Thursday, February 11, 2010

party time!

Βοήθεια αναγνώσται, πόσες μέρες έμειναν για να τελειώσουν τα καρναβάλια? Μιλάμε δεν αντέχω άλλο! Έχω εξαντληθεί. Είμαι και Λευκωσιάτισσα, έχω ένα επίπεδο σνομπισμού να διατηρήσω. Έλεος.

Πόσα παιδικά καρναβαλίστικα πάρτι θα αντέξω η μάνα? Ναι ντάξει ξέρω και εγώ να λέω, «άμα δεν θέλεις δεν πας χρυσή μου». Μα να κόψω την κοινωνική ζωή της κουκλάρας? Ειδικά τη στιγμή που φαίνεται να διασκεδάζει όπου πάει? Κρίμα και άδικο δεν είναι? Γι’ αυτό σκάζω. Και πάω. Παντού.

Έχοντας ήδη πάει σε 4 διαφορετικά events έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα:

- ο κόσμος βλέπει πολύ X-factor. Το τι Σάκη Ρουβά είδα ντυμένο δεν περιγράφεται. Μια φορά και ένα καιρό στα καρναβάλια έβαζαν εκείνη την πολύ συγκεκριμένη μουσική του καρναβαλιού (όχι τις καντάδες, τα άλλα τα σαμποειδές). Τώρα, όλο από εκείνα τα ελληνικά εφηβικά συγκροτήματα άκουγα.

- γενικά, τα παιδάκια ντύνονται πολύ mainstream. Όλα τα αγοράκια ήταν ντυμένα Spiderman, Batman, Superman και οτιδήποτε άλλο που τελειώνει σε …man. Παντελής έλλειψη φαντασίας. Τα κοριτσάκια ήταν ντυμένα φούξια Barbie, ροζ Barbie, πράσινη Barbie (ή αναλόγως, με τα ίδια ρούχα μπορεί να συστήνονταν ως νεράιδα ή πριγκίπισσα, αναλόγως του τι καρτούν παρακολουθούν στην τηλεόραση). Κατά διαστήματα βλέπεις και μερικά δείγματα διαφορετικότητας και original thinking (μια Κλεοπάτρα, μια Ιουλιέττα, κάποιος έκλεψε και την ιδέα που είχα να ντύσω την κουκλάρα φρουτιέρα). Σπάνια δείγματα μέσα στη λαοθάλασσα του τουλιού.

- Θυμάμαι πολύ καλά τη μαμά Δρακούνα να με παίρνει σε παιδικά καρναβαλίστικα και να κάθεται αραχτή με τις φίλες της να πίνει καφέ, ενώ εγώ έπαιζα ξύλο με τα άλλα παιδάκια. Κανένας δεν χόρευε. Αυτό apparently καταργήθηκε. Όλα τα πάρτι τώρα, έχουν DJ, και ο DJ «απογειώνει το κέφι», απαιτεί όλοι οι παρευρισκόμενοι να βρίσκονται στην πίστα και αλίμονο σου αν πάς να κάτσεις. Εκτός του ότι σε τραβά η κουκλάρα να χορέψεις μαζί της, σου κάνει παρατήρηση ο DJ από τα decks.

- Επομένως δεν κάθεσαι ακίνητη ούτε για ένα λεπτό.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά είδα παιδάκι ντυμένο Σκορδέλλη. Βασικά ήταν ντυμένο κατάδικος και φορούσε ξανθιά περούκα. Το παιδάκι πρέπει να ήταν 7-10 χρονών, όχι παραπάνω. Συστήθηκε ως Σκορδέλλη όταν ο DJ το ρώτησε τι ντύθηκε. Νόμιζα ότι έχω twisted sense of humor αλλά τελικά υπάρχουν πολλά αστέρια out there....

12 Comments:

At 11 February, 2010 13:48, Anonymous postbabylon said...

Pou tziairos pou epaizen h lambada sta maske...

h kouklara nampou entythike?

 
At 11 February, 2010 14:16, Blogger Leni said...

LOL! Σκορδέλη ιμίσιη!

Ακόμα πιο τρομακτικό από την Barbie, ήταν μια 6χρονη που ήταν να ντυθεί νύφη.

 
At 11 February, 2010 15:03, Blogger Moonlight said...

που τζαιρός που μας έντυνεν η μάνα μας με τα κανόνικά μας ρούχα με καρναβαλίστικα αξεσουάρ για χαρακτήρα, με στολές που έραψεν η θεία, με στολές τέταρτο τζαι πέμπτο χέρι, με κόλλες περιτυλίγματος.... :S

 
At 11 February, 2010 15:06, Blogger MARINOS said...

LOL!
:)

 
At 11 February, 2010 15:19, Blogger Kykkos said...

Άμαν δεν εβίωσες το μασκέ πάρτυ στο Extreme Park, που ούλλες οι κορούες εν ντυμένες πριγκίπισσες τζιαι οι μανάδες Βαλεντίνα Τσίγκη τότε έσhεις δρόμο να διανύσεις!

 
At 11 February, 2010 15:48, Blogger Ουφ! said...

"οι μανάδες Βαλεντίνα Τσίγκη"
:-)))))))))))


ο DJ ο έρμος πως αντέδρασε μπροστά στη σκορδέλλη?

 
At 11 February, 2010 18:56, Anonymous Anonymous said...

θεικό!

χειροκρότημα στη Σκορδέλλη!

 
At 12 February, 2010 10:49, Blogger Aurora said...

Έλεος. Τι γονιοί εν τούτοι σιόρ;

Και θυμάστε που ντυνόμασταν όλοι πανκ;;

 
At 12 February, 2010 12:23, Anonymous Anonymous said...

Εφαντάστηκες να ήσουν Λεμεσιανή ίντα που είσιεν να πάθεις;

 
At 12 February, 2010 15:01, Blogger drakouna said...

Το punk παίζει πολλά ακόμα.

 
At 12 February, 2010 16:55, Blogger Αχάπαρη said...

Καλάν τούτα ούλλα γράφεις τα επειδή εν επρόλαβες να ντύσεις πρώτη την κουκλαρα σκορδέλλη! (τζιαι μεν πεις πως εν το σκέφτηκες α :)

 
At 12 February, 2010 17:59, Blogger achilleas said...

enne twisted sense of humour en PROVLHMA touto!!!

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.