Tuesday, September 22, 2009

Trash Nation: Παγκύπριος Διαγωνισμός (3)

Βρέθηκε η τρίτη.

Και είναι τόσο αξεπέραστη που είμαι αναγκασμένη to hold the press και να ακυρώσω οποιαδήποτε περαιτέρω προσπάθεια εξεύρεσης πιο outrageous κάρτας για γάμο.

Διότι αυτή είναι ο Αρχηγός.

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της.





Ναι, είναι και αυτή ένα δείγμα pop up κάρτας. Εξωτερικά είναι απλή και σχεδόν boring. Άσπρο background, χρυσά γράμματα που γράφουν Congratulations. Σιγά τα αυγά. Μετά την ανοίγεις και πρέπει να βάλεις γυαλιά ηλίου για να μην πάθεις τίποτε από τις υπεριώδεις ακτίνες του θεάματος που θα αντικρίσεις.

Καταρχήν, για κάποιο μυστήριο λόγο, το ζευγάρι φέρνει λίγο ρετρό, late fifties early sixties Αμερικής. Ο γαμπρός με την bril cream στο μαλλί, το tuxedo που για τα κυπριακά δεδομένα μόνο Ένωση Νέων Τραστ μου θυμίζει, κρατάει από το μπράτσο τη νύφη. Η οποία φοράει ΤΟ ΠΛΕΟΝ τεράστιο νυφικό (σε στυλ ball gown) που μπορούσε να βρει. Ήταν της μόδας στα nineties αν δεν με απατά η μνήμα μου. Και η Πεντάμορφη στο ομώνυμο παραμύθι, κάτι τέτοιο φοράει. Το συγκεκριμένο δείγμα στην κάρτα είναι complete με ψεύτικη δαντέλα κολλημένο πάνω στη νύφη με U-Hu. Από την καλή όμως.

Το ensemble συμπληρώνεται από fake κόκκινη τσόχα μεταμφιεσμένη ως red carpet, πάνω στο οποίο ποζάρει το ευτυχισμένο ζευγάρι. Προσοχή στη λεπτομέρεια (το fake σκαλάκι). Τα κουλουράκια γύρω γύρω υποθέτω είναι πυροτεχνήματα?

Το μόνο μειονέκτημα της κάρτας (διότι πραγματικά αγγίζει την τελειότητα) είναι που το νυφικό είναι τόσο μεγάλο που εσύ ως καλεσμένος δεν ξέρεις που να βάλεις το χρηματικό δώρο σου… δεν έχει χώρο… Μια εισήγηση θα ήταν να το καρφιτσώσεις πάνω στη νύφη, έτσι θα είχες το τέλειο πάντρεμα του κυπριακού με τον αμερικάνικο γάμο.

9 Comments:

At 22 September, 2009 12:15, Blogger Σοφία said...

Προσκυνώ.

 
At 22 September, 2009 12:17, Blogger homo anisorropus said...

Tin euxi kai to onoma pou to grafoume ?

 
At 22 September, 2009 13:38, Blogger DaisyCrazy said...

lol όντως αγγίζει την τελειότητα! πρόσεξες ότι το νυφικό αντί να καταλήγει σε ουρά είναι αντίστροφο ή αξινόστραφο; ξεκινά στενό κι απλώνει προς τα πάνω!
το καρφίτσωμα του πεντόλιρου (πέντε-ευρώ γοτεβερ) πάνω στο νυφικό είναι μαστ!

 
At 22 September, 2009 15:26, Blogger iveks said...

Respect!

 
At 22 September, 2009 15:40, Blogger Richie said...

Προσκυνω τον παιχτην που εισhεν την ιδεαν

 
At 22 September, 2009 23:58, Anonymous Anonymous said...

kai gia £3.95, not bad.

 
At 23 September, 2009 14:49, Blogger Moonlight said...

Δέος..

 
At 23 September, 2009 18:10, Blogger Pollopaiti said...

Τζείνος που την εσχεδίασε πρέπει να θωρεί πολλύν Mad Men.

 
At 25 September, 2009 00:01, Blogger kyriakos said...

θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσες να τυπώσεις την φάτσα σου επάνω..

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.