Wednesday, March 01, 2006

Why do the angels cry? (διότι ψάχνουν εισητήριο για τη Eurovision και δεν βρίσκουν)

Πολλή σοβαροφάνεια έχει πέσει και δεν μου αρέσει. Αλλάζω το ύφος μου α-μέ-σως!!

Έχει γίνει ένας μικρός πανικός για τα εισητήρια της Eurovision. Άνοιξαν τα ταμεία χθες και η σχετική ιστοσελίδα έπαθε υπερφόρτωση από τη ζήτηση (καλά, οι Κυπραίοι δεν χρειάζονταν δικαιολογία για να πεταχτούν στην Αθήνα, φαντάσου τώρα που υπάρχει δικαιολογία τι θα γίνει!!)

Υποψιάζομαι όσο πλησιάζουν οι μέρες θα γίνει ένας μικρός πανικός όπως τον καιρό του Euro, που ξαφνικά όσοι ήταν Κύπρο αποφάσισαν να πάνε Πορτογαλία για να δουν live την εθνική Ελλάδας (αν και άκουσα και μερικές που ήταν το Σάκη που ήθελαν να δουν live στις κερκίδες και όχι την εθνική, αλλά άστο). Ανακαλύπτοντας έντρομοι ότι δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις για Λισσαβώνα (ούτε για Μαδρίτη, ούτε για Βαρκελώνη), έκατσαν πάνω στα αυτιά των τουριστικών πρακτόρων να τους βρουν μέσο και τρόπο να πάνε. Και άντε μερικοί extreme Έλληνες αποφάσισαν να πάνε οδηγώντας. Εμείς πως να πάμε??

Με αυτά και με άλλα, ναυλώθηκε τελικά αν θυμάστε μια πτήση, και πήρε 250 μεσατζίδες στη Λισσαβώνα (λύσσαξαν πια). Οι υπόλοιποι μανικωμένοι, ή ξεμανικώθηκαν και έκατσαν σπίτι τους ή πήγαν μέχρι την Αθήνα για να δουν το ματς από τις γιγαντοθόνες και να κατεβούν μετά στην Ομόνοια να πανυγηρίσουν (έχω πλέον πεισθεί για την αγνή αγάπη που τρέφουν οι Κύπριοι προς τους Έλληνες).

Το ίδιο υπολογίζω θα γίνει και για την Eurovision. Οι γνωστοί 250 μεσατζήδες θα εξασφαλίσουν εισητήριο (μια φορά γίνεται μάνα μου η Eurovision, ...και το Euro, ...και οι Ολυμπιακοί, ...και πάει λέγοντας) οι υπόλοιποι θα κάτσουν σπίτι τους ή θα πάνε anyway Αθήνα (έχει απευθείας πτήσεις, μην ανυσηχείτε) για να δουν την Eurovision από ελληνική τηλεόραση.

5 Comments:

At 01 March, 2006 14:33, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

drakouna pistevo zileveis, giati opos leei kai o sinigoros tou diavolou ston politi, i annet exei ola ta prosonta gia tin euro-VIZION.

 
At 01 March, 2006 14:49, Blogger drakouna said...

Τι σχέση έχει το βυζί της Αννέτ με τα tickets?? Και χωρίς βυζί, πάλε θα πηγαίναν μαζικά οι Κυπραίοι στην Αθήνα.

 
At 01 March, 2006 15:33, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

paromoia me afti pou exei i annet me tin kipro. simply poulaei.

antos simfono oti opou panairin oi kipreoi en protoi. exei ena ekatomiro pramata na kameis stin athina, tin eurovision ivran na provaloun san dikaiologia?

heh an mou elalousn enna pan n doun tin vandi to be honest enna to evriska pio reasonable

 
At 01 March, 2006 16:57, Blogger zappa said...

gia tous rolling stones 8a er8oun h epeidhn en mannobrettanoi den 8a er8ei kanenas?

 
At 01 March, 2006 21:13, Blogger firfiris said...

ehei vyzi i annet? isos axizei na parakolouthisw ta tektenomena gia kathara kallitehnikous logous

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.