα συμφέροντα. Ανέκαθεν η διεθνής πολιτική σκακιέρα στηριζόταν πρώτα στα συμφέροντα και μετά στην ηθική.

Οι κανόνες της ηθικής ήταν και παραμένουν μεθοδολογικό εργαλείο κάλυψης νόμιμων και παράνομων ενεργειών. Στην περίπτωση του Σουηδού ΥΠΕΞ έχουμε ένα απροκάλυπτο φαινόμενο. Και εχθρικό, που έχει σχέση περισσότερο με τις δικές του προθέσεις επί των πολιτικών και οικονομικών του επιλογών και πολύ λιγότερο με τη δική μας πολιτική και στάση απέναντί του. Άλλωστε, όπως γράφει ο σουηδικός Τύπος, ο κ. Bildt ήταν ο κεντρικός διαφημιστής των επενδύσεων του East Capital. Και η διαφήμιση αυτή είχε στηριχθεί στον ισχυρισμό περί της σταθερότητας της τουρκικής οικονομίας και της ανάπτυξης, καθώς και του εκδημοκρατισμού της Τουρκίας. Τώρα πώς μπορεί να κάνει πίσω;

Λογικό είναι, ασχέτως εάν ηθικώς είναι ασυμβίβαστο με τη θέση του, να προωθήσει πολιτικά τις τουρκικές θέσεις, δηλαδή τις πολιτικές θέσεις μιας χώρας με την οποία επέλεξε να συνδεθεί παντοιοτρόπως.

 
At 25 July, 2009 09:15, Anonymous Γιώργος said...

Τζαι που αύριο η βιογραφία του Michael Jackson σε συνέχειες. Μην τη χάσετε!

 
At 25 July, 2009 10:15, Anonymous Anonymous said...

Βαρέθηκα με όλους αυτούς τους υπερπατριώτες που φωνάζουν τα συνορα στην Κερυνεια και κοβουν οικοπεδα και πλουτιζουν εκει που υπάρχουν οχυρωματικά εργα , ή περνουν τα παιδια τους απαλλαγες. Σιγα την τενωντιτιδα γιατι δεν εκατσε πισω απο ενα γραφειο στο ΓΕΕΦ να απαντά τηλέφωνα για 2 χρονια ! Αυτο δεν θακανε ενας πατριωτης . Αλλα ο παπαθρεφτος νεαρος επιχειρει με αλαλαγμους και συνθηματα να πουλησει πατριωτισμό και να αναρριχηθει. Τι σπουδαίος μπεμπες να τον χαιρεται ο μπαμπας του και να καμαρωνει τον πατριωτη που γεννησε! καλα του ταπε και του πατρος η Αντιγοναρα....

 
At 25 July, 2009 16:14, Blogger the Idiot Mouflon said...

Ingredients:

450 g minced pork
1 clove garlic, peeled and crushed
40 g flour
55 g freshly made breadcrumbs
salt and pepper
1 egg yolk
2 tbsp olive oil

For the Sauce
80 g sugar
4 tbsp cider vinegar
3 tbsp dark soy sauce
1½ level tbsp cornflour
250 ml pint water
1 green pepper, cut into thin strips
225 g tomatoes skinned and quartered
1 small can crushed pineapple.

Slice the green pepper thinly, skin the tomatoes by putting them in boiling water for a few seconds. The skins will come then come off very easily then cut them into quarters as in the picture. quarter the skinned tomatoes.

Put the minced pork into the bowl and add the egg yolk, crushed garlic, ½ oz of the flour, breadcrumbs and salt and pepper.

Mix all the ingredients together well.

Form the mixture into 24 pork balls, then roll them in the rest of the flour, coating them well.

Add the oil to the frying pan then place the pork balls in and gently fry for 20 minutes, turning frequently until they are golden brown and cooked through.

Meanwhile, put the sugar, vinegar and soy sauce into a saucepan. Blend the cornflour with the water and add to the ingredients in the pan. Bring to the boil, stirring all the time to stop it burning. Simmer gently for 5 minutes until the sauce thickens.

Add the green peppers, tomatoes and tinned pineapple, mix well together and simmer for a further 5 minutes until the vegetables are well warmed through.

In a warmed serving dish put in the pork balls and cover with the sweet and sour sauce.

So, there you have it: Sweet & Sour Pork Balls!

http://www.cookuk.co.uk/

 
At 27 July, 2009 01:32, Blogger Aceras Anthropophorum said...

Πρόσεχε κόρη τζιαι εν να σε κάτσουν μέσα. Εκτός που αν είσαι τζιαι σου δικηγόρος τζιαι εμέτρησες κάθε λέξη.

 
At 27 July, 2009 08:28, Blogger Okyalos said...

Είσαι Θεά.Respect.

 
At 27 July, 2009 08:57, Anonymous Anonymous said...

Ο Σουηδός ΥΠΕΞ είπε επί λέξει τα εξής:
«Η χούντα στην Αθήνα ξεκίνησε μια σειρά εκδηλώσεων στην Κύπρο που οδήγησαν σε αυτό. Αυτή ήταν η περίπτωση. Σίγουρα όχι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η χούντα δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει δεκτή σε περιοχή που γειτνιάζει με οποιοδήποτε θεσμικό όργανο της ΕΕ, όπως γνωρίζουμε.
Η τραγωδία είναι ότι ο διαχωρισμός δεν έχει ξεπεραστεί από τότε, και νομίζω ότι πολλοί από μας ελπίζαμε ότι θα ήταν δυνατόν το 2004, αφού η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συνέβη και γνωρίζουμε επίσης γιατί αυτό δεν συνέβη το 2004. Και έχουμε την κληρονομιά του 1960, την κληρονομιά του 1974, την κληρονομιά του 2004, που είναι εκεί και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτήν την κληρονομιά, αλλά είναι ολόκληρη την παρακαταθήκη που χρειάζεται να χειριστούμε.
Και αυτό το γεγονός είναι που έχουμε τώρα, και αυτό είναι το καλό, και θα ήθελα να πω Άμην πολεμάτε τους πολέμους του παρελθόντος, κοιτάξετε το μέλλονΆ. Και υπάρχουν τώρα δύο ηγέτες στην Κύπρο, ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Ταλάτ, που έχουν ευρωπαϊκή πεποίθηση και είναι αφιερωμένοι στην προσπάθεια να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα του παρελθόντος».

xmm good point, je egw etsi 8a elalusa an eixa metoxes ekatomyriwn stin tourkia.
oi diladi pws me symfere kalytera na psifistei i syn8iki tis lissavwnas je na ginw prw8ypourgos tis eurwpis.
jimismenoi!!!!!

 
At 27 July, 2009 10:59, Blogger drakouna said...

By the way, έννεν το CV του Σουηδού ΥΠΕΞ που έβαλα.

 
At 27 July, 2009 17:10, Blogger Marco said...

Τελικά, είδες σε πόσα συμμετέχεις όταν είσαιμ@@@@@ς.

 
At 27 July, 2009 17:39, Blogger Joshoua said...

Οι Ελληναράες εν χρειάζεται να κάμουν στρατό.
Υποστηρίζουν την πατρίδα νοερά.
Μες το έαρκοντισιον πίνοντας Pina Colada.

 
At 30 July, 2009 15:56, Anonymous Anonymous said...

gelate me tis poniries pou kanei o kathe enas pano stin raxi mas.. gelate pou en kamnun strato gelate pou pianun thesis mes to dimosio gelate pou en etimorithiken pote kanenas apo aftus... doulevw se komma kai to ti vlepoun ta matia mu den legete
otan esizitithiken i figostratia stin vouli ton iouli efkiken kai vouleftis pou en ekamen strato na milisi gia tin figostratia...
to mellon eimaste emis oi neoi anoixete ta matia sas men gelate en pano sti rashin mas pou trwn jai pinun....

 
At 30 July, 2009 15:56, Anonymous Anonymous said...

gelate me tis poniries pou kanei o kathe enas pano stin raxi mas.. gelate pou en kamnun strato gelate pou pianun thesis mes to dimosio gelate pou en etimorithiken pote kanenas apo aftus... doulevw se komma kai to ti vlepoun ta matia mu den legete
otan esizitithiken i figostratia stin vouli ton iouli efkiken kai vouleftis pou en ekamen strato na milisi gia tin figostratia...
to mellon eimaste emis oi neoi anoixete ta matia sas men gelate en pano sti rashin mas pou trwn jai pinun....

 
At 01 August, 2009 11:39, Anonymous Anonymous said...

paw na valw ena skamma

Podokataro

 
At 17 December, 2009 16:54, Blogger Indiana Ioannou said...

drakouna den 8elw to burst your bubble alla egkyri pigi anaferei oti den einai ptyxeio nomikis pou eshi
en international politics/relations/kati allo international... me oti auto simeni gia to gegonos oti 8ewri8ike "ok" ptyxeio gia na ginei dikigoros stin kypro...
je stis e3etaseis tou nomikou symvouliou irte kapou sto telos....

 
At 15 January, 2010 04:57, Anonymous Anonymous said...

I want not approve on it. I over nice post. Specially the title-deed attracted me to study the intact story.

 
At 19 January, 2010 01:20, Anonymous Anonymous said...

Genial fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

 
At 19 April, 2010 12:29, Anonymous Anonymous said...

μα είναι μαρωνίτης;

 
At 19 April, 2010 12:30, Anonymous Anonymous said...

Μα είναι μαρωνίτης;

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.