Wednesday, January 18, 2006

Μέρος 2ο (από το χθεσινό)

Έχω καταλήξει ότι όταν με ρωτούν για previous affairs θα δίνω ως απάντηση τη θαυματουργή δύναμη του 3. Η θαυματουργή δύναμη του 3 στηρίζεται στην αρχή ότι μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τις σχέσεις σου ανάλογα με τι είδος είναι. Έχω εντοπίσει 3 είδη:

Η πρώτη φορά: Υπάρχει για όλα η πρώτη φορά/ πονάει πάντα η πρώτη φορά/ I wanna know what love iiiiis, I want you to show meeee (μπήκατε στο νόημα)

Η πειραματική: Έχοντας αποκτήσει μια άλφα αυτοπεποίθηση, αρχίζουμε να δοκιμάζουμε διάφορα. Αυτή η σχέση λειτουργεί ως ιδιαίτερα μαθήματα, μαθαίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε και βασικά εκμεταλλευόμαστε το affair μας. Έχουμε ήδη και μια βήτα εμπειρία στα "χαλάσματα" οπότε δεν διστάζουμε να την κάνουμε με ελαφριά πηδηματάκια όταν τελειώσει ο πειραματισμός.

Το κακό συναπάντημα: Σκηνές, κλάματα, stalking, επίθεση στις σοκολάτες, ξαφνική επιθυμία να διαβάσεις γέρους καταθληπτικούς Ρώσσους συγγραφείς, αυτή η σχέση ξεκινά και τελειώνει δραματικά, γενικά ζεις ένα δράμα παρέα με το Ζαχαράτο. Μετά έχεις υλικό να λες ανέκδοτα μια ζωή.

ΥΓ: Τα one night stands δεν θεωρούνται σχέση άρα δεν αναφέρονται (αποφάσισα). (ούτε σε φάσεις "τώρα θα σου δείξω εγώ που νομίζεις ότι είσαι και ο πρώτος γκόμενος").

Η θαυματουργή δύναμη του 3 είναι κάτι σαν τελετή ενηλικίωσης. Όπως οι Ινδιάνοι του Αμαζονίου στέλλουν τα παιδιά τους να ζήσουν στα βάθη της ζούγκλας για να έρθουν πίσω σοφοί και δυνατοί, έτσι και εμείς πρέπει να περάσουμε από τα πιο πάνω στάδια σχέσεων.
Όταν τα περάσεις τα πιο πάνω, μπορείς να κάνεις και ενδιαφέρουσες επιστημονικές παρατηρήσεις π.χ. αν έχεις στο ενεργητικό σου περισσότερα "κακά συναπαντήματα" παρά "πρώτες φορές" θα πρέπει ίσως να σκεφτείς πως να διορθώσεις την τακτική σου κτλ.


6 Comments:

At 18 January, 2006 13:42, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

Νομίζω ότι έχεις παραλείψει ένα σημαντικό είδος σχέσεων, που ανθεί στις μέρες μας, κυρίως σε ανεπτυγμένες χώρες: οι σεξουαλικές σχέσεις. Κοινώς, δεν τα έχουμε, δεν κάνουμε ανάκριση ο ένας στον άλλο, δεν κυκλοφορούμε σαν χαρούμενο ζευγαράκι, δεν έχουμε να ανεχθούμε ο ένας τους φίλους του άλλου αλλά του δίνουμε και άφτει όποτε βρεθούμε τα δυό μας. Χεχ αν σκεφτώ κανένα καλύτερο ντεφινίσιον να σας το πω. Αυτό το είδος σχέσεις είναι κάθε φορά μια πρώτη φορά, υπό την έννοια ότι θεωρώ πως ποτέ δεν χονεύεις αυτό που κάνεις. Επίσης είναι καθαρά πειραματική κατάσταση, μιας και η περίοδος είναι συνήθως μεταβατική, οπόταν κάνεις όσα πιο πολλά μπορείς, πάντα στον σεξουαλικό τομέα, για να είσαι ακόμα πιο έμπειρη για τον επόμενο γκόμενο. Κακά συναπαντήματα αποκλείονται!

 
At 18 January, 2006 14:09, Blogger drakouna said...

όλα τα είδη σχέσεων που ανέφερα κάνουν sex (ακατάχνωτα.)
Θα έβαζα τους sex buddies σου στην κατηγορία "πειραματισμός" (και το sex till you drop πείραμα είναι).

 
At 18 January, 2006 17:19, Blogger Εν Πλω said...

Η κατηγορία την οποία περιγράφει -με γλαφυρότητα, είναι η αλήθεια!- η Μικαέλα, θα μπορούσε να ονομαστεί και ως η κατηγορία της "ξεπέτας". Ομοίως, όσοι ανήκουν σε αυτή, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "ξεπετάκηδες"!

Πώς λέμε: τι είναι αυτό που μεσολαβεί μεταξύ δύο τσιγάρων (και πολληηηηής κουβέντας); Ε, στην κατηγορία αυτή παραλείπονται τα τσιγάρα (και η κουβέντα!) και τελείται μόνον το ενδιάμεσο!

Αλλά χαλαρώστε κορίτσια! Το σεξ, ο έρωτας και η αγάπη (διαλέξτε όποιο θέλετε) είναι από τα λίγα ζητήματα στη ζωή που δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες θεωρητικές αναλύσεις! Αφήστε τις -αυθαίρετες- κατηγοριοποιήσεις κατά μέρος και... απολαύστε το!
:)

 
At 19 January, 2006 18:23, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

oxi apla theoro oti ontos iparxei afto to eidos sxeseon stis meres mas (eidka ektos kiprou) kai einai mia simantiki kainotomia/ prosthesi sti nparadosiaki eikona pou exoume gia tis sxeseis.

ase pou nomizo pos se aftes tis periptoseis den iparxei periptosi na se keratosoun (nomizo einai o monos kanonas anamesa stous buddies aftos) mias kai gia na dialexe na einai mazi sou paei na pei pos se theorei tin kaliteri se afto ton tomea (oi alloi tomeis den metroun edo)

 
At 24 April, 2007 03:35, Anonymous Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

 
At 12 May, 2007 13:21, Blogger Nobody said...

Αυτός ο anonymous που πετάγεται σαν πορδή σε κάθε ποστ σου νομίζω ότι ψάχνει για μία Κυπριακή ξεπέτα. Διαβάζοντας τα προηγούμενά σου ποστ το είχα συμπεράνει αλλά σε τούτο το ποστ ταιριάζει να στο πω καλύτερα!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.