Tuesday, July 18, 2006

O κόσμος χάνεται και η ΦΣ χτενίζεται

Η ΦΣ έχει πάει ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα από την περασμένη Πέμπτη. Κανονικά έπρεπε να είχε επιστρέψει χθες, γι ‘αυτό την πήρα τηλέφωνο να δω αν επέστρεψε.

Μου απαντά λες και βρίσκεται στο υπερπέραν. Τελικά δεν επέστρεψε διότι περνούσε ωραία και έλα μωρέ τώρα, που να τρέχει στα αεροδρόμια, γνώρισε και κάποιον, ξέρεις τώρα, άσε να δούμε. Τώρα όμως πήγε αεροδρόμιο γιατί πρέπει να επιστρέψει (την ψάχνουν στη δουλειά), και μόλις αντιλήφθηκε τι τρέχει στη Βηρυτό (που «τρέχει» από την Πέμπτη παρεμπιπτόντως και σήμερα έχουμε Τρίτη) και είναι και τσαντισμένη διότι είχε κανονίσει να πάει τον Αύγουστο εκεί σε κάτι φίλες και τώρα κοίτα να δεις, φτου, χαλάστρα.

«Δεν το πιστεύω!! Κηρύχτηκε πόλεμος και εγώ κάθομαι στην Αθήνα? Μακριά από τους δικούς μου? Πρέπει να επιστρέψω αμέσως! Το διαβατήριο μου!!!»

Της θυμίζω ότι πριν 5 λεπτά έκανε διακοπές και δεν την ενδιέφερε τίποτα. Άλλωστε δεν κηρύχτηκε πόλεμος. Η Αθήνα είναι ωραίο μέρος να κάθεσαι. Άσε που με την καλοκαιρινή κίνηση στα αεροδρόμια είναι πιο εύκολο να επιστρέψει κολυμπώντας. Ποιον είπες ότι γνώρισες?

Μου λέει μια συγχυσμένη ιστορία με ένα glamorous πάρτι, ένα ευγενικό τύπο, μια αυτοκινητάρα, μια κουβέντα για δουλειά, κάτι ψάρια (??) 3 ξενοδοχεία και 8 ταβέρνες, τα μάτια του (??) και μετά μου λέει, τι ωραία, θα ξαναπάει τον Αύγουστο να τον ξαναδεί.

Της λέω για αστείο, «δεν μένεις στην Αθήνα να έχουμε να ερχόμαστε τριήμερα?» στο οποίο κάνει παύση…. σκέφτεται…. και απαντά:

«Δεν είναι κακή ιδέα. Θα μπορούσαν να μείνω να δικτυωθώ. Τι να επιστρέφω τώρα πίσω. Θα πω ότι δεν έβρισκα θέσεις λόγω του πανικού στο Λίβανο!!»
«Ναι, αλλά από το Λίβανο μέχρι την Αθήνα μεσολαβούν 2 χώρες και θάλασσα στη μέση. Πιο μετόπισθεν δεν θα μπορούσες να είσαι. Άσε καλύτερα, μην πεις τίποτα. Και φτου σου που θα χρησιμοποιήσεις την κρίση για δικό σου όφελος.»
«Για μια extra μέρα άδεια θα την χρησιμοποιήσω και όχι να διαλύσω την Χισπολλάχ, υπάρχει διαφορά!!»

Η ΦΣ έκανε μεταβολή και έφυγε από το αεροδρόμιο. Το ξέρω, διότι 2 ώρες αργότερα κατέβηκε στο κέντρο για καφέ. Και μου έστειλε sms.

Κάτι τέτοια η ΦΣ τα συνηθίζει. Όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, η ΦΣ σπούδαζε στη Νέα Υόρκη. Την ψάχναμε απεγνωσμένα να δούμε αν είναι καλά, όταν τελικά επικοινώνησε μαζί μας για να μας πληροφορήσει ότι δεν ήταν στη Νέα Υόρκη αλλά στο Λονδίνο, όπου και αποφάσισε να μετακομίσει. Και έτσι έκανε.

Και τώρα, εκτός από την Καρχιλάκη στη Βηρυτό, θα ακούμε ανταπόκριση και από την ΦΣ στην Αθήνα.

7 Comments:

At 18 July, 2006 16:51, Blogger sexandthenotsuchabigcity said...

sti fs aresei na allazei xores. afto den einai aparaitita kako. aplos tha itan pio evgeniko an eperne ena telefono prota!

 
At 18 July, 2006 17:20, Blogger Nyktipolos said...

Να σου πω ότι δεν την ζηλεύω; Γιατί να πω ψέματα;
ΦΣ= όπου ΦυΣάει ο άνεμος...

 
At 18 July, 2006 17:58, Anonymous Anonymous said...

ουφφουυυ.. θέλω κι εγώ ταξιδιωτικές περιπέτειες..

 
At 19 July, 2006 02:44, Blogger nekatomenos said...

εγώ τη ζηλεύω όμως αυτή- είναι και γαμώ τα παιδιά!

 
At 19 July, 2006 13:39, Anonymous Anonymous said...

Ζηλιάρηδες, αν είναι δυνατόν. Αφού μπορεί και τα κάνει μαγκιά της. Πάντα τέτοια!

 
At 19 July, 2006 13:45, Blogger drakouna said...

Πλουσιόπαιδο? Όχι, μας παρεξήγησες. Παιδιά του λαού είμαστε. Το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί.

 
At 22 July, 2006 00:25, Anonymous Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.