Monday, June 29, 2009

Still dead...

Πάντως η υστερία για το θάνατο του Michael Jackson συνεχίζεται. Η Elizabeth Taylor συνεχίζει να είναι καταβεβλημένη, η Lisa Minnelli σοκαρισμένη, η Diana Ross κλαίει, όλοι οι εκφωνητές των δορυφορικών καναλιών θεωρούν ότι πρέπει να μας μεταφέρουν τη λύπη και οδύνη τους, ακόμα κάνουν live links από διάφορα πεζοδρόμια της Αμερικής όπου οι Jennifers και οι Kimberlies σταμάτησαν για λίγο να ετοιμάζουν forwards σε power point και θυμούνται το μεγάλο pop βασιλιά. Το MTV έχει ξεσκιστεί στα αφιερώματα, νομίζω κυκλοφόρησε και σχετικό μπλουζάκι.

Επείσης, για κάποιο περίεργο λόγο όλοι θεωρούν ότι πρέπει να θυμηθούν τι έκαναν όταν έμαθαν ότι πέθανε ο Michael Jackson. Αν σημειώσουμε ότι πρέπει να θυμόμαστε τι κάναμε στο 9/11 (ήμουν σε meeting, μπούκαρε μέσα η secretary και μας είπε να βάλουμε τηλεόραση. Ακολούθως το meeting πήγε του κώλου), στη πτώση του τείχους του Βερολίνου (ήμουν σχολείο) και όταν άνοιξε το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας (ήμουν πηγμένη μέσα στην κίνηση), μας κάνει πολλές «στιγμές» να θυμόμαστε.

Εγώ ξύπνησα την Παρασκευή το πρωί η ώρα 6.00 διότι ο Έτερος μας έκλεισε το air condition και έκανα σάουνα. Σύρθηκα μέχρι το σαλόνι και άναψα την τηλεόραση για να παρακολουθήσω ειδήσεις με την ησυχία μου. Φορούσα κοντομάνικο t-shirt των Άγγελων του Τσάρλι (δεν το έβγαλα όλο το σαββατοκύριακο – respect) και boxer short (δικό μου). Είδα τα breaking news και η πρώτη μου σκέψη ήταν να στείλω 2-3 sms να ειδοποιήσω τον κόσμο ότι κάτι έγινε. Έλαβα τις ακόλουθες απαντήσεις:

«Μα ήντα που κάμνεις όξυπνη που το χάραμα του φου? Έκατσεν σου την η κουκλάρα? Καλά να πάθεις. Μουαχαχαχα!!»

«To έμαθα. Τι θα βάλεις το απόγευμα που θα πάμε στην Τάδε?»

«??? Ποιος??? Μα εν επέθανε πέρσι τούτος?»

Οι Κύπριοι, έχω να δηλώσω, ήταν και αυτοί συγκλονισμένοι από τα γεγονότα. Ακολούθως, η μέρα πέρασε ήσυχα. Η ώρα 10 το πρωί που άναψα το ράδιο, ήταν ακόμα πεθαμένος και τραγουδούσε το thriller. Η ώρα 2 το μεσημέρι που άναψα το ράδιο του αυτοκινήτου τραγουδούσε το Bad. Η ώρα 5 το απόγευμα, το είχε ρίξει το φιλανθρωπικό του έργο και άκουσα το We are the World και το Man in the Mirror.

Έτσι για να μάθουμε τι μας περιμένει όταν αποφασίσει «να την κάνει» και η Madonna. Θα ακούμε το Material Girl μέχρι να βγάλουμε αφρούς από το στόμα.

16 Comments:

At 29 June, 2009 12:50, Blogger oniropolos said...

tin kouventa "ma ene pethane toutos?" akousa tin tzai egw p pollous. isws stin kypro eppesame thimata parapliroforisis pale p ta MME (:

 
At 29 June, 2009 13:03, Blogger ρίτσα said...

oi apanthseis twn filwn sou htan to pio wraio

 
At 29 June, 2009 13:15, Anonymous Anonymous said...

prepi na antigpapsasin tis sinithies ton ellinikon kanalion i amerikanoi.En eksigite allios...
(o keros gar eggis mouhahhahah)

 
At 29 June, 2009 16:46, Blogger Ουφ! said...

Πωωωωω πω τι μου θύμισες.... στο 9/11 ήμουν Αθήνα σε μια έκθεση κόμικς, πήγα σπίτι λιώμα μες τα μαύρα μεσάνυχτα και έμαθα τι έγινε την 9/12.... (άσχετο!)

Ακόμα πεθαμένος!!!! :-))))))
Φαντάζομαι θα ονειρευόταν πιο μεγαλειώδη θάνατο από ένα ταπεινό έμφραγμα ο μακαρίτης!

 
At 29 June, 2009 17:23, Blogger the bastard; unshaved. said...

Αν κάτσεις να σκεφτείς μερικούς θρύλους τι σου έρχεται στο νου;

Madonna
Elvis Prisley
Michael Jackson
Merilyn Monroe

Βέβαια η Madonna εν πιο τωρασινή αλλα πάλε, σκέφτου να πάει τζαι τζείνη.

 
At 29 June, 2009 18:30, Anonymous Anonymous said...

em sorry mpastarde alla thryloi en tzinoi pou paragoun kati kai apoteli hrisimo kai ofelimo kai gia tis epomenes genies.Pou tous 4 pio pano ate na eksereso ton elvis.Oulli oi alloi itan apla tis vitrinas i an thelis asholounte me kati peremeferes me tehni.Oi omos me tin idia tin tehni.

 
At 29 June, 2009 19:10, Anonymous Anonymous said...

Ρε μα φρεντ, ούλλα τζι ούλλα, αλλά τι έκμανες τζαι που ήσουν, οταν επέθανε η Νταιάνα, σίουρα θυμάσαι! Εγώ έτρωα ράις κρίσπις πάντως. Μακάρι να μπορούσα να κλείσω αυτό το άσχετο σχόλιο και να πω.. "απο τότε δεν ξαναφαγα ράις κρισπις", αλλά δυστυχώς εν τέλεια τα γέρημα..

 
At 29 June, 2009 19:21, Anonymous Anonymous said...

A ne gia mena pou anaferese e oi tzie thimoume.Oute kan ekame mou entiposi.Oute kan me epirakse.Oute kan elipithika.Btw an mou elales ti aktrivos itan ishe na diskolefto na sou po.An mou pis kai pote epethane isos kati thimitho

 
At 29 June, 2009 19:35, Anonymous Anonymous said...

Na to simpliroso touto legontas sou oti idika i sigekrimeni mpori pragmatika na se elipise dioti ise gineka.Ksero oti polles ginekes etaytizountan mazi tis

 
At 29 June, 2009 19:57, Anonymous Anonymous said...

Ου! Ανωνυμε, τωρά είδα ότι ταιρκάζει το σχόλιο μου με το δικό σου. Εμίλουν της Δρακούνας πάντως, αλλά για να σου απαντησω, εν μου έμεινεν η αναμνηση επειδη εταυτιστηκα με την Νταιανα, απλά νομίζω για μένα ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που άκουσα κάποιον διάσημο να πεθανισκει, τζαι εν μαντες τζαι οι διάσημοι εν αθάνατοι (αφου κοινωνιολογικά αν το πάρεις, η λατρεία των σταρ για πολλούς λόγους και σε πολλά επίπεδα, εν παρόμοια με τη λατρεία των θεων-αθάνατες μορφες). Μετά που την Νταιάνα, επέθανεν τζαι ο Βερσάτσε τζαι τζιαμε εσυνήθησα το, οτι πεθανισκουν τζαι τουτοι καποτε.

 
At 29 June, 2009 22:21, Blogger Παύλος said...

Πάντως από ότι λαλούν τα τάμπλοϊντς ο ίδιος εν είσιεν ιδέαν που ήταν την ώραν που επέθανεν τζιαι έτρωεν τα ντέμερολ παντές τζιαι ήταν ράις κρίσπις.

 
At 29 June, 2009 23:09, Blogger the Idiot Mouflon said...

Σε μπυραρία, μεταξύ 5ου πάιντ και 6ου σιοτ τεκίλα. Μόνο ο Ντι Τζεϊ Φράνκις συγκινήθηκε, επαγγελματική συνήθεια λέω γω, οι υπόλοιποι "στ' ανάθεμα τζιαι που τζαμέ τζιαι τζει".

 
At 30 June, 2009 11:47, Anonymous Anonymous said...

I Madonna ennen 'pio twrasini' - en synotzairi tou Michael

 
At 30 June, 2009 13:02, Blogger DaisyCrazy said...

καλε γιατι να την κανει η Μαντονα απτα 50?! τοση γυμναστικη, τοση καμπαλα.. την προστατευουν

 
At 05 July, 2009 20:52, Blogger Rozalida said...

elpizo na min xriastei na pethanei kai i Amy Lee twn evanescence kai as thelo na akouo ola ta tragoudia tis sinexeia

 
At 09 July, 2009 16:48, Anonymous Anonymous said...

Τες πιο ωραίες κουβέντες για τα ΜΜΕ είπε τες ο Jon Stewart, κλασσικά, στο Daily Show - που τα 6:30 λεπτά & μετά:

http://www.thedailyshow.com/full-episodes/232229/tue-june-30-2009-mike-kim

The RIPPY awards - respect.

 

Post a Comment

<< Home


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog βλάπτει σοβαρά την υγεία όλων όσων δεν διαθέτουν χιούμορ.