Thursday, November 23, 2006

Κ.Κ.Κ.

Είδες γιατί δεν πρέπει να παρακολουθείς τις ειδήσεις το βράδυ? Είδες γιατί δεν πρέπει να παρακολουθείς τις ειδήσεις ΚΑΘΟΛΟΥ??

Και εκεί που έβλεπαν ειδήσεις (βασικά ήθελαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μετά τις ειδήσεις και έκαναν υπομονή) της μιας της στάθηκε η πίτσα. Του άλλου του έμεινε μετέωρο το σουβλάκι. Της άλλης έσταξε η σάλτσα πάνω στο τρικούδι της από τον αποτροπιασμό. Μια άλλη ξέχασε να ισιώσει τα μαλλιά της. Όλοι καταδίκασαν με βδελυγμία.

Σιγά μην τους έφυγε και καμιά παρανυχίδα.

Πάντως οφείλω να παρατηρήσω ότι πήρε μόνο 3 χρόνια στους κυρίους Zorro να ανακαλύψουν τους Τουρκοκύπριους στην Αγγλική Σχολή. Πράγμα λογικό, διότι η Αγγλική Σχολή είναι καλά κρυμμένη μέσα στους δαιδαλώδεις δρόμους και τα στενοσόκακα της Dhaka και της αγοράς του Αλ Χαλίλι και δύσκολα εντοπίζεται. Με τόσο καλό προσανατολισμό είμαστε σίγουροι ότι όταν τα παλικάρια αυτά πάνε με το καλό στρατό, θα γραφτούν όλοι τα ΛΟΚ και στα ΟΥΚ για να τύχουν σκληρής εκπαίδευσης ώστε να βρουν eventually το δρόμο και να ελευθερώσουν… το Λυθροδόντα.

….Μην ξεχάσετε τα σταυρουδάκια σας….

Την πιο καλή παράσταση νομίζω έδωσε ο θηλυκός Χατζηνικολάου της Κύπρου που υστερικά ανέκρινε μαθητές/καθηγητές και γονείς:

«ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ????
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΑΣ???
ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ???»


Χωρίς βέβαια να περιμένει απάντηση (όλοι προσπαθούσαν να της πουν όχι αλλά αυτή η απάντηση δεν θα αύξανε τη θεαματικότητα), έκοψε έραψε και βρήκε το πρόβλημα. «Μας καταπιέζουν τη πίστη! τα σύμβολα μας! τα ιερά μας!!!»


ΥΓ: Αυτή η υπόθεση έχει και μια παράμετρο που λόγω του ότι δεν έχω σχέση με το σχολείο, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Επειδή εμπιστεύομαι τους bloggers περισσότερο από τους δημοσιογράφους, ελπίζω εκείνοι που ξέρουν να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Επιφυλάσσομαι.

3 Comments:

At 23 November, 2006 09:30, Blogger shashoura said...

xmm....

 
At 26 July, 2009 06:49, Anonymous Anonymous said...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看

 
At 20 July, 2016 12:00, Blogger Fangyaya said...

michael kors handbags
michael kors purses
nike huarache shoes
louis vuitton handbags
nike air max
jordan retro 3
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nike air force
air jordans
nike uk
coach factory outlet
replica watches
air jordan retro
longchamp handbags
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
coach outlet
pandora jewelry
gucci bags
louis vuitton outlet
louis vuitton bags
gucci outlet online
michael kors canada outlet
adidas originals
fitflops
louis vuitton outlet stores
polo ralph lauren outlet
celine handbags
michael kors outlet
nike roshe run
coach outlet store online
burberry outlet
ralph lauren outlet
nike basketball shoes
adidas yeezy
michael kors outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
20167.20chenjinyan

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.