Monday, May 22, 2006

Iron Will

Δεν ξέρω να σιδερώνω.

Για τα πρώτα 24 χρόνια της ζωής μου κατάφερα και το απέφυγα. Στις σπουδές αγόραζα πάντα ρούχα που δεν θέλουν σιδέρωμα ή δεν τους φαίνεται αν είναι ασιδέρωτα. Ούτε και αγόρασα ποτέ μου σίδερο και λοιπά αξεσουάρ.

Με το που μετακόμισε όμως ο Έτερος μαζί μου, μαζί με τις 2 βαλίτσες ρούχα και 18 κάσιες περιοδικά αυτοκινήτων, έφερε μαζί του και μια περίεργη ηλεκτρική συσκευή που μου τη σύστησε ως σίδερο. Ταυτόχρονα ανακάλυψα ένα μυστικό του.

Ο Έτερος έχει φετίχ με τα πουκάμισα. Πολλά πουκάμισα. Άλλα πουκάμισα για τη δουλειά, άλλα για την εκδρομή, άλλα για το Σάββατο πρωί (!!), άλλα για καλά, άλλα για διακοπές, άλλα για «έξω». Όλα αυτά τα πουκάμισα όταν λερωθούν, στο δυτικό κόσμο που ζούμε, είναι γενικά αποδεκτό ότι πλένονται. Ακόμα πιο εκνευριστικό, όταν πλυθούν πρέπει να σιδερωθούν.

Ο Έτερος ήθελε να πάει δουλειά με σιδερωμένο πουκάμισο παρακαλώ. Κάτι τέτοιες απαιτήσεις έχουν οι άντρες και το φεμινιστικό κίνημα αποκτά περισσότερους οπαδούς. Η Germaine Greer πρόβλημα με το σιδέρωμα θα είχε όταν έγραψε το «The Female Eunuch». Δεν το συζητώ.

Ήρθε η στιγμή που έπρεπε να σιδερώσω. Ανακάλυψα έντρομη ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη δουλειά που περιλαμβάνει καυτό σίδερο, καυτό νερό, επιδεξιότητα και επιπλέον δεν σε καλύπτει η ασφάλεια. Του εισηγήθηκα να κρύψει το πουκάμισο κάτω από το κουστούμι. Μου είπε να κόψω τις πλάκες. Του εισηγήθηκα να ρίξουμε κλήρο. Έχασα. Έκαψα το χέρι μου σε στυλ «εγώ που με βλέπεις έκανα φυλακή, να και το τατουάζ». Εισηγήθηκα του Έτερου να αλλάξει δουλειά και να βρει κάτι που δεν χρειάζεται να πηγαίνει δουλειά με κουστούμι. Κάτι σε μπλε φόρμα θα ήταν τέλειο, π.χ. υδραυλικός. Δεν θέλει σιδέρωμα.

Εννοείται ότι τίποτα από τα πιο πάνω δεν έγινε, και κάθε εβδομάδα έχουμε το δράμα του σιδερώματος. Έχω δοκιμάσει διάφορες πατέντες (να τα στεγνώνω τεντωμένα για να μην θέλουν σιδέρωμα, να καπνίζω ενώ σιδερώνω –η Μαίρη Παναγιωταρά-, να κάνω τακτικά διαλείμματα, απεργία, να παίζω «πελλό») αλλά δεν γίνεται τίποτε. Να πληροφορήσω ότι το τρικ «βάζω το πουκάμισο σε δωμάτιο με ατμούς και τσουπ σιδερώνεται» δεν λειτουργεί. Αντιθέτως το πουκάμισο βρέχεται και ξανά από την αρχή περιμένεις να στεγνώσει για να το σιδερώσεις.

Ως αποτέλεσμα κάθε φορά που σιδερώνω το σπίτι είναι μια εμπόλεμη ζώνη. Έχω πλήρη έλεγχο του τηλεκοντρόλ και του τι παίζει την τηλεόραση, ο Έτερος μου φέρνει νερό σε τακτά διαστήματα (όπως τους μαραθωνοδρόμους), μου μιλά γλυκά (για να με καλοπιάσει) και μετά έχω δικαίωμα να μουρμουρώ για τις επόμενες 3 ώρες πόσο κοπιαστικό ήταν το σιδέρωμα που έκανα.

Υπολογίζω ότι με άλλα 3 καψίματα, μπορώ να καταγγείλω την υπόθεση στο Τμήμα Ευημερίας και να μαζέψουν τον Έτερο και τα πουκάμισα του. Ή ακόμα καλύτερα, να τους πείσω να μας τα σιδερώνουν αυτοί.

6 Comments:

At 22 May, 2006 17:59, Anonymous Anonymous said...

xi-xi-xi....

Proteino na tou to theseis os eksis: "I'm a princess - siderosta esy ..."

Trust me, it works!!!! :-)

 
At 23 May, 2006 12:24, Anonymous Anonymous said...

αφού άμα σιδερώνεις έχεις το πάνω χέρι στο σπίτι, εγω νομίζω να προσπαθείς να παρατείνεις όσο μπορείς τον χρόνο που χρειάζεσε για σιδέρωμα... εκτός από νερό θα χρειάζεται να σου φέρνει και παγωτό, μετά φαγητό, μετά την μπυρίτσα σου, θα εισπράττεις και πολλά κομπλιμέντα...κλπ κλπ.. οι πιθανότητες είναι απεριόριστες...

 
At 23 May, 2006 12:24, Anonymous Anonymous said...

αφού άμα σιδερώνεις έχεις το πάνω χέρι στο σπίτι, εγω νομίζω να προσπαθείς να παρατείνεις όσο μπορείς τον χρόνο που χρειάζεσε για σιδέρωμα... εκτός από νερό θα χρειάζεται να σου φέρνει και παγωτό, μετά φαγητό, μετά την μπυρίτσα σου, θα εισπράττεις και πολλά κομπλιμέντα...κλπ κλπ.. οι πιθανότητες είναι απεριόριστες...

 
At 23 May, 2006 13:40, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

molis piga stin agglia, eprepe na exoplisoume to spiti.. pigame me tin mama kai tin fili tis se ena terastio tesco, piasame apo ena trolley i kathe mia kai arxisame na to gemizoume. anamesa se alla i mitir epiase kai ena sidero kai to evale mesa sto trolley. tis leo "en to xreiazoume touto" kai mou leei "e pos tha sideroneis?" kai tis leo "en tha siderono"... mou eipe "fisika kai tha sideroneis, enta enna foreis ta rouxa sou asiderota?"

to sidero vrisketai mesa sto ermaraki, pano apo to boiler, kato apo ametrites nailon tsantes pou filao giati tha mou xreiastoun stin metakomisi

 
At 21 February, 2007 03:30, Anonymous Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read Massive cum facial banner levitra xenical 2bpurchase blowjobs by blondes cheap overseas calls to tanzania

 
At 02 March, 2007 12:49, Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Property insurance avon ct Anime yaoi blowjobs Medicare audiologic rehabilitation act 2004 2007 401k limit Free small business card flyer bontril sa melfiat 105 health insurance jersey new plus www department of health plan summary Blog morgantown intersection surveillance cameras alabama b medicare part http://www.panasoniccamcorderbattery.info/Health-insurance-in-florida.html donald duck hentai medical insurance coding billing Acyclovir dosage herpes health plan

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.