Wednesday, February 18, 2009

Update

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, εν τω μέσω μεγάλης ευφορίας, διότι η ΦΣ (η Φιλενάδα Συνένοχος, αυτή η πρώην περιπετειώδης ύπαρξη που τώρα επιδίδεται στο ρόλο της μάνας Γης) μας ανακοίνωσε ότι έκοψε το θηλασμό. Για κάποιον που δεν καταλαβαίνει, αυτό είναι ένα unnecessary piece of information. Σε μας που τα περάσαμε σημαίνει: «Μπορώ να ξαναπιώ freely αλκοόλ!»

Halleluiah! Halleluiah!

Και επί Γης Ειρήνη.

Ήταν μια από εκείνες τις σπάνιες στιγμές που κανένας πλανήτης δεν είναι ανάδρομος, οι σύζυγοι προσφέρθηκαν να προσέχουν τα τεκνά (κερδίζοντας έξτρα πόντους στο point system της γονικής μέριμνας, να δούμε τι θα πρέπει να κάνω ως αντάλλαγμα), καμία από τις άλλες φιλενάδες μας δεν είχε ραντεβού με αισθητικό, γιατρό, κομμωτήριο, αίσθημα ή supermarket, έτσι μπορέσαμε να μαζευτούμε.

Τι συμβαίνει όταν έχει δύο μήνες να δεις τις φίλες σου με την ησυχία σου?

Από τη χαρά σου αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σαν δεκαπεντάχρονο που το άφησαν να βγει έξω οι γονείς του και νιώθει ότι πρέπει να τα κάνει όλα σε μια νύχτα. Σε γενικές γραμμές, γίναμε λιώμα, μας έπιασε λογοδιάρροια και μετά τρομερός πονοκέφαλος. Τι ήθελα την κραιπάλη στη μέση της βδομάδας?

Η ΦΣ πάντως έδωσε ρέστα. Ήθελε να πάμε bar hopping (για να δούμε αξιοθέατα), μετά ήθελε να πάμε να φάμε junk food, μετά θυμήθηκε να ξεπαγώσει κρέας για την επομένη (η σύγκρουση του ρεμαλιού με την νοικοκυρά), μετά δεν της άρεσαν τα ρούχα της, μετά αποφάσισε ότι θέλει να χάσει βάρος, μετά αποφάσισε ότι ΔΕΝ θέλει να χάσει βάρος, μετά ήθελε να ξεκινήσει το κάπνισμα, μετά της πέρασε, γενικά ήταν σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση. Ο οργανισμός της, που τον τελευταίο χρόνο είναι σε mood "γάλα, χυμός και το Kleenex μου" (δηλαδή, υγιεινή διατροφή και mood swings) έπαθε overload από το δεύτερο ποτήρι κρασί.

Ομολογώ ότι ούτε εγώ ήμουν σε καλύτερη κατάσταση. Μπήκα στο σπίτι με σκοπό να πέσω αμέσως για ύπνο χωρίς να κάνω θόρυβο. Αντί αυτού συνέβησαν τα ακόλουθα:

- Μπήκα στο σπίτι και τράκαρα με τη γάτα.
- Την πάτησα actually. (τη γάτα)
- Αυτή μου επιτέθηκε.
- Την απέκρουσα.

Surprisingly, όλα τα πιο πάνω έγιναν στο mute.

Όταν κατάφερα να πέσω για ύπνο, ήρθε η γάτα, έκατσε μέσα στη μέση του υπνοδωματίου και άρχισε να νιαουρίζει για να τη βγάλουμε έξω (η που***α, το’χει ξανακάνει). Ξύπνησε τον Έτερο που θεώρησε ότι δεν την έβγαλα έξω ξεπίτηδες λόγω οκνηρίας. Ξύπνησε την κουκλάρα και ήθελε σημασία, ο Έτερος αναγκάστηκε να βγάλει έξω τη γάτα ΚΑΙ να κοιμίσει ην κουκλάρα. Δεν το εκτίμησε καθόλου και την επομένη μου κρατούσε μούτρα. Έχω ακόμα πονοκέφαλο…

9 Comments:

At 18 February, 2009 13:39, Blogger MARINOS said...

LOL!
Κορυφαία στιγμή της αναρτήσεως: που μέσα στο άσχετο θυμήθηκε πως έπρεπε να ξεπαγώσει κρέας για την επομένη!

:)))

 
At 18 February, 2009 13:47, Blogger DaisyCrazy said...

lol Μάλλον η γάτα σε περίμενε για να σου κάνει σκηνή που άργησες.
Φτάνει που περάσατε καλά όμως, αυτό έχει σημασία.
Κι όσο για τη γάτα να τη βγάζεις έξω πριν βγεις να μην ξέρει πότε επιστρέφεις! Η ανάγωγη! :)

 
At 18 February, 2009 16:03, Blogger iveks said...

Basika otan prospathiseis na vgeis exo meta apo mines me tis files sou sou vgainei apo tin miti pou legei kai o logos. Panta kati tha vroun oi axrioi na sou kratisoun moutra. Kai den to katalamvainoun oti ginontai gelioi. Akou na krata moutra gia tin gata pou den tin evgales exo. Min tou magirepseis apopse mexri na sou milisei oraia. xm!

 
At 18 February, 2009 17:22, Blogger frou-frou said...

Και εγώ που κάνω κανένα μήνα να βρεθώ με όλες μου τις φίλες έτσι κάνω... λέμε τσίοφτεs γυρίζουμε με το αυτοκίνητο τζαι χασκογελούμαι όπως τα 3χρονα....
Όσο για την γάτα σας... τι να σου πω είμαι σχεδόν σίγουρη πως είναι δαιμονισμένη... έχει κάνει σκοπό της ζωής της να σε κάνει να φαίνεσαι κακία στα μάτια του έτερου σου... σε εκδικείται που της τον πήρες :P

 
At 19 February, 2009 11:32, Anonymous Anonymous said...

άσχετη απορία: άμα θηλάζουμε δεν πρέπει να καπνίζουμε;

 
At 19 February, 2009 13:12, Anonymous Anonymous said...

Είσαι γάτα σε κάτι τέτοια posts!

 
At 19 February, 2009 14:14, Anonymous Anonymous said...

Είναι αλήθεια. Όταν θηλάζεις το σώμα σου είναι κάποιου άλλου. Είναι χειρότερα από όταν είσαι έγκυος, εκεί έχεις τα πράγματα παραπάνω υπό έλεγχο. Είναι αρκετά περιοριστικός ο θηλασμός από άποψη διατροφής και διακίνησης. Γι' αυτό όταν σταμάτησα έπαθα κρίση και δεν προλάμβαινα να πίνω και να καπνίζω....και να θέλω να ασχολείται κάποιος άλλο από το παιδί μου με το στήθος μου!

 
At 19 February, 2009 15:20, Anonymous Anonymous said...

θα το πω σε μια "φίλη" που δεν αφήνει άνθρωπο να αγγίξει το μωρό της, βγαίνει στη βεράντα, καπνίζει, μπαίνει μέσα βρομώντας τσιγαρίλα και ποιάνει το μωρό να το θηλάσει..... (κοινωνική καταγγελία!)

 
At 19 February, 2009 15:52, Anonymous Anonymous said...

Previously on "mothers gone wild"...Drakouna and Breast Feeding friend got trashed and got ambushed by a wild cat.. stay tuned for the next episode
;-D

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.