Friday, March 18, 2011

Παππούλη, τι αγοράζουμε με 20 Ευρώ?

Χωρίς Λόγια  (διότι τα λέει μια χαρά μόνη της)

Ακόμα μια ευχαριστημένη επισκέπτρια στη νήσο των Αγιών.

22 Comments:

At 18 March, 2011 08:50, Anonymous Sike said...

"one hour, two hours, we look" - WE LOOK!! AHAHAHAH

sigh man :S

 
At 18 March, 2011 08:57, Blogger drakouna said...

Είδες όμως που οι παππούληδες κατέχουν το εγγλέζικο.

 
At 18 March, 2011 09:31, Anonymous ματιλτα said...

Ο καημένος ο αξιωματικός, ο υποδιοικητής του ουλαμού μετανάστευσης, να αναδειχτεί προστάτης άγιος των παππούληδων... Να του κάμει τζαι ο Ττόμης καμμιάν αγιογραφία στον νέο καθεδρικό που εννά χτίσει στην παλιά Λευκωσία που μεγαλούργησε.

p.s. Επροειδοποίησαν μας τα Βαρναβοκούλια για τον Σιλικιώτη. Έτον πάλε που έδρασε εις βάρος των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ των Κυπραίων και δη των συνταξιούχων..

 
At 18 March, 2011 10:14, Anonymous lemoni said...

μακάρι να'χε άδικο η κοπέλα. δυστυχώς δεν έχει.

μια φίλη μου προχθές πήγε στο μόλο της λεμεσού για περπάτημα και την πλησίασε 1 παπούς για να της πει να πάει μαζί της.
το ίδιο συνέβηκε και σε μένα πριν κάποια χρόνια όταν περπατούσα απ΄το φροντιστήριο στο σπίτι.
αηδιαστικοί άντρες υπάρχουν σε μεγάλους αριθμους σ'αυτό τον τόπο δυστυχώς

 
At 18 March, 2011 10:42, Anonymous Μάνα said...

τι στο καλό τους έπιασε τους παππούδες και έχουν γίνει τόσο πορνόγεροι;

 
At 18 March, 2011 10:43, Blogger Rania said...

Sorry αλλά που συμβαίνουν τούτα? Στην Λευκωσία τουλάχιστον εν άκουσα ποττέ τούντο πράμα.

 
At 18 March, 2011 11:18, Blogger Moonlight said...

Έφας μου τη σειρά.
Τα νεύρα μου με τούτο το θέμα α.
Πώς γίνεται να έχει νέους αθρώπους που να το βρίσκουν σωστό τζαι να λαλούν "αν μεν σου αρέσκει πιάστα ππουρτού σου τζαι πήεννε έσσω σου" εν το καταλάβω.

 
At 18 March, 2011 11:48, Blogger CRITIC said...

Πήγαινε ένα περίπατο με τα πόδια από τα σκαλάκια της Ρηγαινης, στον Αθηαινίτη στην Παλουρκώτισσα και στο Γιωρκειο. Θα πάρεις μια γεύση.
Φυσικά εμείς οι ρατσίσταροι λέμε φταιν οι βρωμοκινέζες. Δεν λέμε ποτέ ότι φταίνε αυτοί που αγοράζουν το σεξ. Φταίνε πάντα αυτές που το πουλούν.

 
At 18 March, 2011 12:01, Anonymous Anonymous said...

γίνετε και στη Λευκωσία,μια φίλη μου που το σπίτι της είναι κοντά στο όχι, έτυχε της να την σταματήσου γέροι για να την ρωτήσου πόσα θέλει..μόνο και μόνο επειδή επερπατούσε στη συγκεκριμένη περιοχή

μαρία

 
At 18 March, 2011 12:13, Anonymous Anonymous said...

Νομίζω πως το πόσο συχνά αντιλαμβάνεσαι ότι συμβαίνει έχει να κάνει με το πόσο Κινέζα μοιάζεις. Παρ'όλ'αυτά, επειδή στις γειτονιές μου οργιάζει το φαινόμενο, το βλέπω καθημερινά. Πάντως αν είδατε/δείτε καμιά τύπισσα να σταματά το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, να κατεβάζει τα παράθυρα, να βρίζει, να φωνάζει και να καβλιάζει τους πορνό-κάτι (δεν είναι μόνο γέροι, όχι!) εγώ είμαι αυτή!! Μου προκαλούν αηδία! Ντρέπομαι για λογαριασμό τους.

 
At 18 March, 2011 13:37, Blogger Demetris said...

Soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=F-mjl63e0ms

 
At 18 March, 2011 14:33, Anonymous rose said...

πιο εμετικά είναι τα σχολια των υπερκυπρίων κάτω απο το άρθρο

 
At 18 March, 2011 15:52, Anonymous Anonymous said...

bitch

 
At 18 March, 2011 21:30, Anonymous Anonymous said...

Ευτυχως που μας ανοιξε τα ματια μας η δεσποινις επειδη καποια μερα ελοαρκαζα να παω πισω στην πατριδα μου. Αλλα τωρα που ξερω οτι το 100% του πληθυσμου μας ειναι ανωμαλοι τζιαι ρατσιστες δεν υπαρχει περιπτωση!! Θα παω να μεινω στην ...εεε..χμμμ... συγνωμη εν μπορω να σκεφτω καποια χωρα στο κοσμο που δεν συμβαινουν οσα περιεγραψε η κοπελια. Με την ιδια ευκολια μπορω τζιαι εγω να παρουσιασω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χωρα στο κοσμο με τον ιδιο τροπο τζιαι χειροτερα ακομα.. Απλως αποτι φαινεται που το αρθρο της ουλλη τη διαμονη της στην Κυπρο εκαμε την σε μια μονο συγκεκριμενη περιοχη και δεν ενδιαφερθηκε καν να επισκεφτει κανενα αλλο τοπο. Ε συγνωμη δηλαδη αλλα αν παω και εγω να μεινω στο Brixton του Λονδινου ενα μηνα θα δικαιουμαι να λεω οτι ολοι οι Εγγλεζοι ειναι κλεφτες, αλητες και δεν ειναι ασφαλες να κυκλοφορας μονος σου??

 
At 18 March, 2011 22:16, Anonymous Christina said...

@ anonymous + anonymous
Τι λέεις??
Αφού το να ζεις στη Κύπρο αξιοπρεπώς εν σαν το αντίξωο ακόμα και για μας τους Κυπραίους. Καταλάβεις το όταν έρτεις πίσω που ταξίδι ανάλαφρος και μετά που μιάν εβδομάδα γίνεσαι κουττούτσι. Ελυπήθηκα πολλά με τούτο που εθκιάβασα.

 
At 19 March, 2011 02:09, Anonymous Anonymous said...

Επειδη οταν παεις για ταξιδι, παεις για αυτο ακριβως το σκοπο, να ξαλαφρωσεις φιλε μου.. Ειναι το αντιστοιχο για εμενα που δουλευω Λονδινο.. Ερχομαι 2 εβδομαδες Κυπρο, ξαλαφρωνω αφανταστα και μετα πισω στη ρουτινα της δουλειας... Και ολοι εδω εχουν απιστευτα θετικες εντυπωσεις για τους Κυπριους. Δεν ξερω αν ειναι μονο απεναντι στους Αμερικανο-Ασιατες που βγαζουμε αυτο το προσωπο.. (Εν νομιζω)

 
At 21 March, 2011 00:11, Anonymous Anonymous said...

oi fkallume to kai apenanti stous gallous.

 
At 21 March, 2011 12:37, Blogger Just an Ordinary Pontios said...

χμ δεν ανοίγει...

 
At 22 March, 2011 08:55, Anonymous Τσιριπιλλούα said...

Μόνο όσοι εν ζιουν στην Κύπρο δικαιολογούνται να μεν ηξέρουν ότι τούτα γίνουνται ΠΑΝΤΟΥ δαμέσα. Όταν εν είχα κοπελλούθκια τζαι εκυκλοφόρουν μόνη μου, εβαρκούμουν τη ζωή μου να καυλιάζω μαλάκες κάθε ηλικίας που μου ελέαν τα απίστευτα επειδή ένι μοιάζω με Κυπραία.
Η κοινωνία μας βρωμεί πάρα πολλά τζαι, όι, εν συμβαίνει παντού τούτο. Εμένα τουλάχιστον που τις άλλες τρεις χώρες που έζησα, έμμου εσυνέβηκε.
Καλά, στην Ελλάδα οκ, αλλά τουλάχιστον τζαμαί λαλούν σου έξυπνα πράματα τζαι πολλά σπάνια χυδαία.
Δαμέσα θέλεις να στρέψεις πραγματικά. Εν καλή η ιδέα που της εδώκαν να κραεί μια κάμερα τζαι να τους φκάλλει στο youtube. Αν έσιει καμιά που ακόμα βασανίζεται, ας το κάμει. Όι πως εννα αλλάξουν τα πράματα, δηλαδή, γιατί το πρόβλημα εν μες τη κελλέ μας. Απλά, για εκδίκηση.

 
At 22 March, 2011 16:21, Anonymous Anonymous said...

@ Rania

I only know oti oses fores mou etixe na mou milisoun i na mou sfirisoun apo diplano aftokinito me either flirt or peripextiki diathesi, imoun sti Lemeso - pote sti Lefkosia : p

 
At 23 March, 2011 16:03, Anonymous Anonymous said...

Που τζαιρός που οι παππούδες επαίζαν με τα εγγόνια τους και επίαιναν στον καφενέ. Τωρά θέλουν να παίζουν με τις κινεζούες μη χέσω οι πουστόγεροι. Ναι, ρε μεν εκπλήσσεστε και μην πυροβολάτε την Αμερικανοκινέζα. Πηαίνετε μια βόλτα Κυριακή πρωί πέριξ της πλατείας Σολώμου στη Λευκωσία και πέριξ του μώλου στη Λεμεσό να θαυμάσετε την κουλτούρα των κολώγερων και των αδιάφθορων τάχα μου αστυνόμων

 
At 23 March, 2011 16:40, Anonymous Anonymous said...

"Και ολοι εδω εχουν απιστευτα θετικες εντυπωσεις για τους Κυπριους" Ypothetw ennoeis tous Egglezous (pou erxontai edw gia diakopes). Diavase ta comments Egglezwn pou zoun stin Kypro se opiodipote site/blog (e.g. C.Mail)kai tha deis ti "thetikes" entiposeis exoun.. I dont blame them either. I repatriated here 2 years agao and curse the moment every single day. Eipa na tou dwkw llio xrono alla wspou pan shiroterefkoun ta pramata.. Time to go back to civilization

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.