Tuesday, February 28, 2006

Κάνει κρύο στο Παρίσι (η συνέχεια)

Διαψεύστηκα πανηγυρικά. Το ταξίδι στο Παρίσι ήταν τελικά πρώτο θέμα. Ανταποκριτές ολόγελοι βγήκαν παγανιά στα βουλεβάρτα του Παρισιού. Ανταπόκριση με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, με φόντο τη γαλλική Βουλή, την Champs Elyse. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική αποστολή. Πενταήμερη του σχολείου είναι. Φαντάζομαι τι σφαγή θα έγινε μεταξύ δημοσιογράφων για το ποιος θα πάει στο δωρεάν ταξίδι.

Ο γελαστός ανταποκριτής αναφέρει ότι ο Πρόεδρος θα ζητήσει να διορίσει αντιπρόσωπο ο Γεν. Γραμμ. και να αρχίσει συνομιλίες (τώρα αυτό τι μου θυμίζει άραγε?) Αυτή τη φορά βέβαια θα επιμένει στο να μην υπάρχουν χρονοδιαγράμματα (για να μην αγχωνόμαστε και να απολαύσουμε τη διαδικασία) και να μην υπάρχουν προκαθορισμένα θέματα συζήτησης (άρα θα συζητάμε από το εδαφικό μέχρι την πορεία της Φενέρ Μπαχτσέ στο τουρκικό πρωτάθλημα).

Τα διευρυμένα χρονοδιαγράμματα, εξυπηρετούν πιστεύω ακόμα ένα σκοπό. Ακόμη λίγοι πρωταγωνιστές/αγωνιστές των γεγονότων (όλων των γεγονότων) θα έχουν μέχρι τότε κακαρώσει. Όσοι λιγότεροι από αυτούς υπάρχουν, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες η όποια ειρήνη συμφωνηθεί να διαρκέσει.

10 Comments:

At 28 February, 2006 14:20, Blogger Sraosha said...

Ακόμη λίγοι πρωταγωνιστές/αγωνιστές των γεγονότων (όλων των γεγονότων) θα έχουν μέχρι τότε κακαρώσει.

Μπα, αφού έχουν άξιους διαδόχους στο πόδι τους.

 
At 28 February, 2006 15:02, Blogger drakouna said...

Για τον junior λες? Αυτοί είναι χορτασμένοι, σιγά μην "αγωνιστούν" για οτιδήποτε.

 
At 28 February, 2006 15:16, Blogger zappa said...

o junior 8a agwnizetai stis matsakiades:P

 
At 28 February, 2006 17:05, Blogger nekatomenos said...

είμαστε τυχεροί παιδία, όσο τζαι να μουρμουρούμε για τους junior, οι Κυπραίοι αποδειχτήκαμε καλοί στο να τους αποφεύγουμε τζαι να τους κρίνουμε βάση της ικανότητας τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Καίτη. [Τώρα που το σκέφτομαι εβάλαν την αντιπρόεδρο άρα...]

 
At 28 February, 2006 18:40, Blogger Mike said...

να μην υπάρχουν προκαθορισμένα θέματα συζήτησης (άρα θα συζητάμε από το εδαφικό μέχρι την πορεία της Φενέρ Μπαχτσέ στο τουρκικό πρωτάθλημα).

Τι ωραία... ξανά που την αρχή! Οι διαπραγραγματεύσεις που τάχατες (εν εμπορούσα, επιεν δαμέ) εκάμαμεν για το "σχέδιο Ανάν" εσύραμεν τες στην τουαλέτα και ετραβήσαμεν το καζανάκι... Ευτυχώς όμως που τώρα δεν είναι μόνο οι Αγγλοαμερικάνοι υπεύθυνοι! Ναι, ναι... τώρα - χάρην στον δεξιοτέχνη της διπλωματίας που έχουμε για πρόεδρο - θα είναι οι Κινέζοι - οι πιο πιστοί μας σύμμαχοι - και οι Ρώσσοι - που είναι άλλωστε και αυτοί παιδιά της Ορθοδοξίας-... τι ωραία...
Ο Τάσσος ξέρει καλύτερα όμως ... αν τύχει και τον "ξεγελάσουν" σαν την άλλη φορά, θα φκει λίον να κλάψει και όσοι πουν "ναι" είναι γιατί χρηματίζονται..Απλά τα πράγματα και ο Κυπραίος τα τρώει... Σόρρυ φορ ράντινγκ.
Τι θα γίνει; Ό,τι γίνεται κάθε φορά... τίποτα

 
At 28 February, 2006 22:28, Blogger michaella said...

mike: pote ekamame diapragmatefseis gia to sxedio anan? sannas je ego athimoume oti i lexi "diapragmatefsi" antikatastithike apo tin lexi "epidietisia"

pantos an os tote kokalosoun apo to krio KAI oi dimosiografoi, prosferomai gia parisi!

 
At 01 March, 2006 00:17, Blogger Mike said...

"Διαπραγματευόμασταν" για δυόμισι χρόνια (από τότε που ήρτεν ο Ντεκτάς να φάει με τον Κληρίδη)... για όλον τον κόσμο έτσι είναι ... τωρά αν εμείς εκάμναμεν άλλα πράματα... ή ήμασταν εκτός τόπου κ χρόνου, άλλη κουβέντα...

 
At 01 March, 2006 01:15, Blogger The Passenger said...

H γραφικότητα συνεχίζεται βλέπω.

 
At 15 August, 2006 19:38, Anonymous Anonymous said...

to site sou den exei ipothesi!
GET A LIFE

 
At 23 February, 2007 06:00, Anonymous Anonymous said...

Enjoyed a lot! ionamin without a prescription

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.