Friday, April 28, 2006

Ιράν

Τι λένε οι Αμερικάνοι: Θα ρίξουμε «έξυπνες» βόμβες με «χειρουργική ακρίβεια» κατά Ιρανικών στόχων για να πλήξουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής πυρηνικής ενέργειας. MONO. Θα επαναφέρουμε τη σταθερότητα στην περιοχή.

Τι εννοούν: Θα βομβαρδίσουμε οτιδήποτε κινείται, με οτιδήποτε που μπορεί να πετάξει (τηλεκατευθυνόμενες βόμβες, πυραύλους αέρος-εδάφους, πυραύλους αέρος-αέρος, πυραύλους μονάχους-μονάχους, σφεντόνες, stiletto heels, κρύσταλλα, χανάπια, χειροβομβίδες, ….. –συμπληρώστε ανάλογα με τη φαντασία που διαθέτετε)
Όταν δεν μείνει ζωντανό να κινείται, θα βομβαρδίσουμε όλα τα ακίνητα (στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σπίτια, κυβερνητικά κτίρια, αρχαία, μάντρες, το σπίτι της Barbie, το σπίτι της σκυλίτσας Lassie, το μικρό σπίτι στο λειβάδι). Χεστήκαμε αν η τιμή του πετρελαίου φτάσει τα 180 δολάρια το βαρέλι. Η σταθερότητα στην περιοχή θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα (δηλαδή, χάος και φανατισμός)

Η μόνη φάση ιστορικά που ήταν πραγματικά σταθερή η περιοχή (από την Μεσόγειο μέχρι την Ινδία) ήταν όταν πήγε εκεί για διακοπές ο Μέγας Αλέξανδρος. Δυστυχώς για την περιοχή, ο Μέγας Αλέξανδρος δεν σκέφτεται να ξαναπεράσει σύντομα, άσε που το μίνι στους άνδρες δεν είναι πια στη μόδα. Πέθανε? Ποιος πέθανε? Ζει, ζει, και αυτός και ένας άλλος μαυροφορεμένος.

Θέλω να ενημερώσω ότι τους Κύπριους ουδόλως τους επηρεάζει η αύξηση στην τιμή του πετρελαίου (άμα δεν τρώγεται κάτι δεν μας επηρεάζει). Εξάλλου, οι αποστάσεις εδώ είναι τόσο μικρές που πας με τα πόδια. Η δεν πάς καθόλου και δηλώνεις sick leave.

1 Comments:

At 28 April, 2006 13:19, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

posa epie i pezina?

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.